Novinky
Aneta je výborná zpěvačka..
Myslím,že měla nakročeno ke skvělé kariéře.
Škoda , že nemá tolik hitů jako těch vystřídaných aut!! :-! 😉
První dvě alba měly několik velmi dobrých písniček..hrály se v rádiu , proběhly nějaké klipy v TV..
Nyní mám pocit , jako by zpěvačka zapoměla co ji v Superstar 2004 dostalo nahoru..Taky jsem jí tehdy poslal pár sms..
Momentálně , jako by se po zpěvačce slehla zem..
Hity žádné..jen pár nevýrazných písní..bohužel.
To je velká škoda.
Aneta má totiž skvělý hlas..!!
A nevyužívá ho..škoda , nejen pro ni. :no:
Aneto , nazpívej zase něco!!! A nemyslím unylou baladu..ale nějakou super pecku-hitovku , co si každý v autě rád poslechne , a v rádiu pojede od rána do večera!!
Držím palce.. 😉
A hodně kilometrů za volantem bez nehod!
Myslím,že měla nakročeno ke skvělé kariéře.
Škoda , že nemá tolik hitů jako těch vystřídaných aut!! :-! 😉
První dvě alba měly několik velmi dobrých písniček..hrály se v rádiu , proběhly nějaké klipy v TV..
Nyní mám pocit , jako by zpěvačka zapoměla co ji v Superstar 2004 dostalo nahoru..Taky jsem jí tehdy poslal pár sms..
Momentálně , jako by se po zpěvačce slehla zem..
Hity žádné..jen pár nevýrazných písní..bohužel.
To je velká škoda.
Aneta má totiž skvělý hlas..!!
A nevyužívá ho..škoda , nejen pro ni. :no:
Aneto , nazpívej zase něco!!! A nemyslím unylou baladu..ale nějakou super pecku-hitovku , co si každý v autě rád poslechne , a v rádiu pojede od rána do večera!!
Držím palce.. 😉
A hodně kilometrů za volantem bez nehod!
ženy nestřídají partnerky? >😁
>😁 a i to se mi zdá hodně
Jen tak pro informaci, existuje hrstka muzikantů, kteří se uživí a celkem slušně. Pohybuji se v muzice. Aneta mezi ně patří. Osobně jsem se s ní párkrát setkal a věř že u ní v kapele se točej slušné peníze už jen z vybavení muzikantů a třeba i jejich tourbus je celkem luxusní oproti většině českejch kapel 😄 Největší * je její bratr >😁
To ti povie kazda darmozracska ochranna skupina.
8taktov je velmi vela, staci nam len 4/4 takt a vojde tam 32 stvrtovych not, co je casto v podstate cela ustredna melodia.
Sranda je ta, ze teraz tie zvazy tvoria ludia, ktori za sociku sami kopirovali cudzie skladby a pochybujem, ze to bolo vzdy pod licenciou 😄
Spravit skladbu nie je problem, tych 12tonov a bezpocet kombinacii z inch staci na cele mnozstvo myslienok, ale spravit dobru skladbu je problem 😄
To same kopirovanie je samozrejme kec, aj u nas sa da nieco dobre najst.