Novinky
Mistrovský text. Mistrovská ukázka formulační brilance. Čte se to jako když zakrojuješ do kvalitního másla. A embéčko k tomu, paráda.
BRAVO :yes:
BRAVO :yes:
Přiznej že při čtení článku nastal "rosný bod" v koutku oka při vzpomínce na 110R. 😉
😄 Jo jo. Avšak ty jsi též napsal výborně nahoře. Fakt dobrý :yes:
Vím že tu byl někde od tebe příspěvek kde popisuješ právě jízdu se 110R (pokud se nepletu) , že člověk nepotřeboval nutně dvě stovky koní na to aby zažil pocity závodního jezdce. Je až neskutečný, že vůz výkonově na úrovni Fabie HTP dokáže nabídnout tolik zábavy a řidičského potěšení. Jsou to senzační auta.
P.S. pátral jsem na blogu, ale nenašel 😄
P.S. pátral jsem na blogu, ale nenašel 😄
pokud jsem dobře cet, tak ta 1000MB ma minimalne dvojnasobny vykon proti seriovce + spoustu dalších uprav, tedy jako bys mel ve fabii 150-300 koni, nebo v oktafce 200-400koni a to by taky bylo slusny svezeni i na dnesni dobu.
ja v 1000MB jel párkrát před listopadem 89 a byla to neskutecne lina mrcha i na tehdejsi dobu, ale pravda, auto to uz tehdy nebylo nejnovejsi.
ale samozrejme, je to historie a pro mnohe z nas nostalgie, někdo ma pocit vyjimecnosti ze ma něco takovyho v garazi a cas od casu s tim vyrazi na historickou jizdu a ja se na takovej veteran taky rad podivam, ale v dnesnim provozu takovy auto nemůže obstat ani nahodou, a ani nemá moc co nabidnout ...
Vnímání rychlosti je relativní 😉 přál bych ti zážít jízdu při 130km/h v maluchu >😁 pocitově je to jako letět moderním vozem dvojnásobnou rychlostí.
Autor článku se má... kolikrát za život se ti naskytne možnost řídit závodní "tisícovku"? Z dnešního pohledu je jízda takovým vozem malým svátkem... co na plat že v roce 89 jsi to vnímal jako utrpení. Věř, že dnes by ti to auto vykouzlilo úsměv na rtech. 😉
Taková Škodovka s těžkým zadkem se jen zhoupne a jede dál. 😄
Na čtyřku i 120, ale to zase chtělo širokou cestu, protože to už byla plavba téměř Labsk😲derská 😄 Jo a tu a tam díry v plynu... Výkon sice malý, ale zase čtyřválec a lehké to bylo. A na tu dobu slušná spotřeba - při tomhle jízdním stylu poctivých 6,5 na 100...
Ale upřímně řečeno jsem rád, že dneska jezdím v o dost lepší káře. Ale nostalgie tady je a někdy bych něco podobného zase projel. Jen tak rekreačně.
Díky... fakt je ten, že já na Twiteru jsem...
:-!