Novinky
tak jestli tohle pustí do výroby tak to bude bomba ! :yes: ty barvy bych taky nechal vypadá takhle opravdu parádně 😄
Vzhledově je perfektní. :yes😒br />
A já bych se spíš divil, kdyby sériová výroba reálná nebyla.
A já bych se spíš divil, kdyby sériová výroba reálná nebyla.
súhlas.
treba si aj pridať jeden detail - koľko bude stáť výmena bŕzd, motorické vady, životnosť komponentov v takomto aute.
treba si aj pridať jeden detail - koľko bude stáť výmena bŕzd, motorické vady, životnosť komponentov v takomto aute.
Otázka je, jak velké by byly prodeje. Tohle jsou malosériovky, netuším kolik je v Evropě potenciálních kupců. Ale auto je to prima.
hmm parádní autíčko, Megan RS asi bude mít problém. Když do toho dají motor co má bejt i v RCZ R se všemi úpravami tak by to i něco mohlo vydržet. Už takhle testy chválí jízdní vlastnosti obyčejné RCZ do nebes tak uvidíme.
to je zkratka Xin Dl Sperre cili blbost co pribrzduje kolo. ja mam Quaife ATB a nastesti existuje moznost za dve petky si ho koupit do cehokoli
To je otázkou . Pravdou ale je že ve zlatých dobách Peugeotu byly modely 205GTI , 309GTI /GTI16V a 405 MI16 dost populární a modelu 405T16 by se určitě prodalo víc než vyrobený počet ( věděl by vlastně někdo kolik 405T16 se vyrobilo ? Uváděné počty kolísají podle různých zdrojů mezi čísly 400 až 2500 )
Po designerské stránce konceptu nelze než zatleskat... :yes: