Novinky
A ten čas to je něco neuvěřitelného, z motoru 3.2. dostat 875 koní to je taky něco, samozřejmě že F1 to umí ještě líp z menšího objemu ještě víc koníků,ale i tak je to dost
Loebovi jsem fandil a můžu zas,protože zase závodí,tak hodně štěstí
Loebovi jsem fandil a můžu zas,protože zase závodí,tak hodně štěstí
F1 umí aj bez turba 😉
875 koní (z dvakrát přepl. V6 3,2) rozhodně !NĚCO! je, na druhou stranu takové Audi S1 mělo už v osmdesátých letech 600 koní z více jako o jednu třetinu menšího (objemem válců) "jednoduše" přeplňovaného R5 , který měl jen 2100 cm3. Pozdější (1990) verze S1 RX disponovala 650 PS a údajně se dala "pustit" až na 700PS. Vzhledem ke vzpomínanému objemu a časovému odstupu 23 let...
A Lancia měla 500 - 1000 koní (bez restriktoru a na pěti barech) ze čtyřválce o obsahu 1,8 litru přeplňovaného kompresorem i turbem najednou. BMW umělo z patnáctistovky i 1500 koní, bohužel výdrž těch motorů byla chabá.
Na druhou stranu, Lancii s twinchargerem a restriktorem si mohl koupit každý, kdo měl zájem.
Z motoru vytáhneš jakýkoli výkon, jde však vždy o kompromis zejména z hlediska spolehlivosti a dostupnosti výkonu. Twincharger tenhle problém do značné míry řeší, není se co divit, že tuhle specialitku po dvaceti letech VW oprášil.
Samotné turbo na 500+ koních bude mít lag měřitelný v uherských rocích, ALS je řešením jen v krátkodobém horizontu.
/jen doplnění toho, cos psal...a S1 v HB barvách je prvním autem, které jsem bezpečně poznal - první dárek ze Západu.
Na druhou stranu, Lancii s twinchargerem a restriktorem si mohl koupit každý, kdo měl zájem.
Z motoru vytáhneš jakýkoli výkon, jde však vždy o kompromis zejména z hlediska spolehlivosti a dostupnosti výkonu. Twincharger tenhle problém do značné míry řeší, není se co divit, že tuhle specialitku po dvaceti letech VW oprášil.
Samotné turbo na 500+ koních bude mít lag měřitelný v uherských rocích, ALS je řešením jen v krátkodobém horizontu.
/jen doplnění toho, cos psal...a S1 v HB barvách je prvním autem, které jsem bezpečně poznal - první dárek ze Západu.
:yes: 😄
Případné další příklady jen dál potvrzují, jak je to s tím max. výkonem, z příslušného objemu, relativní. Samozřejmě krátkodobě jde udělat leccos, ale příklad s Audi S1 je zcela přiměřený právě v tom ohledu, že ve své době také stanovil nový rekord na PP (tehdy ještě bez "čistého" asfaltu), takže ten motor musel obdobnou traťovou zátěž taky vydržet, navíc na prašnější trati.
Však ano, psal jsem to jen jako doplnění.
Na tom příkladu je i dobře vidět, že i přes obrovské výkony, jichž motory dosahovaly, byly časy "slabé". Podvozky urazily dlouhou cestu.
Nevím, proč Pug použil 3,2 V6, asi je to nějaký motor ze skladu - neuvědomuji si, že by pocházel z běžné produkce jako třeba ta R5.
Velký objem má také trochu výhodu v těch nadmořských výškách, možná proto vybrali šestiválec přes tři litry.
Na tom příkladu je i dobře vidět, že i přes obrovské výkony, jichž motory dosahovaly, byly časy "slabé". Podvozky urazily dlouhou cestu.
Nevím, proč Pug použil 3,2 V6, asi je to nějaký motor ze skladu - neuvědomuji si, že by pocházel z běžné produkce jako třeba ta R5.
Velký objem má také trochu výhodu v těch nadmořských výškách, možná proto vybrali šestiválec přes tři litry.
Ve vysokých výškách má výhodu hlavně přeplňování. Nejsem si jist, jak se projeví objem válce (vzduchu potřebuješ tak jako tak zhruba stejně).
časy rozhodně nebyly slabé. Výstup na PP se zrychlil ne díky lepším podvozkům, ale díky vyasfaltování trati až úplně nahoru. Dřív to byla z velký části prašná cesta.
Neměl jsem na mysli jen PP, ale i třeba WRC a ekvivalenty.
Třeba na Rallye tisíce jezer se některé RZ jezdí od osmdesátých let dodnes a i přesto, že "dnešní" WRC mají jen poloviční výkon, tak speciály skupiny B na shodné trati doslova rozdrtí. A to uměla Delta S4 zrychlit na štěrku z 0 na 100 pod dvě vteřiny.
