Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Volkswagen a reklama na Side Assist: Pozor na motorkáře!

22 komentářů

flyboyeda
Hlavně tím že jezdí na motorce
CHerokee
Výše zmíněný komentář vypovídá o intelektu autora. / Ono stačí se dívat do zrcátek a umět odhadnout rychlost. A taky nikdy nezávodit s motorkou a neblokovat ji. Pro řidiče je vždycky lepší mít motorku před sebou než za sebou.... nemá to šanci za ním ubrzdit. Samo i motorkáři někdy zbytečně blbnou, stejně jako řidiči aut. Ale hlavně na rejžích a ti vypadají jinak než ten v reklamě...
flyboyeda
Stačí jenom aby motorky nebyly na silnicích a je po starostech,nesnáším motorkáře na silnicích,tenhle veb se jmenuje Auto.cz , jdi si fňukat na Motorka.cz
jamp
Prehovoril pumpickar. A policajne motohliadky znasas ? Do spetnych zrkadiel pozeraj aj tak, podla komentaru nie si najrychlejsi na ceste a ked budes chciet predbehnut traktor, uz vedla teba niekto moze byt :-!
flyboyeda
Krom motorkářů taky nemám rád kuřáky

Kouří jenom holky a ***i >😁
jamp
Teba asi nema nikto rad :-! Ja ako plechovkar mam seba ako motorkara celkom rad >😁 , ale fajciarov tiez nemusim :no😒br /> A ta obdivovana osobnost v profile, Jorge Lor to ma byt Jorge Lorenzo ? >😒]
flyboyeda
Buba jezdí na motorce na svém Ranči kde má Supercrossovou trať a na závodech si s motorkou taky užije víc něž dost,ale na normálních silnicích jezdí s R8 ,nebo Gallardem

Jorge je ten samý případ motorky si na moto GP taky užije víc než dost a na normální silnici si vezme M3

Tihle borci,mají určitě ve smlouvách, že po normální silnici s motorkou jet nemůžou

Po normální silnici s silnější motorkou jezdí jenom blázni
.Damage
"Nemám rád motorkáře"
Najednou jsou z toho jen ti, co jezdí s motorkou na silnici.
A jen se silnější motorkou. A co je silnější motorka? 35 kW? 50 kW? 150 kW?

Jedinej opravodvej problém v jízdě na motorce na silnici je možnej výskyt blbce jako ty, co nečumí kam má nebo si potřebuje proti motorce něco dokazovat. Většinu bouraček motorek způsobí řidiči aut
flyboyeda
Většinu bouraček motorek způsobí řidiči aut

S tím naprosto souhlasím

A dodám ,že při většině bouraček motorek s auty zemře motorkář a řidič auta přežije

Když seš mrtvej , už ti je jedno kdo nehodu způsobil, už stím nic nenaděláš
.Damage
Kvůli nehodě způsobený řidičem auta přišlo o život až moc motorkářů na to, aby mi to bylo jedno.

A jestli ty vidíš chybu v tom, že člověk vyjede na motorce na silnici, s vědomím rizika srážky s blbcem, a nevidí chybu primárně spíš v tom blbci v autě co tu srážků způsobí ... 8-s
Tim neříkám že kdo je v autě je automaticky blbec nebo že na moto naopak žádný nejsou

Já kvůli tomu jezdit na motorce nepřestanu.
Je to naprosto legitimní dopravní prostředek a ty se klidně postav na hlavu a nic s tim neuděláš. Jestli něco na silnici nepatří, jsou to agresivní blbci, co svojí prasojízdou dokazujou, že jim ta jejich kraxna takyjede.
flyboyeda
Smrt je taky naprosto legitimní
4hill
Ve statistikách už ale samozřejmě není že 80 procent motorkářů je spoluviník nehody neb se zaznamenává kvalitativně podstatnější přestupek.. Pokud do mě na hlavní vletí motorka v kile protože v době kdy jsem do křižovatky vjížděl bylo prostě volno tak za to můžu já protože nedání přednosti je větší přestupek..To že nemám šanci odbočit nikdo neřeší..
flyboyeda
souhlasím, vidím to stejně
.Damage
Tímhle příspěvkem jsi mne neodvratně utvrdil v domnění, že jsi opravdovej *.

Naštěstí ty jezdíš tak maximálně autobusem nebo na skateboardu, takže od tebe mi asi nehrozí že mi vjedeš do cesty aniž by jsi se podíval do zrcátka.
flyboyeda
Ty hádáš,ale já vím >😁
salamoon
...good job! >😁
keby som to nevidel o dva-tri dni skor na inom webe,tak by ma to nastvalo.... :no: 8-s
flyboyeda
Jinak reklama je vynikající, Hollywood může závidět
.Damage
Aby ne ... reklamy dělá koncern VW fakt dobrý.
Ještě kdyby tak dobře dělal i ty auta. Ale to nemusí, protože dělá dobrý reklamy 8-s
flyboyeda
A už jsi nějaké VW ,nebo značku z koncernu VW měl že to říkáš ?

Nebo jsi jenom proti VW zaujatý ?
.Damage
Jo, ale na tom nesejde co sem napíšu, stejně si budeš myslet a mlít svou ..
Pointa nebyla že jsou (všechny) výrobky VW špatný.
Pointa byla, že nejsou tak dobrý, jako ty reklamy.
flyboyeda
Aha takže ti jde o pointu a né o kvalitu výrobku,hmm zajímavé

Tak ať žije pointa >😁
Stejsn
byla dnes už legendární indická konverze Hindustana na P206 😄

[odkaz]