Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

SEAT Exeo ST se v ČR představí na brněnském autosalonu

55 komentářů

RS
Dneska jsem jednu předváděčku potkal cestou domů. Exeo jsem živě ještě neviděl, tak jsem se za nim vydal abych si ho prohlédl. Jakmile jsem se k němu přiblížil na dostřel, vypadlo z něj pár načernalých obláčků a Exeo mi dritvě zmizelo v prachu silnice. Příště si odchytnu MPI 😄 😄
sacoer
Za tie prachy to nič iné ako prepadák byť nemôže.
skôr si myslím že to bude presne naopak :-!

je zaujímavé že sa toľko rieši jeho technická a designová príbuznosť s minulou A4kou, mám dojem že práve táto príbuznosť Seatu aj Exeu pomôže, okrem toho veď sa nieje za čo hanbiť, technika (až na 1,6MPI) aj design sú fajn :yes:
iudex
Dobré je tiež: "bude reprezentantom svojej vlastnej ligy". Zrejme mysleli ligu bratských klonov... >😒]
white label
"Nejpřesvědčivější" je ten nadpis...:
"Všetko je raz prvý krát"... :yes: >😁
jazva
prde! >😒] 😉
Pierro
ešte to tak.... >😒]
jazva
daj číslo a budem ti volať až ti to bude na nervy liezť... >😁
Pierro
no a zavolal si?? nezavolal. tak vidíš... :-!
jazva
ty sa len furt vyhrážaš a potom skutek utek... >😒]
Klaudius
Tak to sú teda pekné drísty...
Nie je autorom textu GTI? >😁
Klaudius
Už si to píšem.... >😁
Pierro
to si ma nemehol zavolať z okna?? zabehol by som na kávičku.... >😁
marek.g
>😒]
jazva
ee. cca 500m odtiaľ...
Pierro
sám si kliněc.... >😒]
sacoer
Exeo bude pravdepodobne posledný klinec do rakvy Seatu.
Pierro
bušilo tam jak o život, přímo z něj sálaly ta španělské vášně a emoce...
marek.g
a cítils tam to Seaťácký srdce? >😒]
prejt
Ale mohli to trochu líp zamaskovat. Aspoň třeba kličky u dveří. Na detaily prostě moc nehleděli. Vzali A4, napasovali na ni nový čumák a zadek. Z boku jen vyřízli díry v předních dveřích a nacpali do nich zrcátka. Zajímalo by mě, co udělají s A3, až budou hledat nástupce Leonu. >😁
Pierro
že bych v něčem takovém včera najel 500 kilometrů???? >😒]
marek.g
jj mě taky.a nepřipadá ti jako bys ho už někde viděl? >😒]
Pierro
uvidíme, jestli to stihnu... 😉
Pierro
a mě se Exeo líbí.... 😉
marek.g
takže večer dáme k pifku??? 😐
marek.g
>😒] no to víš udělat z A4 auto co bude mít vo vnútri srdce značky Seat musela být pěkná makačka na bednu >😒]
Pierro
ale přivezl.... >😒]
marek.g
ale klobásky a uherák nepřivezl :-! >😒]
Pierro
mal som volno, tak som zo ženou vyrazil na výlet... všetky metropoly v európe nepoznám, a naša firma je česko-nemecká... 😉
iudex
a hlavne, ako si potrápili hlavy pri jeho "vývoji"... >😒]
iudex
Ty si teda nejak aktívny cestovatel, navstevujes vsetky stredoeurópske metropoly 😄. Tipujem, ze robís vo firme, co má na starosti strednú a východnú Európu, nie?
marek.g
on ten text je celý našlapaný.člověk by jim málem zbaštil,že je to fakticky čistokrevný Seat >😒]
Pierro
autó emoción..... >😒] videl som Exeo predvčerom v Pešti... 😉
iudex
Ja principiálne neodsudzujem koncernovú bratskú výpomoc, dokonca by som si vedel predstavit kombícko v garázi ako rodinno-sportový kompromis. Len som sa celkom pobavil na slovách na stránke Exea: "KeD sme zacali nové Exeo vyvíjat..." [odkaz] >😁 >😁 >😁
