Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ford C-Max: Méně výbavy za nižší cenu

13 komentářů

petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nicco
No je to pekna blbost. Evidentne maju slabe predaje, ale ako dovzca toho nemozu vela zmenit. Centrala sa musi zamysliet, preco im nejdu predaje v EU.
petrumr
Nicco
...aspon som ju prehovoril, aby otvorila kapotu ... na Fieste ST 😉 a na rozdiel od inych rokov a inych znaciek, tam aspon boli
Nicco
"Co v jiných zemí?"
Na SK😒br /> Este horsie. Ford osciluje okolo 10teho miesta a najnovsie dokonca nici domaci klub!😒br />
[odkaz]
objekt21
3_diamanty
podobne ako focus, b-max, Ka, Kuga, inovovana fiesta, teda ako srandy bokom ale mne sa tento fordacky antidizajn vobec nepaci.... 8-s
twistedTSD
Zrovna C-Max mi z nových Fordů připadá nejpřijatelnější.
novice
Odbornik promluvil >😒]
Atila_
Takze jestli dobre pocitam, tak fakticky auto zdrazili o pet tisic, ale na letacich se ty nizke ceny "jiz od" tak pekne vyjimaji. Ac v tomto pripade je ta cena zcela virtualni, protoze auto bez klimy si stejne nikdo nemuze koupit.
qwert88
jedině Mondeo,které dosluhuje a je tudíž za dobrou cenu,Focus je vevnitř jak "konzerva" a za ty prachy je takový Hyunfai i30 skoro v plné polní a se silnějším motorem.Kvalita zpracování mě u Hyundaje přišla lepší a interiér přehlednější a prostornější,navíc i pro mě komfortnější jízda.Takže 😉
fidlikus
To je věc názoru, já zase současné Fordy a Mazdy považuji za jedny nejvyváženějších aut - cena, vzhled, schopnosti, kvalita.
igorvrazic
to uz fakt radsej dosetrit na novu Zafiru...aj v zaklade nemusim dokupovat klimu za 1000eur...a nevyzera to hrozne ako CMAX