Ekonomika
Honda Civic se zkratka povedla. Zacina nekde na 18000$, coz patri mezi nejdrazsi v dane konkurenci. Fakt, ze se prosadi je dan kvalitou a image.
Napriklad Volkswagen nabizi Jettu za nejakych 16000$ a stale je povazovan za "nekvalitni kram", ktery se prodava ve vetsi mire mezi spanelsky mluvicimi pristehovalcemi pobliz mexicke hranice.
Napriklad Volkswagen nabizi Jettu za nejakych 16000$ a stale je povazovan za "nekvalitni kram", ktery se prodava ve vetsi mire mezi spanelsky mluvicimi pristehovalcemi pobliz mexicke hranice.
V principu úplně stejně lze tvrdit, že to co zákazníci oceňují v Evropě se na US trhu míjí účinkem..., takže o přesvědčivý argument se nejedná.
Co mně ovšem vytáčí jsou lidé jako ti dva výtečníci níže, srovnávající Hondu s hambáčem z mekáče. Asi nikdy neslyšeli o tom, že Hondy jsou hodnoceny jako jedny z nejkvalitnějších aut co se spolehlivosti týče a jestli si je je amíci kupují, tak rozhodně ne kvůli tomu, že by byla nekvalitní jako ***burgr od meka...
Mc je ale bohužel úspěšný i v Evropě, což se momentálně o Hondě říct nedá ;-\
Postavení Hondy na evropském trhu mne mrzí a je to dle mne bohužel důsledek neevropské orientace Hondy.
P.S. Zkus si uuvědomit, že tu nepíšeme pod produkty Hondy obecně, ale specificky o americkém Civicu.
Na US trhu se často kupují auta typu Civic sedan s podobným "zápalem" a individuálními nároky (a často i za relativně obdobnou cenu), jako třeba u nás ledničky.
Prostě opět do sebe zahledění, bezpečně konzervativní "Evropané" v českém podání >😁