Novinky
čiste technicky čo má rada DS od Citroenu spoločné s Renaultom okrem toho že sú to francúzske značky? Podľa mňa asi pôvodný zámer s GT-čkom bol len ako doplnok pre kombi verziu na spôsob Octy RS, trojdverák zrejme plánovali pre svoju šport. verziu R.S. a GT neurobili z dôvodu že by si kradli zákazníkov.
GT ve vsech karoseriich. Vzdyt jim preci musi bejt sumak do ceho ty komponenty na ty lince nacpou.
Mégane HB GT se dělá i teď, ale jen s TCE 190 a dCi 165. GT 220 je limitka, tak třeba po kombi a 3.dv. přijde časem i hatch.
no veru smutne.. To mojmu 2.0TSI papierovych 155kw (211k), namerali na mahe 169kw (230k) :-! >😁 a to som nemal ani 100oktan v nadrzi
To je len moja úvaha, avšak vychádzam z faktu, že GT220 nie je nekompromisný hotheč ako R.S., ale univerzálny športovec a k nemu sa viac hodí praktickejšia 5-dverová karoséria.
Ne, neplatí.
Viz třeba nedávné stavění se Francie na zadní ohledně chladiva v Mercedesech.
Schvalování výrobku pro trh je v komepetenci každého státu a jeho zkušebny. Tyhle zkoušky nejsou zrovna levné, nedivím se tedy, že někdo řekne, že to prostě pro ten či onen trh neudělá, protože by se to jednoduše nezaplatilo (neprodali by dostatečný počet kusů). 😉
Viz třeba nedávné stavění se Francie na zadní ohledně chladiva v Mercedesech.
Schvalování výrobku pro trh je v komepetenci každého státu a jeho zkušebny. Tyhle zkoušky nejsou zrovna levné, nedivím se tedy, že někdo řekne, že to prostě pro ten či onen trh neudělá, protože by se to jednoduše nezaplatilo (neprodali by dostatečný počet kusů). 😉
A jak to můžeš vědět. Já věřím Renaultu, že ví, proč to nenabízí. A pokud, tak na tom možná teď pracují.
Zrejme ešte o niečo viac, ako zákazníkov hot-kombi. A úplne najviac by ľudia kupovali päťdverák.
v homologacich se nevyznam a ty zrejme jo tak jako ve vsem. neplati pro celou evropu jednotna homologace?
Možná prostě proto, že zjistili, že hatch by se tolik neprodával, aby se to vyplatilo.
Chápu, že si to myslel v nadsázce, ale ono to opravdu není jen to tam na té lince nacpat.
Chápu, že si to myslel v nadsázce, ale ono to opravdu není jen to tam na té lince nacpat.
to je ta povestna francuzska logika... byt vynimocny a elegantny za kazdu cenu.... ved to vidime aj na ich autach... poriadneho SUV od nich sa nedockas pritom by im daleko zlepsili predaje ale oni nadalej budu radsej robit DS5ky DS3 cabria a ine speciality ktore za par rokov budu ako uz tradicne kdesi v kolonke s nazvom clanku : neuspesne modely
Tady na www.dasauto.cz se fakt člověk už nediví ničemu...