Novinky
dostal jsem před pár lety k autu, co pán prodával, úplně nové gumy. Říkal, že mu to trhá žíly, že jsou to nové Goodriche, ale že je nemá na co dát, tak mi je k autu přibalil. Doma jsem zjistil, že jsou to čínské Goodride. Zkusmo jsem je na auto obul a teda dost mě zděsily - klouzaly ze zatáček na naprostém suchu! Tak jsem je dal kolegovi, co skočí po všem co je zadarmo a koupil nové pirellky, se kterýma jsem spokojený.
Kamarat ma servis, obcas sa tam zastavim. Vatsinou tam ma stare ojetiny a ako to tak pozorujem, tak Cina tam ma stabilne miesto u tych vodicov a tie gumy maju vady uz od pohladu, napriklad vyslovene letny rovny dezen a na pneu je znackam M+S, akoze mud+snow, ale uz chyba ten trojuholnik s vlockou ako maju zimne gumy, alebo nejaky veckovy dezen - drazky siroke snad 2cm a 3cm hlboke, skoro ako nejake skolacke protektory 8-s
Upřímně si myslím, že se není vůbec čemu divit. Já osobně v podstatě neuznávám nic, co je z Číny, protože po několika velmi špatných zkušenostech mi už při pouhém čtení onoho proklatého nápisu Made in China naskakuje husí kůže. Ale určitě je dobře, že se tyhle testy dělají, aby člověk mohl dobře rozmýšlet co koupí. Mimochodem letos už jsou nové testy na zimní pneu, tak doporučuju přečíst: [odkaz]
Pokud jsou ty pneumatiky určené pro čínský trh, tak klidně mohou stát za prd. Značka, neznačka. Produkt odpovídá zaměření.