Pierro
tak to si píš že ak sa do toho opriem ja s doktorom, bude okolo riadny frmol... >😒]
Klaudius
Tak som zvedavý na Brno, v Blave trpeli Seaty, vrátane Exea ťažkým nezáujmom...
marek.g
>😒]
Pierro
uvidíš kámo, bude to bomba... taková pecka že i Phantom se před ní ukloní. Bravwo stodvaciášek, bravo (new)arnage, bravissimo škodylak... >😁
marek.g
tak jistě,že ten škodovácký motor stojí za úvahu.s dvěma turby a komprersorem by to byla špičková motorizace >😒] každopádně si myslím,že soudruzi při vývoji stodvaciáške už tak nějak tušili,že tvoří legendu a podvozek náležitě dimenzovali i na ten 12-ti cilinder :-!
Pierro
to je právě problém... u limonády jaksi věechno vzadu dnes už nejde, ale placforma je to natolik kvalitní a perspektivní, že zástavba silného osmi či dvanáctiválce by neměla být problém. Nicméně za úvahu by rozhodně stálo i boleslavské čtyřválcové dělo s objemem 1148 ccm... No nechme se překvapit...
marek.g
jsem zvědav jak se poperou s koncepcí "vše v zadu" >😁
Pierro
ten podvozek je natolik kvalitní a exkluzívní, že by ho byla pro audi škoda... ale podle kuloárních zpráv se chystá nový Arnage, který by právě podvozkovou placformu stodvaciášku snad mohl dostat... 😄
marek.g
no,ale konečně by Audi mělo zadní pohon >😒]
Pierro
platforma stodvaciášku je skutečná technická ikona. Audi nemá šanci dosáhnout na tenhle skvost. Je to něco jako kdybys chtěl stavět novou A6 na podvozku Arnage. Marku, kámo, probuď se!!... 😄
marek.g
naopak.Audi prý bude nakupovat v Boleslavi.Prý se třesou na platformu stodvaciášku >😁 Šéfové z Audi mají načteného Pierra a strašně zatoužili po ikoně ikon škodylaku >😒]
Pierro
ten druhý mrakodrap s dierou uprostred?? 😉
IPace
sup na "nakup" k Audi a "nakup" tam starou platformu A6 😄 , s designem a cenou Superbu a technikou Audi A6 je tu zadelano na uspech 😄 takova Skoda Excelent Allroad/Q 4.2, jo to bych us za stavajici A6 vymenil :-!
jazva
nalejeme do neho zopár pív a možno to pomôže. a ak nie, tak ho zavrieme do kufra nejakého z vystavených áut. už to mám vyskúšané na kamarátovi... >😒]
jazva
sedím kúsok odtiaľ... 😉
webpaja
vcera jsem potkal Exeo na novinarske. Bylo v cerne a tezko z dalky rozeznat od A4, lip asi budou fungovat svetlejsi barvy, kde budou Seati markanty viditelnejsi.
T613
no přesně proto nevíš, kde bys ho našel, abys ho nemohl najít >😒]
Pierro
Tak toto bude pecka. Až ja dorazím na poctivom stodvaciášku do Brna a požičajú mi toto španielske Audi, myslím, že o novom aute bude rozhodnuté... >😒] Apropos jazva, včera som bol na chvílu v Blave, medzi autobusákom, mrakodrapmi (BMW??) a obchodným centrom (neviem ako sa volá...) vzpomínal som na teba ale netuším kde by som ťa našiel... 😉
T613
s ním zas bude k nevydržení 😉
Marblik
Myslím si, že to není vůbec špatný tah. Vzít starou generaci A4, upravit světla, pár plechů a rézem je tu Seat Exeo s cenou mnohem nižší než původní A4. Zboku stejně lajk nemá šanci poznat, že nejde o Audi 😉
jazva
Tak tam musíš prísť, aj keby si nechcel... >😒] 😉