Novinky
Mig_35
0
Pro mně je to obrovské zklamání. Ty tvary jsou až příliš jednoduché. Jakoby to nakreslil žák třetí třídy. Čekal bych trochu víc rafinovanosti. No prostě koncept byl to pravé ořechové a myslel jsem, že se budou držet zásady, že koncept je prakticky totéž co výsledný produkt, jak to u BMW bývalo zvykem...
zanik M3??? trojkove kupe sa teaz vola "4" takze zanikne M3-ojka? nebude 3-ojka kupe? Bude uz len M3 zo 4-rmi dvermi? a M4 kupe???? :no:
vrať se. Jakkoli jsem byl jeho modely (zvláště 5-kou) překvapen, tak měly a pořád mají něco originálního v sobě. Toto je podle fotek neslané, nemastné. Nezbývá, než si počkat na pohled naživo.
při pohledu na auto z exterieru mě hned napadla nová mazda 6, ikdyž auta jsou to i na pohled úplně jiná, na živo to bude určitě paráda, jen se rychle okoukají, jezdí jich na můj vkus příliš mnoho, pro mě společně s řadou 6 nejhezčí bmw
a nemá to atmo jako Mercedes 350 CGI. Na přímé zrychlení 5 nebo 6 sek se vykašli.
A dá se koupit 350 CGI s manuálem?
Po tom u MB moc lidí netouží 😉
No a k čemu je tedy lidu MB dobrý atmosférický motor? Kdyby šlo o puristické zážitky za volantem ("na přímo zrychlení 5 nebo 6 sek se vykašli") potom bych se ptal po manuálu😄
Ve zdejší galerii samozřejmě chybí nejdůležitější pohled z boku, takže jsem pohledal jinde a našel jsem tohle😒br />
[odkaz]
Jako nechci být typický internetový věčný nasera, ale tohle je fakt zklamání. Řekl bych dokonce hnus. Plusem sice je, že by z toho mohl být slušný kabriolet, ale jako kupé je ten zadek divný. Z německé trojky je tohle auto ve své kategorii zdaleka nejošklivější, hlavně v porovnání s S5.
Přijde mi, že BMW svým závratným úspěchem v posledních letech trochu ztloustlo a chce teď být globálním amorfním tovarem pro všechny (jako kdysi bylo Audi), místo aby si šlo svou cestou.
Bangla bych teda zpátky nechtěl, ale to, jak BMW vypadá teď - žádný styl, žádná vize, žádný tah na branku - to taky není zrovna na jásot.
[odkaz]
Jako nechci být typický internetový věčný nasera, ale tohle je fakt zklamání. Řekl bych dokonce hnus. Plusem sice je, že by z toho mohl být slušný kabriolet, ale jako kupé je ten zadek divný. Z německé trojky je tohle auto ve své kategorii zdaleka nejošklivější, hlavně v porovnání s S5.
Přijde mi, že BMW svým závratným úspěchem v posledních letech trochu ztloustlo a chce teď být globálním amorfním tovarem pro všechny (jako kdysi bylo Audi), místo aby si šlo svou cestou.
Bangla bych teda zpátky nechtěl, ale to, jak BMW vypadá teď - žádný styl, žádná vize, žádný tah na branku - to taky není zrovna na jásot.
Mi osobne se to libi dost. Pripada mi to naopak tvarove celkem soumerne a ciste. Samozrejme minule generace jsou lepsi... Nicmene porad o dost lepsi nez to, co udelali s 1kou😉 Daleko nebezpecnejsi mi prijde zmena nazvu. muze se to zdat kosmeticke, ale mam pocit, ze rada 3 kupe byla 1. auto tohoto typu a je to ikona. Jak uz tady nekdo psal...je skoda, ze bmw chce rozmelnit svoji modelovou radu a vyrabet co nejvice nemastnych neslanych modelu a diky tomu se z uplne puvodni 3ky stala 4ka😁
a jeho legendarna 5tka a dalsie vozy.... kdeze stare dobre casy su ;-\
Za Bangla lidi volali po předchozí generaci, stejně jako dneska😄 zdá se, že BMW dělá čím dál tím škaredší auta :-!
mne sa bangle pozdaval.... spravil z baworakov auta ktore mali nezamenitelne crty a charizmu a o to tu ide.... jeho 5ka je dodnes neprekonatelna ..... a nikdy prekonana nebude... jednoducho paradne auto a dodnes na spici dizajnom.... autam dal nezamenitelny rukopis .... dnesna nova 5ka je uz na nerozoznanie od inych a bude to este horsie ked pride zase nova 7micka .. a tak dookola sa to bude prezvejkavat a model od modelu sa bude zase lisit len dlzkou a cenou.....
zlaty bangle.... za jeho ery bolo bmw na spici v triede
zlaty bangle.... za jeho ery bolo bmw na spici v triede
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC
Auto vypadá krásně ,takže BMW má u mě další model co si získal mé sympatie,po 3ce,5ce si tam přidám i 4ku, hlavně z toho nedělejte GT verzi, nejsem si totiž jistý že v BMW vědí co to slovo znamená,měl by jim někdo říct v BMW že slovo GT je synonymem sportovnějších aut a né aut pro důchodce
No , slovo GT znamená původně Grand Turismo - velká turistika . A jako auto pro velkou turistiku si nějak moc nepředstavuju jako nějakého sportovce. Spíše jako výkonné a luxusní auto ve kterém snadno , v pohodlí a bez únavy překonáváte obrovské vzdálenosti , žádný řezač zatáček , ale mezikontinentální křižník .
Mně zní líp velké cestování, a byly to upravené sportovní vozy pro běžné ježdění, obvykle kupé. Jejich doménou byly rychlé přesuny třeba tisíc km daleko.
Ano doslovný překlad je správný,ale v minulosti byli auta s označením GT vylepšené základní modely a byli sportovnější,třeba Ford GT je supersport, Maserati je pro mě stělesněním dokonalého GT, Bentley Continental GT taky , GT bylo v automobilovém průmyslu bráno vždy jako ostřejší a sportovnější verze nějakého základního modelu,proto označení BMW 3 GT je hloupé,měli to nazvat jinak než GT,třeba BMW 3 FOP( For Old People)
VDC