Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poslední Toyota Supra má 20 let, slavilo víc jak 100 aut

10 komentářů

nope
Mel jsem to stesti a svezl se jako spolujezdec. Naprosto uzasna masina. To se neda popsat 😄
Nutno podotknout, ze bez par uprav na motoru to neni ono - v serii je auto takovy, no, uskrceny. Staci vsak par pomerne jednoduchych, ale ne zrovna levnych uprav a je z toho raketa na ctyrech kolech.
Pocitove mi prisla lepsi efini RX-7, ale brutalni zatah u MK4 Supry mi navzdy zustane v pameti 😄
Na MK4 se mi dodnes libi jeji "rozplacnuta" karoserie se svoji skutecne respekt vzbuzujici sirkou.
Supra se Toyote povedla.
ryccardo
jj krásná a nadčasová karoserie. Líbí se mi, že design kastle nezestárnul ani po letech. Svezení s tím musí být úžasný a navíc minimum elektronických nesmyslů 😉
Emel
Je to taková lokomotiva, trošku jako staré GT-R...
nope
Tak tak 😄
Ondris
Kolik já jsem v tomhle autě najezdil v Need for Speed... 😄
Naživo jsem ho nikdy neviděl, ani v Japonsku.
Emel
V Čechách byla dokonce jedna originál TRD, sériovky jsem viděl tak tři nebo čtyři.
lexi
Jde skutečně o klasiku se vším co k tomu patří .
...ENZO...
Tomuto říkám nadčasový design - i po letech vůz vypadá moderně, zajímavě. Na živo vypadá ještě lépe než na obrázcích. Jen moc nemusím ty mohutné spoilery á la NFS Underground, decentní tuning mám raději.

BRAVO Toyota 😉
_Teddy_
Na tom dizajne by nemuseli nic menit, a rovno to takto zase predavat. Fakt krasne auto...
nope
z RX-8 Revolution. Parada :-!

@Emel