PR
cobra.s
0
Me nezajima cena dohodou, me zajima, kolik za to chces...
CHerokee
1
O takových vozech se jedná face to face, to není e-shop jako Mall.
Honda je nádherná, asi nejhezčí auto, co tato značka vyprodukovala za posledních 15 let.
Souhlasím.
I když si držím jabka raději od těla, tak S2000 mě tak trochu brala vždycky. Poměr výkon x cena x zábava nejlepší dnes. Z mého pohledu. A dobrý motor, jaký do kabrioletu patří. Také :yes:
I když si držím jabka raději od těla, tak S2000 mě tak trochu brala vždycky. Poměr výkon x cena x zábava nejlepší dnes. Z mého pohledu. A dobrý motor, jaký do kabrioletu patří. Také :yes:
krasna 300ka, v tej farbe a s tymi kolesami jej to sekne :-! (aj ked cervena by bola lepsia)
že Caymany dost brutálně klesají na hodnotě. No holt každý chce 911...
Každý ne, já chci Caymana, mě to nevadí 😄 Nový Cayman je brilantní, jestli bude mít Cayman při každé další generaci takový progres, tak bude časem stejně dobrý ne-li lepší jak 911 a bude srovnatelný s opravdovými supersporty s motorem uprostřed, Cayman nám pěkně zraje.
911 je pro nezkušeného řidiče nejnebezpečnější auto na světěa i zkušení jezdci s ním mají co dělat, zatímco Cayman měl, má a bude mít vždy lepší rozložení váhy a bude vždy stabilnější jak 911ka 😉
911 je pro nezkušeného řidiče nejnebezpečnější auto na světěa i zkušení jezdci s ním mají co dělat, zatímco Cayman měl, má a bude mít vždy lepší rozložení váhy a bude vždy stabilnější jak 911ka 😉
To platilo možná někdy před 30 lety, kdy byla na scéně generace 930... pozdější 911 jsou úplně obyčejná bezpečná auta, která svou zrádností nevybočují ze standardů doby a třídy. No a nová 991 už je spíš auto s motorem uprostřed, než za zadními koly. Samozřejmě, po vypnutí elektroniky a překonání toho obrovského množství trakce zadní nápravy přichází kladivový efekt, ale do takových sfér se nezkušení jezdci nikdy nedostanou a pokud ano, bylo by úplně jedno, jestli by seděli v RR 911 , MR 458 nebo FR Corvettě.
Jinak s tím Caymanem - to že je podladěn, aby nelezl 911ce do zelí, je veřejným tajemstvím - už předchozí generace je brilantní a byla by lepší a rychlejší než 911, kdyby někdo vytvořil plnotučnou RS verzi. Jenže od Porsche by to byl hloupý tah, aby takto podrylo nositele své image.
Jinak s tím Caymanem - to že je podladěn, aby nelezl 911ce do zelí, je veřejným tajemstvím - už předchozí generace je brilantní a byla by lepší a rychlejší než 911, kdyby někdo vytvořil plnotučnou RS verzi. Jenže od Porsche by to byl hloupý tah, aby takto podrylo nositele své image.
To mě na Porsche štve, že se bojí udělat Caymana lepšího než 911ku, fandové 911 by stejně zůstaly u 911ky a kdo bude chtít pořádnou divočinu s motorem na správném místě, pro toho tu bude nový Cayman ,který se 911ky nebojí
Nová generace Caymna je úžasná a jestli bude ta příští ještě lepší tak to bude neskutčná střela .
Nová generace Caymna je úžasná a jestli bude ta příští ještě lepší tak to bude neskutčná střela .