Novinky
delphino                    
        5

opravdu má Opel šíp ve znaku? Není to blesk? Šíp je přece vždy a pouze spojován jen se Škodovkou.
eXp10it                    
        1

Opel má šíp. Ve znaku škody je nějaký pták...
Tymkoo                    
        0

okřídlený šíp
_MT_                    
        0

Opel a šíp? Nějaký zlomený, ne? 😄
autak                    
        0

Zřejmě si četl článek jako já. Já taky četl, že Opel tam má blesk.
Michal Fokt                    
        0

S bleskem, pochopitelně, díky.  :😉  Dneska je asi moc teplo.   😄
Kneblis                    
        1

Opel blesk. Škodovka přejetý ježek
        Mne sa novodobé Ople zdajú byť nudné , všetko na jedno kopyto , bez nejakého väčšieho nápadu a iskry . Tento koncept vyzerá celkom dobre , len dúfam že použijú z neho  čo najviac aj pri produkčných modeloch  😉
        Povšimněte si na první snímku z galerie nadité levé kapsy vysmátého stafážisty [odkaz] Obdaření muži kupují opely  :-!
        podle toho čeho si oplisté všímají je kupuje i jiná cílová skupina :-!
        Pěkné  :yes:  :yes:  :yes: 
je otázka, Opel v Rüsselsheimu. jůndaj má v Rüsselsheimu své rádoby vývojové centrum. Nakolik je
chystaná jůndaj i80 [odkaz] čirou náááhodou podobná s tímto Oplem? 8-s
je otázka, Opel v Rüsselsheimu. jůndaj má v Rüsselsheimu své rádoby vývojové centrum. Nakolik je
chystaná jůndaj i80 [odkaz] čirou náááhodou podobná s tímto Oplem? 8-s
        A podľa čoho súdiš že sú podobné? Čo a na základe čoho si porovnával a objavoval "kopírovanie" keď jedno je skica a druhé ukázali len zpredu... či akože sú podobné tým že majú dvoje dverí a štyri kolesá? Tak to potom hej...  >😒]   :no:
        Všechny modely se opelu velice dobře povedli a to je jen dobře, protože alespoň bude na trhu řádná konkurence. Ted ještě povzbudit zákazníky konkurence aby přešli a začne ten správný boj a cena bude u konkurence klesat.