Bezpečnost
V týdnu jsem si byl poprvé pořádně prohlédnout Soulíka a mám z něj dvojí dojmy. Když tam stál "půlmilionový" kousek nevypadal vůbec špatně, naopak velmi stylové vozítko... ale pak tam stálo taky spousty základních verzí a to je rychlé vystřízlivění. Na mrňavých kolech s ohyzdnými poklicemi v referenční červené nebo modré barvě, šedošedým interiérem méně vzhledných plastů to vypadalo až nedůstojně. Jde o marketingovou cenu, ale v takových verzích bych snad auta prodávat zakázal 😄
Pro Kiu je to na další gratulaci po cee'du, dokazují, že to nebyla náhoda a dostávají do rukou další silný argument pro získávání dobré pověsti u zákazníků. Shodou okolností teď AMS hodnotilo 100.000 km test cee'du s vysokým uznáním za spolehlivost - takže se s Kií dohodli, že budou v tetu pokračovat do 150k, aby zjistili, jestli auto vydrží do konce garanční životnosti.
Že se Soul dělá jen jako 2WD (viz článek) není žádná záhada: na rozdíl od některých jiných má Kia v modelové nabídce dvě velmi slušně prodávaná SUV. Z nich Sportage je rozměrově tak blízko Soulu, že by to bylo prakticky beze smyslu. Navíc se zdá, že chystaná nová generace Sportage vyměkne směrem ke crossoveru, takže se nejspíš dokonale potká např. se Škodou Yeti. Důvody ústupu klasických SUV (neřkuli off-roadů) jsou jasné. Dalším důvodem 2WD pro Soul je to, že vznikal v americko-korejské spolupráci jako odpověď na městské mládežnické hračky typu Urban Cruiser a 4WD bylo vyhodnoceno jako pro tento účel zbytečný luxus. Mimochodem, americké prodeje Soulu zatím předčily očekávání. 😄
Jinak hlasim, ze jsem v tom konecne jel. Zavazadelnik, kterym jsi mne desil, mi prijde dostacujici. Ve dvou se mi dovnitr vejde kolo bez demontaze (pro mne nejdulezitejsi vlastnost auta 😄 ). Nebudu to nejak rozebirat, jen reknu ze jsem to porovnaval s novym C3 Picassem, bezprostredne po sobe. Vysledek je, ze C3 jsem po vystoupeni okamzite vyloucil ze skupiny uchazecu.
Co bylo špatně na C3 Picasso? Aspoň naznač - podvozek? motor? pohodlí/sedačky? něco jiného? kufr má jako stodolu, ne? Užij si víkend :yes:
Nerekl. A tim to nekonci, ze jo.
C3 vydoloval z mensi delky vice mista uvnitr. O tom zadna. Ale stalo se mi, ze na zkusebni trase byla takova "vracecka" temer o 180°. A jak jsem ta auta nemel jeste "v ruce", dorazil jsem do toho mista rychleji, nez mi bylo milo. S obema. Zatimco Soul vykrouzil ladny oblouk i pod intenzivnima brzdama, C3 zaklekl na predni kolo a zamiril nejkratsim smerem ven ze zatacky do prikopu (nastesti tam nedojel, zas tak rychlej jsem nebyl). A to byl C3 relativne lehkej 1.4 benzin zatimco Soul 1.6 nafta. Nevim. Jestli zasahlo ESP, ktere v C3 neni, nebo to bylo jen diky tuzsimu podvozku Soulu. Nebo take diky nizsimu tezisti, kdy Soul ma motor utopenej hluboko na dne motoroveho prostoru a opravdu to je znat. Nejspise vsim dohromady. Ale i behem klidne cesty si to C3 tak nejak malicko straduje od krajnice k care a zpet. Je treba casteji korigovat smer. Soul jede jak po kolejich. Ani ja nejsem zavodnik, ale nejaka takova situace se obcas prihodi. A pak, kdyz to budes nejvic potrebovat, tak na C3 se moc spolehat neda. Tolik muj dojem. Ale mozna to budes videt jinak. Nelen a zkus to. Vzdyt to nic nestoji 😄 .
P.S: I když se to ČR na 99% netýká, vypadá to, že Soulster, čili něco mezi mikro pickupem a plážovým toplessem, asi půjde do výroby. Aspoň takhle vypadají poslední drby, prý se má rozhodnout v nejbližší době. Odezva po výstavách v US byla prý vysoce pozitivní. Na každý pád vypadá hodně zábavně: [odkaz]
Yeti bude fajn, ale na moje potreby casteho mestskeho jezdeni bude dost velkej, tezkej, komplikovanej a taky nakonec drahej. Ani ty turbomotory nejsou do mesta idealni. Takze ja ho v seznamu kandidatu nemam.