Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Finský trh v červnu 2013: Octavia po dlouhé době nejprodávanějším autem

19 komentářů

Adam Novák
BRAVO FINOVÉ :yes:
jarafara
ty to asi od místních pěkně schytají 😐
...ENZO...
Dělá mi velkou radost - úspěch jsem jí přál nejen díky takřka dokonalému designu lépe vybavených verzí (ostatně viz foto) - radost potkávat taková auta na silnici - ale taky díky jakési komplexnosti tohoto modelu, Octavia se dokonale dokáže zhostit jakékoliv role - jak tvrdě pracujícího dělníka, tak rodinného stěhováka, tak dobře reprezentující "limuzíny", tak ... je toho hodně.

Škodovce patří můj velký dík za to, že vyrábí jeden z nejlepších vozů nižší střední třídy, ale taky si za něj nechá dobře zaplatit. 334tis za trochu oškubanou základní verzi není zas tolik, nicméně stačí několik příplatků a máme zde Octavii za cenu podobně vybaveného Opelu Insignia. Chtělo by to nějaké akční nabídky, ale chápu Škodovku - proč dávat slevy, když se to dobře prodává.

:yes:
Hittman
Ještě by mě zajímaly finské ceny, za které se tam prodává.... 😉
praptak
Ceny ve Finsku: [odkaz]
Makovnik
Zaujimala by ma aka reklama doprevadza Skodu v severskych krajinach, kde Oktavka standardne boduje.
Ci je to logami vsade na ladovych plochach alebo obycajnou medialnou cestou.
A hlavne, co vedie kupujucich k vyberu prave tohto auta.
twistedTSD
4x4?
Makovnik
Hned 16 dovodov, preco kupit urcite zavazi 😄 ale urcite to nie je len toto.
3_diamanty
octavia je vo svedsku je po 6 mesiacoch tohto roka na celkovom 14 mieste a v norsku na 15 mieste.... takze v tych severskych statoch skoda zase az tak neboduje... ako by sa mohlo zdat.... len pohlad na finsko nestaci
Adam Novák
Už zase lžeš, jako když Ti Guze vyvrátil úplně všechny argumenty, že se na Severu Korejci prodávají lépe 😉
flyboyeda
Octavia je nejkrásnější škoda , Superb se moc nepovedl je moc úzky a vypadá jak vagón, jedině Superb kombi ještě ujde, ale nová Octavia je jak Audi ,aproto se mi tak líbí
3_diamanty
a prave preto ze octavia vyzera ako audi uz to nie je ta stara dobra skodovka ako predosla O2 😉 ... posobi az moc podobne ako audi a straca sa charizma a osobitost a jedinecnost daneho auta .... z O3 vyzaruje chlad nuda strohost ... proste koncernova nuda kde sa auta medzi sebou navzajom lisia len logom ;-\
911moby
stačí si uvědomit, odkud přišel šéf designu - že by od (mimo jiné) audi? to pak těžko bude tvořit ufo (v dobrém smyslu) jako je např. Civic, s tvary podobnými audi si bude pohrávat i nadále... každopádně se těším zejména na tvoje komentáře, až uvidíš nový Superb >😁
rozhodně s tebou nemohu souhlasit, když napíšeš, že O3 nemá charisma... prohlédni si pořádně tvary O1, O2 i O3 a uvidíš, že tam najdeš stejné prvky -> jako příklad zadní světlomety, atd., atd,... vše se postupně vyvíjí (design) dle aktuální "nálady"...
porovnej si třeba první a druhou generaci i30 nebo ceedu - řekl bys, že první je předchůdcem druhého??? já teda ne a proto pro mne tato auta nemají charisma... když vedle sebe bude stát Golf I a Golf VII - pořád každý pozná, že je to Golf... na rozdíl od i30 a Ceedu... >tím ale nechci říct, že to jsou ošklivá auta< 😉
...ENZO...
Perfektně napsáno :yes:
twistedTSD
Tak ono není překvapivé, že OIII nejde pod nos přiznivci korejské produkce, který za vrchol považuje mírně "korejskou" OII FL. Někdo rád holky a někdo vdolky.
webpaja
Tvoje příspěvky mi připomínají slohový práce mýho 10-ti letýho syna...pardon jestli se tě to dotklo 😉
Guttalax
Škoda Auto se stala nejlepším výrobcem aut a drtí konkurenci ve Velké Británii. Škoda zaujala především poměrem ceny, užitné hodnoty a spolehlivosti. :yes:
Hammunasakra
Škoda nejlepšim výrobcem aut? >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
novice
Tak vzhledem k tomu, ze jsou na tom Finove lip nez my, bych cekal ty prodeje vetsi. 8-s