Novinky
to je fakt vyhra...meli to dat aspon na 10...takhle budu nucenej stejne koupit 2 na 7 dni
holt geograficky východní Evropa a EU, no a mentalitou Balkán, stačilo by jim pozastavit tu dotaci na výstavbu silnic ze zdrojů EU a oni by se rychle srovnali. Mají v přepočtu na 1km dálnic nejvyšší cenu v Evropě, navíc sice staví dálnici směren k moři, ale většina lidí jenom transituje do HR a to je pro ně problém, tak se snaží si peníze vydělat aspoň tímto způsobem. Dá se to objet přes nějaké silničky vedle dálnice(ovšem problém je , že zpoplatnili i některé silnice 1. třídy), nebo jet přes HU, no a nebo udělat typicky český majstrštyk a známky si podlepit a po průjezdu přeprodávat dál :-! >😁
V Slovinsku netreba na dialnicnu znamku resp. jej druhu cast napisat evidencne cislo vozidla? Ak netreba, tak potom tvoja teoria ceskeho majstrstyku nema chybu 😄
a proto lítám na dovču do Bulharska >😒]
no jo, ale jak mám vzít do letadla ty dvě basy piva, plató vajec, konzervy se segedínem, 15 velkých paštik + 3 balení dvoulitrové kofoly? ;-\
>😁 :yes:
se tomu chechtáte, ale to je realita. A to jsem ještě zapoměl, že když jedete třeba ve 4-rech, a dvě osoby jsou dámy, musíš počítat 5 triček, 2 svetříky, 3 boty x den x dáma, krom toho krémy před opalováním, na opalování 20 verzí, krém po opalování, krém po přehnaném opalování, krém na popáleniny 1.stupně....
ještě,že ta moje je jako já 😄 vystačíme si jen s jedněma kraťasama,tričkem,sandálama a bečkou piva >😒]
Na Jadran jedu na 10 dnů, rakouské dálnice opuštím 11 den ve 02.00 ( o 2 hodiny překročím 10 dnů) a taky potřebuji 2 dálniční známky.
Slovinské dálnice objíždím cestou na Lenart, Ptuj. Loni jsem tam byl úplně sám.
Stejní zloději jsou Slováci. Tam taky za použití dálnice z Břeclavi da Blavy a zpět potřebujete 2 známky týdenní, i když by stačily na 1 hodinu.
Prostě 2 dálniční znánky se musí kupovat všude.
Slovinské dálnice objíždím cestou na Lenart, Ptuj. Loni jsem tam byl úplně sám.
Stejní zloději jsou Slováci. Tam taky za použití dálnice z Břeclavi da Blavy a zpět potřebujete 2 známky týdenní, i když by stačily na 1 hodinu.
Prostě 2 dálniční znánky se musí kupovat všude.
Dodatek.
Proč nemohou být známky např. na 1 hodinu nebo na 1 den.
Myslím si, že by se spoustě lidí při používání dálnice z Brna do Bratislavy nebo do Vídně (příští rok A5) hodily.
Do toho Chorvatska by se mně taky hodilo kupovat známky na 1 den tam a potom i zpět.
Proč nemohou být známky např. na 1 hodinu nebo na 1 den.
Myslím si, že by se spoustě lidí při používání dálnice z Brna do Bratislavy nebo do Vídně (příští rok A5) hodily.
Do toho Chorvatska by se mně taky hodilo kupovat známky na 1 den tam a potom i zpět.
Trochu rozmýšľaj, kým napíšeš nejakú blbosť :no: Náklady na tlač a distribúciu takých známok by už asi neboli rentabilné, keďže týždenná u nás stojí len 4,9€...
Počkaj si na mýtny systém, ten ťa nebude časovo obmedzovať. Ale či na tom ušetríš je otázne, musia totiž tú extra drahú zbytočnosť z niečoho zaplatiť a prevádzkovať...
Počkaj si na mýtny systém, ten ťa nebude časovo obmedzovať. Ale či na tom ušetríš je otázne, musia totiž tú extra drahú zbytočnosť z niečoho zaplatiť a prevádzkovať...
Tak to si trochu mimo :no: U nás stojí týždenná 4,9€ a nie 15€, ak potrebuješ dlhšiu platnosť, máš za 2-násobok ceny (9,9€) mesačnú a nie 2x týždennú... Pre tranzitujúce nákladné autá sú aj 1-dňové (8,6€ do 12t)...
