Ekonomika
A co Skode sa nedari - 11%? Zachvilu ju predbehne Seat.
Pokiaľ sa bude Octavia "biznis edišn" 1,6 TDI so 105k, päťkvaltom, torznou tyčou a s rádiom s pred 10rokov predávať za 22000€ a to ešte si tam musíš za ďalších 3000 popriplácať samozrejmosti, ani sa nedivím že pôjdu do straty. Však to nie je normálne čo za tie šroty pýtajú. Za tú cenu mám M6 alebo avensis...
planuje radakcia informovat aj o tomto?
[odkaz]
Podla mna je to vyrazne zaujimavejsia informacia ako napr. to, kolko aut Toyota zvolava na zvolavacku v USA 😉
[odkaz]
Podla mna je to vyrazne zaujimavejsia informacia ako napr. to, kolko aut Toyota zvolava na zvolavacku v USA 😉
pokud rychle neudělají něco s kvalitou tak tento růst brzo skončí, mám koupené dva nové VW a kvalita je bída bídoucí 😒. Další auto už VW nebude 😒
Takisto veta: "Porsche prodalo 78.000 aut, což je také slušný výsledek." sama o sebe nic nehovori. Je to viac ci menej ako pred rokom? Podla [odkaz] v prvom polroku 2012 Porsche predalo 69.171 aut, takze zaver sedi, len to odovodnenie chyba 8-s
P. S. Kedy uverejnite vysledky Fiatu? 😄
😉
A snad ještě víc než redakce je tady "klika" diskutujících, kteří jdou úplně řiční...
Zkus napsat, že FIAT zvýšil zisk o 443% a uslyšíš vodpád výkřiků, že je to jen díky Chrysleru a teda US, a že se to teda vlastně nepočítá...
O tom, že i ten zbytečnej nárůst prodejů aut VW přinely jiné značky koncernu a navíc převážně v Č9ně už se nemluví - a když už, tak je jen doklad geniality vedení koncernu.
😉
A znova dodávám - mně snad ani nevadí VW... mě vadí ta klika tupých roztleskávačů!
Ak áno vez, že som to myslel všeobecne! Ako akcionár sa rád vzdám vyšších ziskov (aj niekoľko rokov) ak mi investície prinesú väčší úžitok v budúcnosti...
Pozri [odkaz]
To se tady ale nesmí říkat....
sesypou se na Tebe.
:-!