Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche začalo nabízet odtahový vůz s nosností až 3,6 t

17 komentářů

T613
Konečně někdo odveze navtechovo Punto a Navtech z něj nemusí vystupovat! >😒]
Pierro
a konečně se švihák nemusí bát až mu klekne ta jeho herka, že ho nebude jak odtáhnout... >😁
igi2
a bude si muset dávat bacha aby nensaral měšťáky...
Dylan McKay
...to už taky nemusím! [odkaz] 😉
igi2
Pěkná botka, na tomhle kole - kdyby se odlomilo to madlo tak by se s tim dalo i odjet >😁
Dylan McKay
Sakra, to mě nenapadlo. Ale napadla mě jiná kulišárna, aby MP botičku sundala a ještě se omluvila... 😉
Dylan McKay
Já nemusím! Nemusím! [odkaz] >😁 >😁 >😁
Pierro
švihy, kam tě to odtahovali?? že ty ses dostal do křížku s městským zákonem??? >😁
Dylan McKay
Nene, rafla se mi pumpa... 😉
Pekelná Micinka
>😒] :yes:
white label
No jo, vlastně včera fakt psal, že má to Punto úplně plnou nádrž... >😁 >😁
pallas
Podla nadpisu to vyzera, ako keby nemecke Porsche vymyslelo nejaku genialnu odtahovku.
Ok, takze prerobeny Crafter.
Dylan McKay
Taky jsem to chtěl napsat a tak jsem to i pochopil. To aby na to čtenář kliknul. Pěkná blbost... :no:
WinDiesel
Nebo to tak napsali schválně? Trochu reklamy ani značce Porsche ani VW Crafter v těžkých časech nezaškodí... :no:
Tak to jo, no jsou to hold aatéři. To auto je k ničemu, 1) k jeho řízení je potřeba "Cečko" a za 2) když budeš rozšvihanej v talutě, tak je taky pešek.
R36
Hele švejku, a na čem chceš odvézt auto který váží třebas jen 1500kg? na autě který váží 2000??? aby si se vešel do 3500? Vidíš co na to naložili? ta dodávka co je naložená musí mít počítám 2,2 - 2,3 tuny. takže ja davam bod.
karlitto00
kolik to stalo?