Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Reportáž: Rallye Deutschland 2013 na vlastní kůži

Uplynulý víkend se nesl ve znamení Německé rallye. Redakce Auto.cz se jí jako jedno ze dvou českých medií účastnila s týmem Volkswagen Motorsport.
Zpět na článek
1. 9. 2013 06:52
Re: Slušné...
Přesně tak. To chce absolvovat alespoň několik ročníků, aby člověk dokázal ocenit tu atmosféru. Pisálek, který je tam poprvé a je unešený z toho, že má akreditaci a může stát tam kde to jiní mají zakázané, to zřejmě neocení :-)
Zrušit sekci WRC a později i články o rally v normálních news to by vedení šlo. Tak se tomuto sportu raději nevěnujte vůbec než jednou za čas vypustit takovýto slint. Ale když to ten VW všechno zaplatil, že...?
neregistrovaný "Stillborn"
29. 8. 2013 16:57
Re: Slušné...
V tom případě připomínky chápu....
29. 8. 2013 16:55
Re: Slušné...
Já tam byl - letos už po čtvrtý a ten článek skutečnou atmosféru nevystihuje vůbec, jenom vypichuje VW a připomíná jinak bezvýznamného hosta Armina Schwarze, kterého čeští fanoušci vyloženě nesnáší...
neregistrovaný "Stillborn"
29. 8. 2013 14:09
Slušné...
Mě reportáž nepřijde vůbec zlá... Ano, chybí detailní rozpisy jednotlivých RZ a jezdců, ale od toho tu jsou jiné weby. Mám pocit, že tenhle článek měl za účel akorát přiblížit atmosféru, která v Německu panovala a to se mu podařilo docela slušně. Bylo to příjemné počtení při poobědovém relaxu :-)
29. 8. 2013 09:24
Re: článek o ničem...
...blablabla, naprosto zbytečný článek.. Jak lze poznat na pár desítkách metrů rozdíl rychlosti u závodníků, kteří dojíždějí po desítkách kilometrů dlouhých RZ s rozdílem pár sekund? Galerie focená snad na kompakt amatérem. :no:
28. 8. 2013 22:48
Re: článek o ničem...
To je tak, když letí na výlet do Německa někdo, kdo se byl na rally podívat tak možná jednou v životě :-) fotky jsou pěkné.
28. 8. 2013 19:41
článek o ničem...
řekl bych, že autor asi není znalcem rally, o to víc mě mrzí, že VW nevezme na takovou akci někoho, kdo by udělal reportáž o něčem...