Třeba na Rallye tisíce jezer se některé RZ jezdí od osmdesátých let dodnes a i přesto, že "dnešní" WRC mají jen poloviční výkon, tak speciály skupiny B na shodné trati doslova rozdrtí. A to uměla Delta S4 zrychlit na štěrku z 0 na 100 pod dvě vteřiny.
Před 30 lety tahali z 1,5 litrových motorů přes 1000 koní. 875 z 3,2 litru to je fakt něco >😁 Jinak myslím, že kluci u Peugeotu to naladili na 875 aby to opticky pěkně vypadalo ve spojení s váhou, ale šlo jim hlavně o velikej kroutící moment, kterej je při neustálým zrychlování ze zatáček podstatnější.
fakt zničil Pikes Peak jo? :no:
Nebuď úzkoprsý, titulek je od toho aby vystihl obsah a čtenáři tohoto serveru určitě vědí, že názvem Pikes Peak se nemyslí kopec, ale závod, který se na něm pořádá. A skvělý výkon Loeba přesně vystihuje.
Souhlas, Loeb ho "zničil" pozitivně.
Naopak negativně zničili PP ti, co nahradili nesmírně atraktivní "šotolinové" úseky asfaltem, bohužel dnes už kompletně. :no:
Taky proto jsou starší časy s novými prakticky neporovnatelné.
Naopak negativně zničili PP ti, co nahradili nesmírně atraktivní "šotolinové" úseky asfaltem, bohužel dnes už kompletně. :no:
Taky proto jsou starší časy s novými prakticky neporovnatelné.
:yes: Závod do oblak po asfaltce. 😒
To by měl přezkoumat Antimonopolní úřad, tohle už hraničí s neúctou k soupeři >😁
Připomíná mi to Colina McRae2, když jsem soupeřům nastavil handicap a sobě dal 205 T16, výsledek je podobný.
Velká gratulace, Peugeot se zase vrací na místo činu. Doufám, že vydají další díl Climb Dance.
Připomíná mi to Colina McRae2, když jsem soupeřům nastavil handicap a sobě dal 205 T16, výsledek je podobný.
Velká gratulace, Peugeot se zase vrací na místo činu. Doufám, že vydají další díl Climb Dance.
Pěkná 208 jak z filmu Taxi 😄
Tím bych se chtěl svézt >😁
Samozřejmě blahopřání Peugeotu a fenomenálnímu řidiči.
Jinak ještě jsem neseděl v nových Peugeutech s budíkama před předním sklem, ale je vidět kde berou inspiraci :yes:
Tím bych se chtěl svézt >😁
Samozřejmě blahopřání Peugeotu a fenomenálnímu řidiči.
Jinak ještě jsem neseděl v nových Peugeutech s budíkama před předním sklem, ale je vidět kde berou inspiraci :yes:
vybehol monopost F1.....
loeb :yes:
loeb :yes:
Monopost F1 by nejspíš hladce prohrál, výkonová hmotnost speciálu Loeba je podobná jako u letošní F1 1hp/1kg a navíc by atmosféra po polovině trati začala hodně ztrácet špatným plněním vzhledem nadmořské výšce (není nad turbo >😒] ) a samozřejmě celkové nastavení speciálu je ušité na míru kopci rozvorem, zavěšením, tlumiči, pneumatikami (letošní šmejdy od Pirreli, které používá F1 by vybouchly v první zatáčce) etc.
Na druhou stranu by mne zajímalo, proč nepoužívají nějakou placku od Loly s pořádným turbem. Asi předpisy, nestudoval jsem to.
Jeden důvod může být prostorový rám (ten mají povinný). Dobastlovat ho na monopost nemusí být optimální cesta.
Popř, ventilátor v podlaze 😄
Myslíš placku od Loly na PP? Kdyby to nemělo "kastli" Peugeotu (20😄, tak by to celé mělo pro Peugeot minimální "marketingový" přínos.
Nejen Peugeot, vlastně kdokoli - placka je vždy lepší než auto formátu 4x2x1,4 metru. Ale jak nahoře Ham. napsal, bude to mít něco společného s předpisy 😄
EDIT: vloni vyhrál D. Donner ve speciálu Palatov D4PPS, což je taky placka.
EDIT: vloni vyhrál D. Donner ve speciálu Palatov D4PPS, což je taky placka.
Palatov ale neni Peugeot... 😄
To každopádně, ale jestli mohl vyhrát Donner v tom Palatovu (nikdy jsem neslyšel), tak otevřené kokpity zakázány nebudou a 208 má tvar 208 jen kvůli marketingu - jak sám výše naznačuješ. 😄
Šlo jen o tu volbu otevřený/uzavřený kokpit.