Nemas pravdu. Ako som vyssie napisal, v Rakusku si mozes kupit dialnicnu znamku s platnostou 2 mesiace, za 22.20 euro. To je menej, ako ta budu stat dve tyzdnove znamky v Slovinsku, 30 euro!
A to ani nevravim o tom, ze Rakuskom prejdes 500-600km, prakticky cele krizom po dialniciach, a v Slovinsku prejdes po dialnici 20-30km po Maribor (ak ides cez Graz), potom sa uz drbkas okreskami az po chorvatske hranice...
A to ani nevravim o tom, ze Rakuskom prejdes 500-600km, prakticky cele krizom po dialniciach, a v Slovinsku prejdes po dialnici 20-30km po Maribor (ak ides cez Graz), potom sa uz drbkas okreskami az po chorvatske hranice...
Tak tohle mě taky svym způsobem s.e.r.e. Pro mě je přijatelnější mýto, kdy si zaplatim, co ujedu, jako je to třeba v Itálii. Tady je vidět, že se jim to mýto vyplatilo zrušit a i ty spousty prac. pozic a rejžujou o stopéro. Každopádně se vyplatí zaplatit z "kráva" tunelu kolem Bledu, Lublani a k moři, než to někudy objíždět.
Prodám slovinskou dálniční známku, měsíční. Dostupná bude od 26.7.2009 a platná do 18.8.2009. Cena 400,-. Podrobnosti mailem. VeraS@seznam.cz
15euro na 7 dni? Pre porovnanie, rakusko ma podstatne viac dialnic, a pritom maju kratkodobu znamku v cene 7.70e/10 dni, pripadne 22.20e na 2 mesiace. Podobne celorocna, v Rakusku 73.80e, v Slovinsku teraz 95e! Tusim slovincom to primorske jadranske podnebie udiera vydatne na mozog...
Pravdou ale je, že mohli urobiť aj nejaké 2týždňové, vyhútali to teda parádne :-!
Do Chorvatska jedu dnes večer - a kvůli té známce jedeme přes Maďarsko. Přesto si myslím, že je to od Slovinska legitimní.
ledaže bys jel služebně :-!
Vcera skoncil Slovak Sailing Week a zitra zacina Adriatic Sailing Week ORC. Do Chorvatska se nejezdi jenom kvuli valeni na plazi 😉
Jinak od Slovincu je to prasarna, kazdopadne jsou to jejich dalnice a maji na to pravo.
... a co se týče psaní značky na slovinskou vinjetu, tak se tam nepíše - toliko k tomu MAJSTRŠTYKU se známkou >😁
Pokial ide o "love", jeden sposob je zdierat tranzitnu dopravu, druhy sposob je urobit krajinu pre turistov zaujimavou. aj cez Rakusko tranzituju dovolenkari do Chorvatska, ale takto ich nezdieraju. A to maju tu dialnicnu siet podstatne lepsiu...
minulý rok som išiel cez Slovinsko posledný deň pre zavedení známok. Svokor išiel 2 týždne po nás, takže už platil. A na jeho mieste by som teda bol fakt naštvaný. Pár KM dialnic, do toho nedokončené úseky, kolony, motanie sa po nejakých dedinách...
Slovinci si proste sú vedomí svojej pozície - chceš cestovať rýchlo, pohodlne? Zaplať. Nechceš? Motaj sa cez Maďarsko, alebo obchádzka cez Makarónov.
Takže, ano, je to vela EUR za pár KM dialnic. Ale aj tak to vačšina ludí zaplatí, lebo proste nie je žiadna alternatíva. To sa nám to podniká, keď máme monopol >😒]
Slovinci mají stovky kilometrů kvalitních dálnic, více než celé Slovensko, ačkoli počtem obyvatel nedosahuje ani 2 milionů.
Protože tu šíříte bludy, vězte, že přechod od mýtného systému na viněty ve skutečnosti znamená pro DARS citelnou finanční ZTRÁTU. Mýtné bylo zrušeno jenom proto, že před mýtnými branami vznikaly kolony.
A že se při oceňování dálničních známek jaksi Slovinci zapomněli na kolony paštikářů, kteří jim na celé léto ucpou silnice u Mariboru? Já být na jejich místě, taky bych na ně nejraději zapomněl...