Novinky
lejbl
0
delo, az na tu priteplenu farbu 😄
prosím čekám ódy na radost, děkuji 😄
...výkon v bestiálním autě. Jsme zvědavej, jak na to zareaguje BMW v příští sedmičkové řadě. Jestli bude dál šlechtit svůj šestilitrový dvanáctiválec, nebo vymyslí něco nového. Osmiválec 4,4l by v těchto vodách asi nestačil...
Ani jedna limuzina sa nechyta na S-ko, navyse AMG, neskutočna chuťovka...
Trošku mimo téma (off topic), ale... Vždycky mi vrtá hlavou: Proč má Marcedes S už po několik generací v mřížce chladiče uprostřed ten průhlednej plast? Nějaká aerodynamická záležitost? [odkaz]
Držák na rezervu z karbonu ... to vypadá, jakoby ji Mercedes neměl v prohlubni v kufru? Žeby ji měl pod kufrem zveku jako Francouzi? Pokud ano, tak jsem zvědav, co na to čeští motorističtí novináři (u Francouzů pindají, jak je t nepraktické, u Landroveru z toho div neučůrávají radostí)...
jj článek hezky ocitoval zdroj 😉 ... jen doplním, že už se víc jak měsíc sériově vyrábějí, jen se o tom doposud nesmělo mluvit. Ofiko premča bude za 3 týdny na IAA Frankfurt 😉
Nimra: omg, zvenku samozřejmě není
Nimra: omg, zvenku samozřejmě není
Ač BMW lover, tady se mi jaksi nenachází odpověď na tuhle lokomotivu. Inu, v této extra-extra třídě jediná volba.
Jo a btw.: S65 už smysl dávat nebude. Vůbec. Tam půjde už jen o prestiž.
Jo a btw.: S65 už smysl dávat nebude. Vůbec. Tam půjde už jen o prestiž.
je třeba pochválit MB za poh. hmotnost. Dostat se s tímhle motorem a výbavou pod 2 tuny je opravdu dobrá práce a stojí za povšimnutí.
Jen je divné, že verze 4x2 a 4x4 váží úplně stejně. To je jako pohon všech kol namontovanej u obou verzí a u té 4x2 je odpojenej drátek, nebo jak tomu mám rozumět?
Kto ma odvahu a zamysli sa, nevyhnutne si polozi otazku😒br />
Aky je zmysel existencie tohto auta?
Automobilove technologie neposuva ani o kusok dalej.
Takyto vykon je v akejkolvek situacii na cestach v tejto casti galaxie tragicky zbytocny, nehovoriac o tom, ze vykon na urovni pretekarskeho okruhoveho specialu v komfortnej limuzine dava asi taky zmysel ako 30kW dvojvalec v F1.
Ano, cisla su very impressive, ide o technicky vydarene auto. Ale to je asi tak vsetko.
Aky je zmysel existencie tohto auta?
Automobilove technologie neposuva ani o kusok dalej.
Takyto vykon je v akejkolvek situacii na cestach v tejto casti galaxie tragicky zbytocny, nehovoriac o tom, ze vykon na urovni pretekarskeho okruhoveho specialu v komfortnej limuzine dava asi taky zmysel ako 30kW dvojvalec v F1.
Ano, cisla su very impressive, ide o technicky vydarene auto. Ale to je asi tak vsetko.
Co je svět světem platí, že ty nejlepší věcy smysl nedávají!!! To by jsi se měl naučit jako první 😉
Mercedesy mi vždycky připadaly takové kolotočářské nebo vekslácké auta, ale co je moc to je moc... jasný obšleh konceptu hyundai i80. [odkaz]
>😁 >😁 >😁 Tak ty jsi na tom už hodně špatně >😁 >😁 >😁
Pravdou je, že MB jde poslední dobou trochu do Koreje, ale tak hrozné to není a pořád jsou některé modely nádherné (CLS bez AMG paketu, nové S atd.).
vzdy bol... vzdy je ... a ....... vzdy bude kralom 😉
bmw a audi ho nikdy nezosadia z tronu..... nikdy ....
mercedes :yes:
bmw a audi ho nikdy nezosadia z tronu..... nikdy ....
mercedes :yes:
Nejak to mas popletene, BMW7 a A8 este neprisli s novou generaciou, a ty uz hodnotis. A napr vo vyssej strednej je u mna A6 jednoznacne top. 😉
Myslíte,že bude taky,přes odpor eko-EU S 65 AMG?? A když jo myslíte,že ji budou nabízet ve čtyřkolce,nebo bude mít tradičně jen zadek?
Protože těch 1000Nm co má ten motor V12,kdyby bylo jako doteď jenom na zadní kola,když si můžu koupit jen o malinko slabší S 63 ve 4maticu(konečně..).
Podle mě by pak ta S 65 jen se zadkem postrádala úplně smysl...
Protože těch 1000Nm co má ten motor V12,kdyby bylo jako doteď jenom na zadní kola,když si můžu koupit jen o malinko slabší S 63 ve 4maticu(konečně..).
Podle mě by pak ta S 65 jen se zadkem postrádala úplně smysl...
65 AMG je výlučné auto, které si kupují ti, co chtějí 12 válců. Nejde o smysl , ale o reprezentaci a styl. A jinak ano, S 65 určitě bude.
Mne teda nejvíc zaujal průměr těch kotoučů... 420mm,tak to už je vážně masakr :-!
Toto auto je take trochu precackane ;-\ a ta maska sa tam vôbec nehodi ale interier je pekny :yes:. Ale toto S-ko by nemuselo pouzivat razom s generacie na generaciu tolko vela elektroniky (tykajuce sa vsetkych modelov) lebo sa nestihaju preverovat, a auto uz musi ist s terminom do vyroby a tym su mercedesi viac a viac poruchovejsie auta 8-s
Na co si dat pozor pri predoslej generacie a( asi aj aktualnej) si môzete precitat v aktualnom casopise AUTO TIP č.14 na strane 60-61. 😉
Na co si dat pozor pri predoslej generacie a( asi aj aktualnej) si môzete precitat v aktualnom casopise AUTO TIP č.14 na strane 60-61. 😉
Tož pardon, ale toto [odkaz] ve voze nejprémiověším z prémiovitých, byť máme už hento 21století, to je fail jak c*p :no:
vždyť to je fantazie...