Novinky
TomášF
0
No... očividně to bude asi bezpečné >😁
Se stane, hlavní je, že se nikomu nic nestalo. Víte kolik T815 se v okolí Kopřivnice před 30 lety vybouralo? >😁 :yes:
Hádanka: Nejmenší součástka na vozech BMW?
Odpověď: Mozek řidiče
..Nyní i testovacího >😁
Odpověď: Mozek řidiče
..Nyní i testovacího >😁
... to auto uz stejne nepotrebuje. Je totiz (temer 😉) jasny, ze takhle urcite pri premiere vypadat nebude >😒]
Kdy bude v prodeji čtverková řada?
Výroba kupé začíná příští měsíc, kabrioletu v listopadu. To jsou oficiální termíny. Prodej by měl začít do několika měsíců od začátku výroby. Pro kupé tedy možná září/ říjen. Mluvilo se o konci roku, ale to mi přijde až příliš daleko od začátku výroby (možná první dodávky zákazníkům).
když se vybourá na veřejné komunikaci protytyp a někoho poškodí? Auto není homologované pro provoz, nemá STK atd., jak je to vyřešené?
Konečně otázka, která má smysl...
Takže...s homologací prototypových vozů se automobilky potýkají dost často, záleží na maskování vozu, to je zde rozhodující, pokud testovací vůz nemá zakrytá světla a nemá upravenou maskováním kapotu, tím mám na mysli pevný kryt vozu, je homologováno, pokud má i jen z části zakryta světla či jinak upravený desing dílem, který není oficiální, nebo není schválen atestem ( třeba TÜV )pak můžete žalovat automobilku třeba o 10 mega))
Takže...s homologací prototypových vozů se automobilky potýkají dost často, záleží na maskování vozu, to je zde rozhodující, pokud testovací vůz nemá zakrytá světla a nemá upravenou maskováním kapotu, tím mám na mysli pevný kryt vozu, je homologováno, pokud má i jen z části zakryta světla či jinak upravený desing dílem, který není oficiální, nebo není schválen atestem ( třeba TÜV )pak můžete žalovat automobilku třeba o 10 mega))