Frankfurt 2013
Přihlásit pro přidání komentáře
Ada je zase tady
si stejně může koupit jen pomatenec :-!
Znám hodně pomatených, spokojených lidí 😉. Zajímalo by mě, jak ti nepomatení docházejí k obdobným závěrům. Auto dělá Motor (zde v malých kubaturách jsou na tom frantíci dobře... místy na špici třeba 1.6 120k Peugeot, 1.5, 1.6 dci Renault, nyní 1.2 115k renault atd), podvozek... ten mají měkčí, ale káždý dle jeho gusta.. v kastli problém nyní nebývá, díly jsou klimatizace atd dělají vždy 2-3 dominantní dodavatelé pro všechny automobilky a třeba pneumatiky Michelin\Kleber nejsou taky špatné... Ale určitě když se smontuje ve španělsku Seat má automaticky vyšší kvalitu, než Renault grandtour...
Já osobně si myslím, že kvalita aut se celkově srovnává, jsou lepší a horší modely, ale říct, že nějaký stát je špatný.. to je to samé jako kdybych říkal že Italové dělají plečky a pak slintal nad Ferari...
Já osobně si myslím, že kvalita aut se celkově srovnává, jsou lepší a horší modely, ale říct, že nějaký stát je špatný.. to je to samé jako kdybych říkal že Italové dělají plečky a pak slintal nad Ferari...
nalimer
Zmien a nových modelov bude viacero.
Na budúcu jar príde nástupca C1 (spolu so svojimi súrodencami).
Nástupcu na budúci rok bude mať aj C5. Tá však až koncom roka.
Model C3 Picasso sa pravdepdobne nedočká priameho nástupcu, nahradí ho viac-menej E3 - prvý zo série triedy E. Model by mal prísť už čoskoro.
Rovnako, dvojčatá DSX / P6008 (veľké SUV) prídu na trh do dvoch rokov.
Otázkou je DS2, alias nová "kačka". Citroenu chýba štýlové mini auto, DS2 ním malo byť.
Model C4 a DS4 čaká na budúci rok facelift v štýle nového Picassa C4.
Dosť noviniek na roky 2014 a 2015, nemyslíte?
Na budúcu jar príde nástupca C1 (spolu so svojimi súrodencami).
Nástupcu na budúci rok bude mať aj C5. Tá však až koncom roka.
Model C3 Picasso sa pravdepdobne nedočká priameho nástupcu, nahradí ho viac-menej E3 - prvý zo série triedy E. Model by mal prísť už čoskoro.
Rovnako, dvojčatá DSX / P6008 (veľké SUV) prídu na trh do dvoch rokov.
Otázkou je DS2, alias nová "kačka". Citroenu chýba štýlové mini auto, DS2 ním malo byť.
Model C4 a DS4 čaká na budúci rok facelift v štýle nového Picassa C4.
Dosť noviniek na roky 2014 a 2015, nemyslíte?
Tak sa mi zdá, že súdruhovia v PSA už vôbec netušia, kde je sever a strieľajú okolo seba ako pometení...
na 605ke kedysi jazdili francuzski prezidenti , nemecki jazdili mercedesmi....
pezoty boli vzdy elegantne komfortne a zamerane na pohodlie preto sa im vravelo francuzsky mercedes.... zvlast velkej 605ke... s tym BMW si uplne vedle jak ta jedle
ale je to asi obraz doby. všade sa šetrí a v interiéri je to asi najviac vidno. to aj k tým citroenom.