Design
coubes
1
Takhle by mělo vypadat coupé!!! Interiér je na můj vkus ve sportovně se tvářícím artiklu automobilového světa přílišně pompézní, tak trochu pseudobarok, ale exteriéru nemám co vytknout - především z profilu se jedná o neuvěřitelně povedené vzezření.
Ta titulní skica lehce připomíná Alfu GT. Ale jinak jo, asi si to nepořídím, ale rád se na něj budu koukat.
Zo skicov to síce nie je možné presne určiť , ale zdá sa mi že tento mercedes už nebude mať čínsko-kórejské svetlá . Konečne ! Takže za mňa :yes:
dufam,ze predna cast bude ako na skiciach a nie nuda,ako u S-ka.zvonku (na skiciach) nadherne auto :yes:
... co král - císař! Ty skici jsou nádherné, hlavně ty úzké zadní rozdělené svítilny mě chytly za srdce. Už samotný Coupe nebude mít konkurenci, natož odvozený kabriolet. Mercedes se rozjíždí a nenechává volnou ani jednu skulinku na trhu (když nepočítám úpa ty malý miniauta, samozřejmě). Jen tak dál! V tuto chvíli má Meďour z D3 v mých očích největší ambice a vůči druhým dvěma ho preferuji. :yes:
Vždyť to jsou dvě sady skic. Ty s černým pozadím se liší od těch s bílým. Jiný C sloupek, jiné přední světlomety, výdech na boku, jiná zrcátka, jedno má na víku kufru lištu druhé ne atd. Tudíž se nejspíš jedná o skicky z různých fází rozpracování konceptu, takže buhví jak to bude ve skutečnosti vypadat. O tom náčrtku ani netřeba mluvit, to mohl nakreslit kdokoli.