Videa
Moryarty
0
Karel6: Podobně jako Vy to mám také. Jsem asi o 5 let mladší a také jsem si kupoval a pročítal SM a Automobil a tehdejší novinky hltal. Dojížděl jsem na střední školu do Prahy, kde byla i za totality pěkná auta. A pokud jsem viděl úplně novou M3 z roku 1986, byl jsem schopen ji okukovat 10 minut. Nebo třeba Porsche 911 nebo 928. Vždy jsem jako 15-17letý kluk toužil na vlastní oči spatřit Ferrari a Lamborghini. Podařilo se mi to však až v roce 1990. S Vaším tvrzením, že co se člověku líbilo v dětství, tak to mu vydrží celý život, naprosto souhlasím. Tak si ty krásné vzpomínky z dětství uchovávejte navždy a mějte se spokojeně.
Přejít do diskuze
Měl jsem to tak nějak podobně. Celkově vzato se mi dodnes nejvíc líbí E30 po faceliftu, to je opravdový designový skvost zcela nadčasové úrovně! Ale i E36 se mi moc líbila, a E46 (po faceliftu) zrovna tak, stejně jako původní E21... Předposlední generace se naštěstí Baenglismus dotkl jen lehce, tedy až na přístrojovou desku ve verzi s Idrivem. No a současná generace sedanu je taky nádherná, i když už se jedná o mnohem větší auto, velikostně vlastně na úrovni dřívějších pětek...
Jinak video je to moc pěkné, ale pochybuju, že se takovému sběrateli klasických trojkových skvostů skutečně líbí nová trojka v prodloužené a zvýšený verzi GT - tomu prostě nevěřím! Ale jistě dostal od fabriky buď přímo peníze, nebo třeba zdarma servis a náhradní díly pro své miláčky, takže se vůbec nedivím, že na tu nabídku na filmování přistoupil, navíc byl jistě zájmem výrobce potěšen 😄
Jinak video je to moc pěkné, ale pochybuju, že se takovému sběrateli klasických trojkových skvostů skutečně líbí nová trojka v prodloužené a zvýšený verzi GT - tomu prostě nevěřím! Ale jistě dostal od fabriky buď přímo peníze, nebo třeba zdarma servis a náhradní díly pro své miláčky, takže se vůbec nedivím, že na tu nabídku na filmování přistoupil, navíc byl jistě zájmem výrobce potěšen 😄
Mám to naprosto stejný jako ten chlápek , akorát mi chybí ta sbírka . Jako desetiletej jsem tenkrát dostal číslo SM kde byl článek o představení nové malé řady BMW 3 (E21) a tehdy jsem se do toho auta zamiloval , dodnes mám ten článek schovanej . 323i bylo , vedle Carrery RS 2.7 a prvního Turba , mým autem snů . Pak přišla E30 a hlavně první M3 . Pamatuju jak jsem tenkrát odebíral SM domů a vždycky čekal kdy ho pošťačka přinese . A jednou , myslím že to bylo o prázdninách jsem ho vytáh ze schránky a vždycky první co jsem si prohlížel byla zadní strana kde bylo vždycky jedno nové auto a jeden veterán . A tenkrát jsem časák otočil a bylo tam nové M3 . Naprostá bomba , kompaktní sedan s výkonem 200 koní , v tý době něco vyjímečnýho . nezapomeňte že tehdy byla snem národa 60ti koňová Škodovka 130 To číslo mám taky dodnes chovaný .. Řady E36 mě zas až tak nebrala , dlouho jsem si musel zvykat na její design , dozadu skloněná maska a světla pod společným krycím sklem , na milost jsem ji vlastně vzal až s modernizací tehdejší M3 3.2 . Další skvělá trojka už od prvního pohledu byla E46 a zase suprová M3 3.2 . Pak už mám takový neodbytný pocit že to jde s trojkou nějak z kopce , vytratila se jednoduchost v designu , akcent na sportovnost a příklon k důrazu na zákazníky hledající luxus a pozérství . Říká se že nejvíce se vám po celý život líbí věci které si zamilujete jako děti nebo nejpozději do puberty , takže nejlepší trojky pro mě navždy zůstanou E21 a E30