Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Picanto LPG jede na plyn i na benzin

5 komentářů

mracek1
Vzdyt Picanto na LPG bylo dostupne uz pri premiere stavajiciho modelu a pak se pro maly zajem stahlo z trhu....
Pavliiis
Poptávali sme ho vloni na jaře. Podle prodejce byl nějaký problém s evropskou homologací plnícího hrdla LPG nádrže. Proto všechny LPG verze stahli. Spíš mě zaráží v nový verzi ten Start/Stop. Jako že si na každý křižovatce nastartuju na benzín a popojedu k další křižovatce a sotva se mi přepne zpět na LPG auto mi chcípne na další červený a tak pořád dkola. Opravdu úspora. 8-s
xpaja
Hlavně to co stáhli byla regulérni přestavba Kia. Tudíž místo benzínové nadrže dvě jiné nádrže. 3/4 objemu pro LPG a 1/4 pro benzin.
Todle je jen "obyčejná dodělávka", což je škoda.
Banjo
Taky mi systém start/stop nepřipadá jako úspora na pravém místě. Co uspoří na palivu, to se zaplatí dřívější nutností koupit novou baterku.
sarusian
doplnim - pri S&S systeme sa pouzivaju silnejsia ako bateria, tak aj alternator, cize v konecnom dosledku to, co usetrite na palive, 5x tolko zaplatite na tychto komponentoch + o 100% vyssia sanca, ze to bude poruchove, kedze kde to nie je, tak sa nema ani ako pokazit