Novinky
Emel
2
Levné Porsche, ovšem s dvouspojkou a v kabriu? Pokud chtějí potěšit puristy, proč neudělají to co dělají, ale v kupé a s manuálem... a nejlépe klasickou ruční brzdou? Přijde mi to nějaké ideově pochybené, a ještě ta fotka jako z nějaké hry z devadesátých let... moc se mi to nezdá.
Přejít do diskuze
Se nedivím, že se bude losovat. Někdo ho dostane za trest. Dobrovolně by si takový paskvíl nikdo nekoupil.
mne sa ta kombi farieb nahodou paci :yes: Ale vacsi zmysel by mala asi nejaka hmotnostne odlahcena a "soft-socialna" verzia Caymanu, ten ma k povodnym Porsche trosku blizsie ako uz trosku prerastena 911.
To je fuk, pokud by u nás byl průměr cca 23 000,- čistého (nemám přehled), tak za pět let máš cca 1 400 000,- a to ti na NOVOU 911 stejně stačit nebude.
Edit: Jó, je tam deset platů, tak to by asi nějak vyšlo. Netušil jsem, že je to teď tak levný >😁
Edit: Jó, je tam deset platů, tak to by asi nějak vyšlo. Netušil jsem, že je to teď tak levný >😁
Súhlasím s tebou že keď už robiť "socku" Porsche tak z Caymanu no ten neoslavuje 50-ku... 😄 Mohli by spraviť niečo ako Toyota s GT86 keď na niektorých trhoch pokúka doslova holé auto s minimálnou výbavou na plecháčoch, akýsi polotovar pre tunerov ktorý si zbytok dorobia k obrazu svojmu... 😄
Ne, bylo to napsané dobře. Ale svádí to k počítání měsíčních platů. Průměrný roční plat je termín, který tedy moc často neslýchám.
že Porsche myslí i na chudé fanoušky, ale vzhledem i technikou to vypadá už trochu moc "sociálně".