... Ano, téměř učebnicový příklad nedoceněného designu...
... Osobně jsem velkým zastáncem tohoto vozu. Je velmi osobitý. Na první pohled si jistě řeknete, že příliš krásy nepobral, ale mnozí z Vás se do něj brzy zamilují...
... má totiž neskutečné charisma. Je to vůz, kterému hromada lidí příjde na chuť až na druhý pohled.
Bizardní příď, originální záď a její nápaditý soulad s profilem - beru!
P.S.: Nesmím zapomenout na útulný interiér a image klidného (Stress - free) auta 😄
vrkuboy
0
Osobitý je bezesporu, charisma má jak pro koho. Za sebe říkám, že bych šel raději pro Soula. 😉
0
Soul je taky zdařilý (včera jsem ho viděl v tmavě čokoládové barvě - asi mu více sluší světlejší odstíny, ale i tak je skvělý :yes: )
pelikoš
0
je to nádherná stylovka,jsem moc rád,že se bude i u nás prodávat (ikdyž nemá moc přehnané ambice na velké prodeje).jsem ale přesvědčen,že to je mnohem lepší auto,než ta kia.do budoucna by z toho mohlo být kultovní auto,něco jako brouk nebo 500...
0
Tak co se týče kultovního statusu, už teď je design Cube ikonický. Po celou existenci si zanechal svébytné prvky, copž se mi velmi líbí. Je to krabička s nezaměnitelným kouzlem :yes:
... Osobně jsem velkým zastáncem tohoto vozu. Je velmi osobitý. Na první pohled si jistě řeknete, že příliš krásy nepobral, ale mnozí z Vás se do něj brzy zamilují...
... má totiž neskutečné charisma. Je to vůz, kterému hromada lidí příjde na chuť až na druhý pohled.
Bizardní příď, originální záď a její nápaditý soulad s profilem - beru!
P.S.: Nesmím zapomenout na útulný interiér a image klidného (Stress - free) auta 😄