Novinky
... sa dá klesnúť keď ide o prachy...
Koukám, že VAGfans palcovali jako o život. >😁
Ale aby napsali rozumnej názor o tom, jak německá automobilová hvězda vyměnila Touareg za Játyho pro "soukromé jízdy", to nééé. No ono to asi ani nejde. 8-s
Ale aby napsali rozumnej názor o tom, jak německá automobilová hvězda vyměnila Touareg za Játyho pro "soukromé jízdy", to nééé. No ono to asi ani nejde. 8-s
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tohle mi trochu připomíná Schumachera, jak vychvaloval Multiplu. >😁
Ano, obojí je stejně trapné.
Kriste od kdy je zrovna Stuck legenda motosportu? Kdyby se napsalo o Laudovi, Manselovi...ok proc ne? Ale cim je legendarni Stuck? Jo uz chapu-tim ze jezdi Skodou...ostatni vyslouzili zavodnici obvykle voli neco ridicsky zazivnejsiho :yes:
Je to jen reklama na Škodovku, protože je to zaměstnanec koncernu VW😒br />
"Today, Stuck is an ambassador for Volkswagen Motorsport and also a key player in the development of VW’s road cars, in particular the GTI."
To bude auto asi pro manželku nebo někoho z rodiny, protože on chce Touarega (teda v květnu 2013 chtěl)😒br /> "As for a favorite car? That’s the Volkswagen Touareg powered by a V-8 TDI. Stuck also happens to be a big fan of dogs and according to him the Touareg is the best vehicle for heading off-road with the dogs onboard."
[odkaz]
To bude auto asi pro manželku nebo někoho z rodiny, protože on chce Touarega (teda v květnu 2013 chtěl)😒br /> "As for a favorite car? That’s the Volkswagen Touareg powered by a V-8 TDI. Stuck also happens to be a big fan of dogs and according to him the Touareg is the best vehicle for heading off-road with the dogs onboard."
[odkaz]
Měl si snad koupit rendlík Blijo? >😒]
Za par tisic EUR by presadol aj do Wartburga keby ho este montovali... kazdy z nas ma nejaku cenu len ju treba vyslovit ked sa nas niekto pyta... Kto sa hanbi ma prazdne ganbi... :-! Lepsie ako peniaze v krabici od topanok ktore zhabe policajt...
Jen by mě zajímalo, jestli si ty český RZ vybíral sám, nebo mu je vybírala manželka, když jde o soukromé účely... A kolik stojí ten velkej znak na kapotě? Nějak jsem ho v příplatkové výbavě nenašel. To nabízej dealeři asi jen v Německu. >😁