Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Renault Captur dCi je nově dostupný s dvouspojkovou převodovkou

7 komentářů

Russell
To si to raději koupím s výkonnějším a lehčím Tce, nebudu řešit filtr pevných částic a těch 50tisíc navíc co stojí naftová verze utratím za benzín. 😉
WinDiesel
Zbytečný výkřik typu bychsem.
kebek
Captur se mi docela líbí ,ale nekoupil bych si ho.

Za 410000kč bych koupil Seat Leon 1.4TSI 90kw.

Na to ,že to má 88kw, automat a hmotnost cca 1200kg je zrychení dost mizerný.
BeranK
Další zbytečný výkřik typu bychsem.
3_diamanty
to captur moc nevyhral ... ze jo ;-\ .... neviem ci captur bude az taky megauspesny v nasich koncinach ale mam pocit ze mimo francuzska a talianska to asi nebude az taky bestseller... pritom stacilo tak malo a mohlo to byt fajn auticko.. pohon 4x4 mi tam tiez chyba ... skoda ;-\ auticko nevyzera zle... ale chyba mi manual v silnejsej vetzii TCe
pogo26
Možná nebude bestseller, ale bude nejprodávanější ve své třídě. 😄 a pokud někomu chybí převodovky, tak je to třeba P2008. Co ten by za alespŇn jednu dvouspojku dal.
BeranK
A nejen dvojspojku - viděl jsem tyhle dvě auta (Captur a 200😄 vedle sebe a Captur je někde jinde. Povedl se, Hodně. A málokdo si uvědomuje, že to je fakticky nástupce Modusu a tedy MPV a ne žádné SUV pro ježdění pseudoterénem. A pokud Renault vyrobí a prodá cca 60 tisíc kusů pět let po sobě, tak je jedno jestli to bude z 50% ve Francii a ze 40% v Itálii, náš trh s pár desítkami kusů nehraje roli. Spíš bych řekl, že Captur je stejně povedenej, jako je 3008 divná a 500L ošklivá. To jsou konkurenti, rozhodně ne třeba Quasqai nebo Mokka.