Šlo jen o tu volbu otevřený/uzavřený kokpit.
Tak premyslim, kdo z dvojice kameraman/pilot vrtulniku podava tragictejsi vykon :no:
Jinak Loeb samozrejme :yes:
Jinak Loeb samozrejme :yes:
Takhle má vypadat film o pokoření Pikes Peak ! [odkaz]
film jiste chystaj, ale nelze cekat, ze ho budou mit hotovej do druhého dne 😉
To jo, ale i tak to bude na čistém asfaltu relativně! nuda, proti ještě "prašné" PP, čas-nečas.
To ano 😐
A přitom SEB byl vždy (ještě) lepší na šotolině (než jen na asfaltu :yes: 😉
PS: Myslím lepší "vůči soupeřům", tam zvládl nabrat ještě VĚTŠÍ NÁSKOK, než na "spíš jen" asfaltových rallye 😄
A přitom SEB byl vždy (ještě) lepší na šotolině (než jen na asfaltu :yes: 😉
PS: Myslím lepší "vůči soupeřům", tam zvládl nabrat ještě VĚTŠÍ NÁSKOK, než na "spíš jen" asfaltových rallye 😄
To je úžasné, jak žiješ ve svém světě pravdy, která od reality liší. O rally se zajímám víc než 15 let a na šotolině dokázali finové sem tam držet krok na asfaltu nikdy. Jen jeden rok ho dokázal porazit Markko Martin díky neskutečně rychlému Fordu.
Třeba myslela na šotolinovou Argentinu kde Loeb vyhrává rok co rok. Nebo začátky s DS3 [odkaz] Nebo na Mexiko kde na šotolině vítězil už s juniorskou C2, pak s Xsarou, s C4 a nakonec i s DS3.
Loebovi šlo sice fantasticky asfaltový Monako, ale snad krom Finska přece zvládal ujet soupeřum i na šotolinovejch závodech a náskok půl minuty na Hirvonena na šotolině nebyl nic výjimečnýho a to navíc většinou zametal trať! Tady mu na šotolině ujel o 54 vteřin, jestli to fakt 15 let sleduješ víš sám co to znamená [odkaz] Asi nejvíc mu vyhovovala kombinace šotoliny a asfaltu kde soupeře neschopný se tak rychle přizpůsobit doslova drtil, jestli pamatuješ třeba [odkaz]
Na šotolině mockrát získal rozhodující náskok kterej na asfaltu pak už jen udržel [odkaz] a připomínám že většinou vyjížděl první a zametal trať! Takže držet krok jak řikáš bylo v takovym případě určitě snazší na tý šotolině než na asfaltu. Nikdy mě nenapadlo porovnávat na čem je Loeb lepší, ale její názor mi zas tak úplně mimo jako tobě nepříjde.
Rozhodně je škoda že PP tak zmršili, věřim že Loeb by vyhrál i na původnim povrchu a navíc by to bylo zajímavější. A káru co zrychlí z 0 na 200 km/h za 4,8 s bych taky chtěl zkusit řídit :yes: 😄
Loebovi šlo sice fantasticky asfaltový Monako, ale snad krom Finska přece zvládal ujet soupeřum i na šotolinovejch závodech a náskok půl minuty na Hirvonena na šotolině nebyl nic výjimečnýho a to navíc většinou zametal trať! Tady mu na šotolině ujel o 54 vteřin, jestli to fakt 15 let sleduješ víš sám co to znamená [odkaz] Asi nejvíc mu vyhovovala kombinace šotoliny a asfaltu kde soupeře neschopný se tak rychle přizpůsobit doslova drtil, jestli pamatuješ třeba [odkaz]
Na šotolině mockrát získal rozhodující náskok kterej na asfaltu pak už jen udržel [odkaz] a připomínám že většinou vyjížděl první a zametal trať! Takže držet krok jak řikáš bylo v takovym případě určitě snazší na tý šotolině než na asfaltu. Nikdy mě nenapadlo porovnávat na čem je Loeb lepší, ale její názor mi zas tak úplně mimo jako tobě nepříjde.
Rozhodně je škoda že PP tak zmršili, věřim že Loeb by vyhrál i na původnim povrchu a navíc by to bylo zajímavější. A káru co zrychlí z 0 na 200 km/h za 4,8 s bych taky chtěl zkusit řídit :yes: 😄
Je to najlepší jazdec WRC,víťaz PP bol už dopredu známy,len nevedeli v akom čase.Minúta a pol na druhého hovorí za všetko :yes:
PS: No copak to jde slyšet ho mluvit anglicky a NE"milovat ho"? 😉