Ekonomika
to bych se chtel svest s trivalcem o objemu 1.0 v transitu. 😢. Kam to speje.
A číst umíš? 😉
pardon, v tourneu. Koukal jsem před tím na transity 😄
ani tím tvým pardonem jsi to nevyřešil...je Tourneo Custom (dalo by se říct Transit pro 8 lidí) v něm 1,0 Ecoboost nenajdeš a pak je Tourneo Connect (popisovaný v článku, velikostně přirovnatelný k Berlingu apod.) a u něj rozhodně problém s 1,0 Ecoboost nevidím...
No asi bude vetsi nez berlingo ale to je jedno, moje chyba. Problém s 1.0 vidim i Kdyby to bylo velky jak focus, kam ho myslim taky davaj. 😉
Doporucuji h ovyzkouset, protoze 125 PS mava slusne i s focusem. Kamarad ho ma jako sluzebni a hodne lidi je prekvapenoi, kdyz je predjizdi.
Kamarád (spíš jeho šéf) bude překvapený, až bude na 100k km repasovat motor. Dneska prostě všichni chtějí spotřební zboží ať to stojí co to stojí.
2.0EB najizdeji uz pres 200 tKm a funguje v pohode dal. Taktez 1.6 EB nema problemy. 1.0 EB jich uz mnoho ma na hrbu 100 tKm a ani jedna repase a motory funguje bezproblemu.
Nebo vis o nejakem 1.0 EB, ktery se musel repasovat ?
Nebo vis o nejakem 1.0 EB, ktery se musel repasovat ?
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Čajový argument, v týchto autách je na najzadnejších sedadlách viac miesta ako v hociktorom MPV alebo SUV.
Takový vůz, který i s cestujícími a nákladem bude vážit 2,5 tuny má pohánět motorůrek 1,6 s krouticím momentem pouhých 270Nm? >😁
A kde je varianta pohonu 4x4? Vždyť to nevyjede po trávě ani do mírného svahu! >😁 >😁 >😒]
A kde je varianta pohonu 4x4? Vždyť to nevyjede po trávě ani do mírného svahu! >😁 >😁 >😒]
Zcela jednoznačně silnější turbodiesel 2.0TDCI 103kW. 1.6 TDCI asi na klidné ježdění a krátkou verzi stačí, ale na plně naloženého Granda to bude málo. Troufám si říct, že by zájem o tuhle verzi s 2.0TDCI byl. Ceny Granda celkem jdou (např. 414k CZK za 1.6TDCI Titanum je ok) až na 1.6EB za 591 je opravdu přestřelená částka :no😒br />
Mě se celkem Grand Tourneo Connect líbí a klidně bych do něj šel. Nicméně by musela být cena 1.6EB tak o 100k nižší nebo 2.0TDCI v nabídce, kolem 500k CZK. Rozhodně je to lepší varianta středního MPV než Grand C-Max.
😉
Mě se celkem Grand Tourneo Connect líbí a klidně bych do něj šel. Nicméně by musela být cena 1.6EB tak o 100k nižší nebo 2.0TDCI v nabídce, kolem 500k CZK. Rozhodně je to lepší varianta středního MPV než Grand C-Max.
😉
1. Hodnotit forda podle ceniku je kravina. u dealera dostane kdokoliv slevu. ti snazivejsi i 15-20%.
2. IMHO ford dela chybu kdyz odchazi od jednoduchych lidovych aut k jakymsi pokusum o stylovky. myslim ze s connectem v teto generaci se zopakuje pribeh fusion a b-max. prvni generace trzni trhak a ta druha totalni propadak. prvni connect byl delnik a typicky fleetove auto pro rozvoz nebo montaze atd. nova generace je ale jina a miri jinam....
2. IMHO ford dela chybu kdyz odchazi od jednoduchych lidovych aut k jakymsi pokusum o stylovky. myslim ze s connectem v teto generaci se zopakuje pribeh fusion a b-max. prvni generace trzni trhak a ta druha totalni propadak. prvni connect byl delnik a typicky fleetove auto pro rozvoz nebo montaze atd. nova generace je ale jina a miri jinam....
Pane Pavlusku, kde jste vycetl tu blbost ze Transit custom je nastupcem soucasneho konciciho transita? chce to- kdyz uz opisovat reklamni pr materialy, tak poradne....
...králem třídy zůstává [odkaz]
Místním klaunem zůstává...............................an… je to Adam Novák.
Btw. Co má Roomstr společného s výše zmíněným vozem je mi opravdu záhadou.
Btw. Co má Roomstr společného s výše zmíněným vozem je mi opravdu záhadou.
Úžitkové Fordy sú totiž veľmi drahé. Veď napríklat tourneou custom v použiteľnej verzii stojí cez 23 000 Eur (cca 592 000 CZK). Za to sa dá zohnať aj Citroen Jumper s 3,0 HDi motorom. Čiže podstatne väčšie a 180 koníkov.
No uvidíme ;-\