Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Renault chce kvůli krizi prodat své nemovitosti za miliardu eur

21 komentářů

Navtech
Kdyby mezi tim nem👋vytym majetkem byl třeba Château de Versailles, tak mě vzbuďte! ...děkuji 😐
white label
Se prober...! 😉
Navtech
OK, jsi asi "property" out >😁 :-!
white label
Ne property, ale proberTy...sa už konečně... >😒]

Furt enem nejaké majetky a chechtáky, víš kolik už sem mohl mít peněz...kdybych chtěl...a nechtěl se nechat zkazit...
:😉 >😁
Navtech
Však tvoju pi.ču sem taky neviděl a verim, že ji máš...
white label
Nechcu ti do toho kecat, ale Kylie teď určitě online není... 😉
Navtech
To jsi řekl ty!

PěkNý den 😉
white label
Ale já ji fakt nemám...
pěKNý dEn! :😉
vrkuboy
Nemáte tam pro mě nějakej byteček? Stačí 1+1 s výhledem na fabriku >😁
Ada je zase tady
Trh totiz nikomu neodpusti ty nekvalitni a navic oskliva auta. Pokud francouzsti soudruzi co nejdrive nezavrou vyrobu ve Francii a neprestehuji 100% produkce svych "kreatur" do Rumunska, Turecka a Maroka, davam rendliku tak 2, maximalne 3 roky. Pokud to udelaji, tak se ta agonie prodlouzi asi tak na 8 let...
Muzeme si vsichni blahorecit, ze jim nespadla po zmene rezimu Skodovka do klina.
kuko
Ádo, co říkal pan doktor! Ty pilulky musíš brát každé ráno! Nevynechávat! 😉
Kdyz tady tak ctu ty tvoje kecy, tak mi to uz nedalo a musel sem se zaregistrovat, abych ti mohl napsat. Rad bych vedel v cem jezdis ty-podle kecu co tady pises bych to videl na cevenou fabii sedan s motorem HTP. ale jednou te nejakej kamos asi svezl se stribrnou oktavkou 1,9tdi kterou si nechal dovest zmuchlanou z nemecka a ty jsi z toho byl tak vyplesklej, ze od te doby blijes takove kraviny...
bodejt :yes: >😒]
kuko
1. se divím, že ti folkór ala Áda stál za registraci. No nic, tak alespoň budeš moci diskutovat i s námi ostatními 😉

2. Áda je známy milovník německé produkce. Podle toho co naznačoval, tipnul bych že jezdí vyšší střední, třeba Audi A6. Ale to je fuk.

:-!
Ronault.
Áda miluje TDI PD pro jeho hebký chod, jak tady psal >😁
white label
Auto má na profilu...
JirkaHKK
Ty musíš být hroznej vůl, viděl jsi prosperitu, resp. zisky BMW - 90%, a slavnou Škodu taky -90% ! Tak zle Renault na tom zatím asi není. Podle mého názoru je ale škoda, že Frantíci tu Škodovku tenkrát nepřebrali, já v té době taky fandil VW.Podívej se, co to má za "histerický nebo historický" motory a ta poslední Fabka je úplná hrůza! Trošku se prober z té agonie!
white label
Tak proti tobě je i Ada velmi objektivní odborník...
Jak tu někdo začne svůj příspěvek vulgarismem, člověk hned ví, že může čekat jen tu nejvyšší "kvalitu"...
Na druhou stranu asi bych tě neměl posuzovat jen podle jedné reakce...
ryman
megacruiser
Renault prej drží nad vodou už jenom zisková Dacia, ale to byly asi pomluvy 😉
Jinak současná produkce Renaultu je tak nějak škaredá, designově překombinovaná a bez elegance, asi by si měli nechat udělat designy od nějakého pořádného studia. Ale to je asi v současné době problém všech frantíků, třeba Peugeot s těmi jejich maxitlamami a jakoby přeteklým vysokým nosem nad ní, to je taky běs. Na co šáhnou to pos... tak ať se nediví.