Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chcete být slavní a získat první Rapid Spaceback? Soutěžte se Škodou

22 komentářů

twistedTSD
Velmi inteligentní příspěvek.
sendador
Ja bych ho zadarmo bral a venoval tchanovi, pripadne ho prodal.
PTS
I přes to si to své zájemce (jako vše od škody) najde. Troufám si i říct, že to (alespoň u nás) bude přebírat prodeje HB od jiných značek. :-!
Kanibal
Tyhle mám nejradši. Když nemáš co říct, tak raději mlč. Absolutně nechápeš.
Xawier
Hmmm,značně chytřejší,než kolega před tebou 😉
dal
Marketingové oddělení Škody by měli platit zlatem. Aby si zákazník koupil nejhorší auto ve třídě (cenová hladina 350 tis.) a ještě byl přesvědčen jak dobře nakoupil, tak to klobouk dolů. Kupec Škodovky obecně ani jiné značky nejde vyzkoušet a prostě si jde pro tu svoji škodověnku. Neumím si jinak vysvětlit proč by soudný člověk vyzkoušel např. Aurise a pak šel koupit za stejný peníz koupit Rapida.
dal
Já neobhajuji žádnou značku a netvrdím, že je Rapid nejhorší auto na trhu ale ve své třídě a v ceně 300-350 tis. což je rozdíl. Aurise jsem tam dal jen jako příklad aby ten rozdíl mezi ošizeným a poctivým více vynikl. Stejně by jsem mohl uvést i30, Ceed nebo Megane a výsledek by byl stejný Rapid se s nimi nemůže rovnat, to je jako srovnávat Olpran s Meridou. Plusy pro Rapida jsou nepovedená OIII, stará Fabia a velikost kufru.
Potřeboval by dodělat nebo odpovídající cenu(něco málo nad 301, Elysee).
Chuck Norris
...a mluvíte jakej je rapid křáp... je to křáp ale stojí polovinu toho co ta vaše opěvovaná O1 před 15ti lety a to nepočítám ztrátu hodnoty peněz. Takže si jděte psát ty svoje rádoby chytrý příspěvky někam na novinky.cz...

Mě spíš zaujala ta videa v odkazu... viděl jste je někdo? To si ty lidi dělají srandu nebo to je fakt myšleno vážně?
Hafol
Musím se Rapida zastat, jel jsem v tom a je to kvalitní lidové auto, které se dobře řídí a je prostorné, tak akorát. Na nic si nehraje a TSI 77KW jede slušně, já s tím autem nemám problém, je to jen o ceně a jak známe jejich politiku, tak za nějaký rok budou o dost levnější, za 240t , není co řešit. :yes:
Emel
No tak třeba proto, že se jim lépe jezdí s 1.2TSI než s 1.6l...
leone
....to úzké, zmršené auto si klidně nechte !!!, zlatá OI tour !!! :yes:
_patrik
dal: No, já jsem tady sice celé roky (ono to snad už je přes 10 let...) obhajoval Hyundai a Kiu, ale už mě to nebaví, mj. mě netěší dělat křena u trollování a zbytečného házení bláta na jiné značky. Toyotu znám velmi dobře z mnoha let za volantem, vážím si toho, že u mega-velkosériové výroby dokáže držet slušnou kvalitu, mám rád jejich motory. Přesto si nový Auris nekoupím, nevyhovuje mým potřebám a představám o pohodlí v kabině - šel jsem k dealerovi s tím, že koupím Verso nebo Auris, ale po seznámení s nimi jsem zase odešel. Kvůli tomu není Auris špatné auto. A když máme být na férovku, podobně může někdo uvažovat o Rapidu - že mu nevyhovuje, neznamená, že Rapid je nejhorší auto na trhu. Já jsem si Rapid prohlédl velice pečlivě, porovnal se svými zkušenostmi s jinými značkami a modely, a celkový dojem jsem si odnesl přívětivý a příznivý. Mým požadavkům na prostor, kufr a kabinu dokáže nabídnout podstatně víc, než Auris. Cenu nepokládám za problém: udělal jsem si konfiguraci se vším všudy, i prodlouženou zárukou atd., a vyšla mi zcela přijatelná, navíc dealer byl připravený dát mi výraznou slevu (taky stačí podívat se na skladovky). Přitom nepředpokládám, že bych si nakonec Rapid/R. Spaceback koupil, protože mám uživatelské potřeby přece jen ještě o kus jinde, kam Rapid dobře nedosáhne. Tak asi tak 😄
Matulko
:no:
Ani zadarmo, fuuj!
pumpkin
a koho to zaujíma >😁
megacruiser
Hnůjdaj je česká asi jako Samsung. Montovnu tady zřídili jen díky daňovým prázdninám, zasíťovanému pozemku zdarma a dostatečnému počtu otroků, kteří jim tam makají za směšné mzdy (ve srovnání třeba s platy ve Škodě). Proto taky mají dost peněz na reklamu. Až se jim to tady přestane vyplácet, přesunou se jinam. A pár rádoby "vlastenců" jim to žere.
To nic nemění na tom, že Rapid Sprasenback může konkurovat tak maximálně Dacii Sander👋Logan - pokud by stál o 100 tisíc míň...
Kneblis
O českou škodovku zájem opravdu nemám. Když už tedy něco českého, tak po přemlouvání bych zvolil Hyundai, ale škodovku ne!
holden_holden
tenhle xindlback je nizsi stredni? ja to povazuju za nastupce fabia combi
PTS
Jak říkáš, toto je pravý "volks wagen" (lidový vůz - pro neznalé) >😁
PTS
Jsme národ milující Škodu s velkými kufry a když najednou bude nabízet HB v nižší střední, tak to bude boom... :-!
holden_holden
jo a od kterejch?
PTS
Oni to jedno auto omrzí a přitom si udělají krásnou reklamu a dostanou se do povědomí. Jde vidět, že v marketingovém oddělení u Škody nespí. >😁
Mangalica
Megane jako příklad poctivýho auta... to nejde brát vážně 8-s