Novinky
Za 18-násť dní,priemerne za deň prešli 726km to sa potom dá dosiahnuť dobrá spotreba.Bežný motorista najazdí 20-100km denne po "kvalitných cestách" a stokrát musí preradiť,brzdiť,rozbiehať sa aťd.Citigo s litrovým motorom je ale na tom lepšie.Na economyrun s dlžkou trate 320km len 2,97l benzínu.A pozor šok pre amíkov dvaja inžinieri na škode 120 l spravili spotrebu 2,27l!!!Určite tam mali vesmírnu technologiu.
Co vše neudělají pro marketing. Dokonce i název vozu: Passat TDI Clean Diesel.
Jak může být diesel čistý?
Tlačit amíkům nafťáky? Jejich nekvalitní nafta.... .No nevím...... .
Jak může být diesel čistý?
Tlačit amíkům nafťáky? Jejich nekvalitní nafta.... .No nevím...... .
Strávil jsem několik km (cca 1800) za řídítky motorky v Alpách minulý víkend. A musím říci, že je radost sledovat kouřící výfuky naftových aut přede mnou, která mne za každou cenu nechtěla pustit před sebe.
Nejsem zarytí fanda Dieselů, ale mám též diesel (naštěstí ne koncern) po chipu a s vykuchaným DPF filtrem a z výfuku se vůbec nekouří. 😄
Hlavně by měl VW zveřejnit dnešní kvalitu jejich dieselových motorů s CR, který již konkurence používala řadu let. 😄
Hlavně by mě zajímala výdrž tohoto motoru.
Hlavně by mě zajímala výdrž tohoto motoru.
Ja som pátral na autobazár.eu a našiel som dve oktávky s peknými nájazdmi.r.v.02/2010 s motorom 1,6 tdi s nájazdom 259 436km už tam nie je-predaná pravdepodobne.R.v.05/2010 s motorom 2,0tdi s nájazdom 399 000km-vraj vozila manažment po europe.Takže v pohode 😉 Ale kúpiť si dnešný moderný diesel s filtrom pevných častíc a jazdiť 10km do práce a späť je čistý nezmysel :no:
dobry doutnik zrejme vela ludi nejfajci rano na zastavke alebo pocas rauchpauzy na pracovisku.