Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt 2013

Zpět na článek

Brabus 850 6.0 Biturbo iBusiness: Závoďák pro kravaťáky je zpět

12 komentářů

Sloth
Pěkný,jenom to sání u předních kol vypadá celkem divně.
Berenika ANTIDIESEL
a čmoudíků vypouští?? 😄
Ham.
Ve srovnání s českou tepelnou elektrárnou to nežere nic a stejné nic to vypouští z výfuku. 😄
Hammunasakra
Hele ty jednodruhovej omezenče cos mě fakt nasral. Nezkoušej bejt vtipnej a di volizovat nějakej plakát audi nebo VW
wakantanka
Bohousku? Vas ne teto 😄
3_diamanty
urcite papierovych krasnych slabych 9,9L >😁

papier znesie vsetko 😉
Stenly77
>😒] :yes:
romgator
je fakt, že na takovou hračku fakt zatím nemám. Asi dělám něco špatné. Čím to asi bude?

Podle mě se tímto modelem snaží získat klientelu, která by jinak koupila dnes již opět zesnulý Maybach.
ronick
Ti to povim. Máš špatnou kravatu ;-\
romgator
myslíš, že moje kravata s kachničkama není in ? Je to možné, vyzkouším tu s kačerem Donaldem. Úspěch bude zaručen. 😉
vabis
O závodění (na které jste stejně pohodlní) nejde, s kým proboha? Nepřetahujete se hekticky o drobné, vždycky máte víc, násobně víc. Tady nezvedáte hozenou rukavici, tady jste Bernie Ecclestone, Vám to tu patří. Jde o to ovládání špičkami nohou a dvěma prsty, o to kouzlení. Šup za předjížděným 60, před předjížděným 220. S úsměvem na rtu a při poslechu vážné hudby. O to malovat tu stopu do ranní rosy dokud jsou silnice prázdné. O tu symfonii něhy a nekonečného výkonu, kdy jsou i dálnice najednou hodně klikaté.

Byť ten Brabus je jak Bank Olufsen, značka a pocit je silnější než technika, plastové mračítko v ceně průměrného platu klidně odletí neznámo kam, ale blažený pocit nezmizí. Hračka vyšší dívčí. Pak už zbývá opustit 2D a zajímat se o osobní vrtulníček nebo Cesnu. Rozumím šejkům že se nudí a proč vznikl "zbytečný" Veyron. Je to stejné, jako ráno uvidět ve dveřích oblíbenou asistentku, dát si silný davidoff nebo si vystavit na stůl kresbu vašeho dítěte, musíte si udělat r-a-d-o-s-t.
Delfin2
akože pohoda, aká je cena?Snáď niekedy,možno,raz si ho kúpim.. >😁
..ale to auto je krásne a ten výkon musí byť úchvatný,previesť sa - silný zážitok, pre mňa stopercentné :yes: