Testy
Především nemá smysl testovat ty vozy s motory, které si koupí jen osoba mentálně retardovaná.
Neposuzuji detaily, nicméně Yeti svým čistým designem působí mezi těmi obludami jako závan svěžího vánku :yes: :yes: Kvaškaje s motorem od rendlíku s naprogramovanou poruchovostí bych nekoupil nikdy, Opel Mokka jsem zatím nejezdil, nemohu se vyjádřit. Přesto bych jednoznačně dal přednost Yetimu!
Jen je smutné, že Škoda ten vůz zatím ještě stále nedotáhla k dokonalosti😒br />
- především by měl být na trhu volitelně v prodloužené verzi (taková verze se prodává v Asii)
- na ložné ploše v kufru po vyjmutí sedaček by neměl být ten schod
- autu by slušel klasický šíbr, ne ta šílená skleněná střecha se síťkou proti komárům
- na palubce by moc slušelo, pokud by zmizely kelímky, tachometr a otáčkoměr by již neměl čísla vzhůru nohama a rádio by umělo přijímat i dlouhé vlny.
Neposuzuji detaily, nicméně Yeti svým čistým designem působí mezi těmi obludami jako závan svěžího vánku :yes: :yes: Kvaškaje s motorem od rendlíku s naprogramovanou poruchovostí bych nekoupil nikdy, Opel Mokka jsem zatím nejezdil, nemohu se vyjádřit. Přesto bych jednoznačně dal přednost Yetimu!
Jen je smutné, že Škoda ten vůz zatím ještě stále nedotáhla k dokonalosti😒br />
- především by měl být na trhu volitelně v prodloužené verzi (taková verze se prodává v Asii)
- na ložné ploše v kufru po vyjmutí sedaček by neměl být ten schod
- autu by slušel klasický šíbr, ne ta šílená skleněná střecha se síťkou proti komárům
- na palubce by moc slušelo, pokud by zmizely kelímky, tachometr a otáčkoměr by již neměl čísla vzhůru nohama a rádio by umělo přijímat i dlouhé vlny.
dlouhé vlny? Žiješ snad v 50. letech minulého století? >😁
Chlapče, když se budeš pohybovat celý týden někde po EU, tak oceníš, když si cestou poslechneš české zprávy na 270kHz... :-!
2. ŠKODA
3. OPEL
2.Opel
3. Raději Renault jak Škodovka.
U Nissanu mám problém hlavně se vzhledem, který mi vůbec nic neříká, zpracování interiéru taktéž nic moc a nabídka motorů tristní.
Opel je v tom srovnání jen do počtu, sice novinka, ale celkově může bodovat jen designem a to jen u toho, kdo zrovna tomuto stylu holduje. Motory není vůbec z čeho vybírat.
Můžeš to nějak rozvést?
Nejsem sice fanda Škodovky, ale nabídku motorů u ní zrovna kritizovat nelze a to prakticky v žádné modelové řadě.
A to, že má škodovka preciznější zpracování než Nissan, to tu ví taky každý, kdo tu píše z vlastních zkušeností a ne z plakátu.
:-!
2.Opel...
dlouho,dlouho nic...
3.Nissan
Qashqai byl absolutně nekonkurenceschopný už v době svého příchdu na trh. Jízdní vlastnosti,řazení,řízení,brzdy,zpracován… a materiály v interiéru ne o třídu, ale o tři třídy pod Yetim.
[odkaz]
Aj preto niektore diskusie vyzeraju ako vyzeraju, proste potreba reagovat akokolvek na cokolvek....
Nutné si ovšem uvědomit, že QQ je městské vozítko, které zvládne i terén, zatímco Yeti je především SUV, které zvládne i město.
[odkaz]
Zřejmě jsi si spletl obrázky. >😁
Mimoto, Yetiho v základu jsem snad nikdy ani neviděl. Kaškaj je plastový vždycky, takže výsledný dojem hraje jen pro škodovku a nějaké tvoje konstrukce o výbavě Easy jsou zcela mimo realitu. :-!
Qaushqai je plastový vždy, ale narozdíl od korejců mi to nepřijde uvnitř tak kýčovité, pokud na to někdo nehraje, určitě bude spokojen, alespoň Quashqai neni tak smutně a monotóně šedý.
A nic vykunstroovaného, jdi se někdy podívat ven na ty Yetiny, jak jezdí 😁 I u Dealerů jsou k vidění. Nic na tom nemění, že v lepších výbavách jsou uvnitř o dost lepší, než Quashqai..
Pokud si někdy v nějakém Nissanu seděl, víš, že je to interiérově typický japonec. Bídné slícování, prapodivný design a tvrdé plasty kam se podíváš a šáhneš.
A to nepíšu o tom, že Yeti je tu v tom základu o více jak 130 tis levnějc než Kaškaj.
Jistě, je to škodovka, je to koncern, musíme si plivnout, kopnout a zahlásit něco v tom smyslu, že je stejně hnusná.
Jak říkám já, vkus není něco, co by se dalo naučit. Někdo jej má, jinej ne. A věř tomu, že lidi z oboru, co sedí v té komisi, jej určitě od přírody mají. Naopak o zdejších diskutérech mohu s úspěchem pochybovat. :-!
Jossalito, koukám, že stále vedeš nějaký boje. A nedovedeš uznat chybu, natož uznat jinej názor. Já s tebou debatoval, minule Gilgit, dnes další, ale furt meleš svou. Ty jsi prostě nejlepšííííí. >😒]
Co sa tyka tvojho nazoru na vkus, zakopal si sa tou poslednou vetou. Ked sa niekomu pacia len blondiny a inemu brunety, tiez je to podla teba chory nevkus? Z ktorej strany? Iste, Yeti si tu cenu zasluzi, no keby vyhrala i40 tak sa tu rozkrajas, aki su to magori v tej komisii. Cize tato diskusia nie je o tom, aka je anketa ale aki su diskuteri 😉
Taky vím, že je tu tradiční sport, plivat na koncernový značky a škodovku obecně. A že se to děje v drtivé většině jen z důvodu přízemní nenávisti a nikoliv objektivity, to ti snad došlo taky.
Nějaké blábolení o blondýnách či brunetách je zcela mimo mísu. Protože i umění se dá a taky reálně hodnotí dle objektivních kritérií. Jenže tohle je tu pro mnohé diskutéry tak obtížně uchopitelné, že to prostě nezvládnou a raději začnou něco plácat o tom, že někomu se líbí to a druhýmu zas todle. Jistě, mají pravdu, ale rozdíl je v tom, že jeden ten vkus má a ten druhej už tak moc ne.
PS: Nikdy jsem nikoho nekritizoval za v designu získanou cenu. To si mne opět s někým pleteš, a na tuto obdobnou věc, tě upozorňuji již podruhé. A opět ti napíšu, máš li ten dojem, že jsem tak někde činil, nalinkuj to. Nicméně, jestli si chceš ušetřit moře času, hledáním tohoto nesmyslu, věz, že to stejně nikde nenajdeš.
A lepší v čem? Už tady reálné srovnání napsal i Augustin, který zrovna škodovku vůbec nemusí. Takže toliko realita...
Jestli chceš diskutovat, zkus něco k tématu, neb zase začínáš naprosto obráceně.
hawgh
Ty si tady jen cucáš nesmysly z prstů a nejsi schopen reálně zhodnotit stav věci. A mé argumenty, které jsou podpořeny čísly a fakty budeš označovat za demagogii?
Bohajeho, podívej se na sebe!!! To je k zblití, co tu předvádíš. A ještě máš tu drzost, mi komolit nick. Ubohé! Ale chápu, když už není odkud brát, tak i todle je pro prosťáčky dobré. 8-s :no:
Škoda Yeti 62,685 😄