Frankfurt 2013
zlysoused
3
A hlavně je to velmi praktické a pohodlné auto. Jenomže většina lidí při výběru kompaktu vůbec netuší, že nějaká Delta je a ani je nenapadne o Lancii uvažovat.
Přejít do diskuze
Pritom je to s Ypsilonkou po ukonceni Musy posledni italska Lancia... navic dle me nejhezci z aktualni nabidky
doseru co sa len da..aj co sa neda
mna zauima ci sa dozijeme aj noveho punta, brava, delty, nejakej novej alfy .... alebo ci to bude nadalej aj dalsich 5 rokov len o faceliftoch a faceliftoch faceliftovanych faceliftov sucasnej mizernej automobilovej ponuky
mna zauima ci sa dozijeme aj noveho punta, brava, delty, nejakej novej alfy .... alebo ci to bude nadalej aj dalsich 5 rokov len o faceliftoch a faceliftoch faceliftovanych faceliftov sucasnej mizernej automobilovej ponuky
😄
Naštěstí se moc nekazí... a když už, tak hlavní skupiny opraví každej Fiat servis... a těch je dost.
😉
Za 430... ale to je cena Fabie! Před odchodem do "důchodu"...
Přečti si tady nějakej článek o škodovce nebo VW... a srovnej tady s tím... a pochopíš.
Mě by jen zajímalo, jestli jsou novináři tak tupí, nebo jsou prstě placení.
To je jako s Nokií - údiv nad poklesem prodejů... ale zmizeli ze stojanů pod stoly... a když jsem šel cíleně pro určitej typ, tak jsem ho sehnal až ve třetím obchodě!
Ale všude mi vřele doporučovali něco s Androidem...
>😒]
Naštěstí se moc nekazí... a když už, tak hlavní skupiny opraví každej Fiat servis... a těch je dost.
😉
Za 430... ale to je cena Fabie! Před odchodem do "důchodu"...
Přečti si tady nějakej článek o škodovce nebo VW... a srovnej tady s tím... a pochopíš.
Mě by jen zajímalo, jestli jsou novináři tak tupí, nebo jsou prstě placení.
To je jako s Nokií - údiv nad poklesem prodejů... ale zmizeli ze stojanů pod stoly... a když jsem šel cíleně pro určitej typ, tak jsem ho sehnal až ve třetím obchodě!
Ale všude mi vřele doporučovali něco s Androidem...
>😒]
No jo, ale v základu je za 430k, žádný zázrak to neni a když se ti náhodou někde rozsype, tak máš 6 servisů v republice 😉 Tak pak se nemíš divit, že o ní lidi nemají zájem...