Novinky
User111
0
A preto ho vlastnim. True story bro.......
Přejít do diskuze
Daj si facku topore! Za myslienku a gramatiku....
Vies vobec dovody preco to aplikuju externe mimo hlavnych svetiel?
Daj mi prosim nejaku myslienku, nech sa pobavime...
Vies vobec dovody preco to aplikuju externe mimo hlavnych svetiel?
Daj mi prosim nejaku myslienku, nech sa pobavime...
Jezdí to parádně a to i v základní motorizaci, je to takovej levnější asijskej minicooper 😄 Bydlet někde, kde jsou pěkné nezničené silničky a chtít auto jen tak na denní dojíždku do práce/po městě jdu do něj 😄
Ja si myslím, že Swift facelift nepotreboval.
To vabis: bratranci vyhrali na týždeň Sporta a len súhlasia.
To vabis: bratranci vyhrali na týždeň Sporta a len súhlasia.
O diody nejde
...Slovo chlapa je , že Swift je technicky velmi spolehlivé auto na úrovni Yarise! Se zajímavými jízdními vlastnostmi (malé BMW na japonský způsob). Prodejností pak zcela neprávem ve stínu .
...Slovo chlapa je , že Swift je technicky velmi spolehlivé auto na úrovni Yarise! Se zajímavými jízdními vlastnostmi (malé BMW na japonský způsob). Prodejností pak zcela neprávem ve stínu .
Topper a už si videl nejaké auto s originálnymi dennými svetlami ktoré svietia do zeme? Ja vídavam len také ktoré svietia dopredu. >😁
jasne ze musim 😉 :yes: :yes: :yes: aby som nasral takych magorov ako si ty 😉 kvoli vam to robim :yes: >😁
N, staromodní nejseš, to ani náhodou, jsi jenom boží pitomec. Musíš k článku o Suzuki cpát H/K? Ale máš recht, tady jsi byl první, to už ti nikdo nevezme.... :no:
hyundai to ma tiez nestastne po zemi v narazniku riesene.... foto nevidim nejde mi link ale hyundaie to maju tiez blbo riesene ( az na inovovanu iX35 ktora dostala LED svetla pekne do hlavnych svetlometov )... kia ma lepsie pekne v svetlometoch ... ceed aj sportage aj rio to maju super vyriesene a podobne to ma aj audi... ziadne pridavne gycove cingrlatka v naraznikoch ktore vyzeraju ako dorobene z tesca.....
nerozumiem tej mode... tahat led pasiky kdesi po zemi a svietit kdesi do zeme .... hrozny gyc... verim ze za par rokov to bude uz prezitok a sa len zasmejeme na sialenosti tejto dnesnej divnej doby 😉
kraska a zviera😒br /> [odkaz]
nerozumiem tej mode... tahat led pasiky kdesi po zemi a svietit kdesi do zeme .... hrozny gyc... verim ze za par rokov to bude uz prezitok a sa len zasmejeme na sialenosti tejto dnesnej divnej doby 😉
kraska a zviera😒br /> [odkaz]
ale ja tym diodovym pasikom svetiel ktore sa tiahnu snad u kazdeho auta kdesi po spodku narazniku a svieta tak akurat kdesi na zem vobec nerozumiem.. som rad ze kia to ma riesene tak ze ich montuje pod hlavne spolocne svetlomety a netaha ich kdesi po zemi tie pasiky .... audi to ma tiez riesene v hlavnych svetlometoch a je to skvele aj co sa tyka svietivosti aj estetiky.... tento gyc montovat tie led pasiky kdesi kade tade po spodku naraznikoch auta bude o par rokov uz len prezitok a dobre sa na tom zasmejeme :yes: