Novinky
Je pro mě legenda,je to jediné úspěšné superauto od německých prémiových značek,Mercedes má máslo káru SLS a to není supersort aby bylo jasno, BMW mělo kdysi dávno M1-to už je ale dávná minulost a v současné době žádné superauto nemá, ještě tu je Carrera GT od Porsche to je taky superauto,ale nebude patřit mezi ty úspěšné protože je tak děsivě obtížné jí řídit že aji stig měl co dělat jí uřídit a 911 není supersport má motor vzadu a né uprostřed, 911 je kategorie sama pro sebe,ale né superauto. R8 má navíc velice nadčasový dizajn a i teď po pár plastikách je stále R8 nádherná,trochu se bojím nástupce R8 musí být lepší jak ta současná a ta současné je skvělá,doporučil bych dizajnouvou strategii jako u 911 velice lehké úpravy.
Gratuluju R8
Gratuluju R8
No R8 nieje tak ani nemecka super auto ako nemocko talianské. Vdaka spolupraci s Lamborginy a takisto jeho motore.
Takže koncern vlastně koupil Lamborghini s hotovou technikou (včetně V10) pro R8 GT. >😁 Ze kterého Lamba (před převzetím koncernem) by jako ten V10 měl být? >😒]
To je jako tvrdit, že Golf GTI je vlastně německo-česko-španělský, protože má společnou techniku se Octávií RS a Leonem FR. 😉
To je jako tvrdit, že Golf GTI je vlastně německo-česko-španělský, protože má společnou techniku se Octávií RS a Leonem FR. 😉
Byl to od Audi správný krok a nelze mu ho vyčítat,ale naopak pochválit za výborný tah,no a s těmi Talijány to tak slavné není,novou R8 a Gallardo budou vyvíjet jenom Němci a to je dobře konkrétně Porsche a Audi,takže to bude čistě německý supersport. Jeremy Clarkson prohlásil o R8 V10 kupé že je to jedno z nejlépe ovladatelných aut,které kdy řídil a on řídil mraky aut. Mimochodem BMW M1 byl vyvíjen taky ve spolupráci s Lamborghini
Aha, zdá se, že jsem se pustil do špatné diskuze. Omlouvám se a beru zpět, jako bych to výše napsané ani nepsal. 😄
V pohodě,nečekal jsem že se k mým komentářům vyjádříš,je to tak jak jsi to napsal je to auto s motorem uprostřed,které je spíš neutrální než nedotáčivé kvůli zákazníkům a většina supersportů je spíš neutrální než přetáčivá právě kvůli zákazníkům s tou lehkou nedotáčivostí ale stále nesouhlasím já říkám že je R8 neutrální 😉
Nevím kde čerpáte tyto informace. Ale je to tak, že GT byla pouze limitovaná edice, která již skončila. Nově bude zařazena verze R8 plus/R8 spyder plus, které budou sériovou záležitostí. Verze Plus bude mít lehčí karoserii, menší nárůst výkonu a o něco bohatší výbavu. Takže označení GT plus je vlastně blbost. Příště doporučím si informace řádně ověřit, než budete mystifikovat veřejnost.
U auta s motorem uprostřed je to poněkud nestandardní chování, nelze to ovšem považovat za chybu - Audi uzpůsobilo R8 potřebám svých zákazníků, kteří jsou na nedotáčivost zvyklí a cokoli jiného by jim mohlo činit potíže. Takže to není ani tak výtka, jako spíš konstatování.
Při použití vašeho slovníku je tak třeba říci, že R8 může za neutrální považovat jen trouba.