Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rekordní jízda Volkswagenu Passat TDI napříč USA

14 komentářů

Hittman
Tak jak si člověk koupí dobrý doutník, aby si ho mohl vychutnat a užít ve chvilce volna a oddychu a tím si ji zpříjemnit, tak si i já představuji, že mám vůz, který mi každou jízdu dopřeje prožitek a zážitek zároveň, nikoliv jen strojově kontrolovaný přesun z místa A do místa B jako hromadnou dopravou...a hlídanou spotřebou, kdy se člověk třebe, kdy mu zas ta desetinka litru na palubním počítači vyskočí nahoru >😒]
Mexican82
takze moja reakcia na radost z jazdy - kto si preboha kupi Passata s dieslom pre radost z jazdy? je to moderne, priestranne auto na jazdenie do prace a z prace - nic viac. V ameru to plati dvojnasobok. Bohuzial chudobny europan spoza "zdi" naskrabe na vylietaneho nemeckeho passata a vidi v tom auto na stahovanie a sportove vyzitie sucasne

dobry doutnik zrejme vela ludi nejfajci rano na zastavke alebo pocas rauchpauzy na pracovisku.
Hittman
Kdybych na to měl, tak auto pro radost i všední ježdění je myslím BMW 535D. Při tom zrychlení by se mi určitě vykouzlil úsměv na tváři.. >😁
XTad
Radost z jizdy... pro nekoho ano. Ten doutnik taky kouris co nejdele aby sis ho vychutnal.
peter21
Za 18-násť dní,priemerne za deň prešli 726km to sa potom dá dosiahnuť dobrá spotreba.Bežný motorista najazdí 20-100km denne po "kvalitných cestách" a stokrát musí preradiť,brzdiť,rozbiehať sa aťd.Citigo s litrovým motorom je ale na tom lepšie.Na economyrun s dlžkou trate 320km len 2,97l benzínu.A pozor šok pre amíkov dvaja inžinieri na škode 120 l spravili spotrebu 2,27l!!!Určite tam mali vesmírnu technologiu.
Asi tak....
Pepa_007
Co vše neudělají pro marketing. Dokonce i název vozu: Passat TDI Clean Diesel.
Jak může být diesel čistý?
Tlačit amíkům nafťáky? Jejich nekvalitní nafta.... .No nevím...... .
Pepa_007
Strávil jsem několik km (cca 1800) za řídítky motorky v Alpách minulý víkend. A musím říci, že je radost sledovat kouřící výfuky naftových aut přede mnou, která mne za každou cenu nechtěla pustit před sebe.
Kneblis
Nejsem zarytí fanda Dieselů, ale mám též diesel (naštěstí ne koncern) po chipu a s vykuchaným DPF filtrem a z výfuku se vůbec nekouří. 😄
peter21
To je čistý nezmysel :no: Vymeň si s kamošom auto jazdi v jeho za svojím,najlepšie v kabriolete a budeš vidieť a cítiť ako to naozaj je,ked tomu tvojmu vylepšenému naftáku naloží ;-\
_MT_
Clean Diesel v řeči VW znamená, že má vůz SCR.
Kneblis
Hlavně by měl VW zveřejnit dnešní kvalitu jejich dieselových motorů s CR, který již konkurence používala řadu let. 😄
Hlavně by mě zajímala výdrž tohoto motoru.
peter21
Ja som pátral na autobazár.eu a našiel som dve oktávky s peknými nájazdmi.r.v.02/2010 s motorom 1,6 tdi s nájazdom 259 436km už tam nie je-predaná pravdepodobne.R.v.05/2010 s motorom 2,0tdi s nájazdom 399 000km-vraj vozila manažment po europe.Takže v pohode 😉 Ale kúpiť si dnešný moderný diesel s filtrom pevných častíc a jazdiť 10km do práce a späť je čistý nezmysel :no:
peter21
Solídny predajca vysvetlí pozitíva a negatíva dieslu a benzínu.Pri diesle odporúčajú trasy nad 25km.Každý by mal vedieť koľko a aké trasy jazdí a podľa toho sa rozhodnúť.