Ekonomika
Konkurence Bmaxu, škoda že C3 Piccaso nemá taky zášupky, bylo by v této třídě hustěji
Tohle není konkurence B-Max/C3 ani omylem, vždyť je to až sedmimístné MPV... podívej se na rozměry.
presne tak... B-max je podstatne mensie auto ako mazda 5...
inak cena opat u vas ako z rozpravky.... ked si pozriem akcny cennik napr u nas na slovensku tak zaklad zacina na 14 190 eur... v prepocte teda asi 420 000 byvalych slovenskych korun.... zlate ceske ceny... nemam slov... auta mate za babku.... totalny vysmech pre slovaka taketo ceny.... za to co vy si kupite mazdu 5 si slovak kupi akurat taku lepsiu fabiu... je vam sveta zit :yes:
inak cena opat u vas ako z rozpravky.... ked si pozriem akcny cennik napr u nas na slovensku tak zaklad zacina na 14 190 eur... v prepocte teda asi 420 000 byvalych slovenskych korun.... zlate ceske ceny... nemam slov... auta mate za babku.... totalny vysmech pre slovaka taketo ceny.... za to co vy si kupite mazdu 5 si slovak kupi akurat taku lepsiu fabiu... je vam sveta zit :yes:
prosim ta to o com tocis? slovensko 14 tisic eur / cesko 350 tisic Kc. Ake byvale slovenske koruny?
Zase ty tvé operace s měnami. 14.190 € je dle aktuálního kurzu 370.250 CZK. Čo bolo, to bolo. Tak sem neustále nepleť mrtvou měnu. Fixaci nemáte vůbec špatnou. A na cenotvorbu má prakticky nulový vliv.
Konkurence B-Maxu.. >😁 Tos malinko přestřelil...ale máš recht, k čemu se držet při zdi. Vyhlašuji tedy Mazdu 5 hlavním konkurentem Peugeotu 1007. Taky má šoupačky, a na elektriku. 😉 Výhodou Mazdy je, že P1007 se už nevyrábí, takže má volné pole působnosti a jejím úspěchům nestojí nic v cestě. >😒]
...[odkaz]
BRAVWOOO :yes: :yes: :yes:
BRAVWOOO :yes: :yes: :yes:
to nepochybně - a která Škoda konkrétně? nějak jsi zapomněl zvolit 😉
To máš fuuk, pre neho je lepšia aj fabka v komíku ako táto Mazda 5 >😒]
já vim - jen jsem po kliknutí na odkaz čekal že na mě vyskočí roomster a ono nic >😁 jinak k hornímu autu - některým tady se hodně nelíbí - mě se líbí po konec zadních dveří a nelíbí se mi vůbec zadek, ale i tak je to za tu cenu velmi dobrá nabídka a kdybych zrovna potřeboval rodinné MPV tak bych do něho šel a stačil by mi i ten základ 😄
je to magor, takmer každý jeho príspevok je link na škodovácky konfigurátor... 8-s
K Mazde 5 - súhlasíms tebou, v tejto kategórii je to hlavne po technickej stránke jedno z najlepších (ak nie najlepšie) áut a keby som potreboval auto tejto kategórie tak je to horúci kandidát aj napriek bočnému mne nesympatickému "vlnobitiu" a nie príliš vábnemu zadku... ;-\
K Mazde 5 - súhlasíms tebou, v tejto kategórii je to hlavne po technickej stránke jedno z najlepších (ak nie najlepšie) áut a keby som potreboval auto tejto kategórie tak je to horúci kandidát aj napriek bočnému mne nesympatickému "vlnobitiu" a nie príliš vábnemu zadku... ;-\
A to ještě nenapsal, kolik mu Škoda platí za počet přístupů do konfigurátoru >😁 .
Pardon, asi se něco stalo s internetem - tak tedy znovu😒br />
[odkaz]
to jsem čekal, že to nahoře měl být roomster >😁 no to je asi jako tvé srovnání Jaguáru F-type a brouka kabriolet >😁 úplně jiná auta
Doufám, že má z každého modelu škody jeden doma a večer co večer se s nimi mazlí.
Jinak to přece není možné. Zase je bez tabletky. Hroomster je od slova hrooza.
Jinak to přece není možné. Zase je bez tabletky. Hroomster je od slova hrooza.
Jinak je ještě otázkou ( alespon to zde někteří psali), jestli Mazdu 5 za 330 tisíc v reálu půjde koupit, nebo sem chodí jen vybavenější a dražší kusy?