Novinky
delphino
5
opravdu má Opel šíp ve znaku? Není to blesk? Šíp je přece vždy a pouze spojován jen se Škodovkou.
eXp10it
1
Opel má šíp. Ve znaku škody je nějaký pták...
Tymkoo
0
okřídlený šíp
_MT_
0
Opel a šíp? Nějaký zlomený, ne? 😄
autak
0
Zřejmě si četl článek jako já. Já taky četl, že Opel tam má blesk.
Michal Fokt
0
S bleskem, pochopitelně, díky. :😉 Dneska je asi moc teplo. 😄
Kneblis
1
Opel blesk. Škodovka přejetý ježek
Mne sa novodobé Ople zdajú byť nudné , všetko na jedno kopyto , bez nejakého väčšieho nápadu a iskry . Tento koncept vyzerá celkom dobre , len dúfam že použijú z neho čo najviac aj pri produkčných modeloch 😉
Povšimněte si na první snímku z galerie nadité levé kapsy vysmátého stafážisty [odkaz] Obdaření muži kupují opely :-!
podle toho čeho si oplisté všímají je kupuje i jiná cílová skupina :-!
Pěkné :yes: :yes: :yes:
je otázka, Opel v Rüsselsheimu. jůndaj má v Rüsselsheimu své rádoby vývojové centrum. Nakolik je
chystaná jůndaj i80 [odkaz] čirou náááhodou podobná s tímto Oplem? 8-s
je otázka, Opel v Rüsselsheimu. jůndaj má v Rüsselsheimu své rádoby vývojové centrum. Nakolik je
chystaná jůndaj i80 [odkaz] čirou náááhodou podobná s tímto Oplem? 8-s
A podľa čoho súdiš že sú podobné? Čo a na základe čoho si porovnával a objavoval "kopírovanie" keď jedno je skica a druhé ukázali len zpredu... či akože sú podobné tým že majú dvoje dverí a štyri kolesá? Tak to potom hej... >😒] :no:
Všechny modely se opelu velice dobře povedli a to je jen dobře, protože alespoň bude na trhu řádná konkurence. Ted ještě povzbudit zákazníky konkurence aby přešli a začne ten správný boj a cena bude u konkurence klesat.