Novinky
ktory sa stal tusim v r 2005 najvyssim sefom aliancie renault-nissan... nuz nepodarilo sa...
nie je carlos ako carlos 😉
nie je carlos ako carlos 😉
podla mna ho pristihli, ako ukradol firemne pravitko domov 😄
Teraz neviem ci si to dobre pamatam, ale pred asi cca mesiacom koloval clanok, kedy nejaky clovek z inej automobilky snival o tom, akoby sa mohol stat sefom velkej automobilky, ale v tej svojej nemal sancu. Neviem, ci nechcel ist prave do Renaultu??
Skuste mi pripomenut 😄
Teraz neviem ci si to dobre pamatam, ale pred asi cca mesiacom koloval clanok, kedy nejaky clovek z inej automobilky snival o tom, akoby sa mohol stat sefom velkej automobilky, ale v tej svojej nemal sancu. Neviem, ci nechcel ist prave do Renaultu??
Skuste mi pripomenut 😄
Sú pekné, chutné, guľatučké, skrátka autíčko ideálne na hranie. A tie plastíky s prapodivnými tvarmi to len umocňujú. Renaulty sú pre mňa tak trochu "prihriatymi" autami.
Možno nový šéf Renaultom odoberie trochu estrogénu a naopak im pridá trochu testosterónu >😁 .
Možno nový šéf Renaultom odoberie trochu estrogénu a naopak im pridá trochu testosterónu >😁 .
Každý nemusí vypadat agresivně, vážně, naštvaně, drsně a důležitě. Vždyť jde o auta a ne o nějaké tanky s kterými děláš bububu.
Navíc nevím, co může někomu připadat na novém Cliu (zejména v kombíku) nebo Capturu "přihřáté". To by bylo pak možné tvrdit o všech autech, které nejsou řezané podle pravítka a la třeba Cadillac (koho mám na mysli v Evropě je asi jasné). Mně připadá spíš takové plastové autíčko na hraní třeba Opel Adam. Na Captur si rozhodně nemusím dávat ty melíry na střechu a křiklavé lemovky a z množství barevných kombinací skutečně lze (auto se nakonfiguruje a čeká se na něj 4 měsíce) udělat pěkné malé SUV, rozhodně vyváženější než třeba obloučkovatý a disharmonický Juke, nebo naopak za každou cenu tvrďácký (a designově nepovedený) 2008. od Peugeota.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ten člověk to věděl lépe, než kdo jiný a netoužil po tom, aby byl po tolika letech označen v celém automobilovém průmyslu jako ten, kdo to zavinil. Protože on nebyl ten, kdo to zavinil. A pokud má top manažer z donucení CEO udělat kroky vedoucí ke krachu firmy, kterou celá desetiletí táhnul, jednoduše raději odejde, než aby čekal, až se negativní důsledky těch nekvalifikovaných rozhodnutí projeví naplno.
Říká se tomu eufemicky "rozdílné názory členů top managementu na další vývoj společnosti" a je to ve skutečnosti nejčastější důvod odchodu talentovaných vedoucích pracovníků, kteří dobře ví proč, jak a kdy, ale kteří musí proti své vůli vykonávat despotická rozhodnutí pomalu hloupnoucího šéfa, přesvědčeného o své neomylnosti, vedoucí k pošlapání jejich dlouhodobé tvůrčí práce.
Říká se tomu eufemicky "rozdílné názory členů top managementu na další vývoj společnosti" a je to ve skutečnosti nejčastější důvod odchodu talentovaných vedoucích pracovníků, kteří dobře ví proč, jak a kdy, ale kteří musí proti své vůli vykonávat despotická rozhodnutí pomalu hloupnoucího šéfa, přesvědčeného o své neomylnosti, vedoucí k pošlapání jejich dlouhodobé tvůrčí práce.
[odkaz]
Osobně jsem přesvědčen o tom, že s ním u Renaultu přetali počítat a on to vycítil. Proto udělal co udělal, asi aby nahodil udičku. A jak to dopadlo, tu vidíme...
Jinak, finanční výsledky samotného Renaultu zrovna oslnivé nejsou.
PS: vycházím z informací v médiích a do hloubky do toho nevidím, je možné že to je nějak překroucené...
Víš jak to bylo v Cimrmanovi... v pořádku, myslete si co chcete, ale tady nám podepište, že to tak nemyslíte >😁
Nicméně myslím, že tvé přání se může lehko naplnit, určitě je chorobně ctižádostivý a až někdy omylem šlápne na kuří oko nějakému opravdovému korejskému Čongovi tak poletí stejně rychle jako Tavares.