Novinky
Čekal jsem že se aspoň něco zajímavého dozvím, třeba jak se to zlepšovalo v daných modelech po generacích, no a vím to že bmw má 4generaci nafťáku a že než je přeturbyli a přetlakovalli, tak byli slabý a hlučný... aspoň že úvodní obrázek je hezkej... :-!
smer a- benzín či nafta- večná debata bez jasného výsledku lebo pre niekoho nafta pre niekoho benzín pre niekoho lpg či cng a niekto rád hybrid.... to ako z čoho stavať dom? drevo-tehla-ytong-hlina-beton? zo všetkého sa dá ak sa to urobí dobre....
V mojom okolí sa po katastrofálnych skúsenostiach s ojazdenými turbo dízlami ľudia rozhodujú pre nové benzíny....
smer b- Československo-čechoslováci - čechoslovák niekto sa tak cítil, niekto nie, pre mňa dva národy ktoré majú podobný jazyk, rôznu historiu a kultúru ale majú si jaksi blízko a to je dobre - pre mňa určite bude bližší Čech než Nemec, Rakúšan či Poliak. Ale nechám to na osobnej preferencii....
V mojom okolí sa po katastrofálnych skúsenostiach s ojazdenými turbo dízlami ľudia rozhodujú pre nové benzíny....
smer b- Československo-čechoslováci - čechoslovák niekto sa tak cítil, niekto nie, pre mňa dva národy ktoré majú podobný jazyk, rôznu historiu a kultúru ale majú si jaksi blízko a to je dobre - pre mňa určite bude bližší Čech než Nemec, Rakúšan či Poliak. Ale nechám to na osobnej preferencii....
bmw by som jednoznacne bral s benzinom.... a nielen bmw.... kazde bezne osobne auto ( okrem offroadov ) :yes😒br />
uz len cakam kedy daju diesel aj do aventadora... hrozna doba 8-s
To neni pitomy TDi 😉
Etnicky nic jako Čechoslovák (koneckonců ani jako Čech - i zde je to velmi komplikované a nelze to shrnout tak, jak jsi to udělal Ty) neexistuje.