Novinky
Niekto tu nazval kinetic design knedlík design. 😄 No, zdá sa, že aj funguje. Bravo FORD. :yes:
V dnešní době rozhodně skvělá cifra! :yes:
To zas jo, ale např. vzhledem ke kvalitě a ergonomii palubky až docela neuvěřitelná... :-!
Hmmm,zatím tady místo rozboru uvedeného prodejního čísla Fiesty čtu chvwalozpěvy a svwatořečení vw fans na produkt,jenž ještě ani není v Bohemii na trhu dostupný...a o jehož prodejních číslech v ročním průběhu se zatím dá pouze spekulovat...
Dle místních diskuzí,příspěvkové kadenci+disciplíně,použitých argumentů a vzájemné soudržnosti by jeden nabyl dojmu,že VW je č.1(vím že pouze spekulačně a chvilku zde) nejen na Zemi,nýbrž i v Milky Way >😒] ...
Zase tak jednoduché to není,nicméně tady vw ještě nechává žít tzv.premii,ovšem jak dlouho ještě... >😒]
Prostě příznivci zbytku -> marketingově řečeno - pr je zatím ve prospěch vlkohradu...
PS:Jdu ven "pálit",oponence jindy a príma večer sokolíci...
Dle místních diskuzí,příspěvkové kadenci+disciplíně,použitých argumentů a vzájemné soudržnosti by jeden nabyl dojmu,že VW je č.1(vím že pouze spekulačně a chvilku zde) nejen na Zemi,nýbrž i v Milky Way >😒] ...
Zase tak jednoduché to není,nicméně tady vw ještě nechává žít tzv.premii,ovšem jak dlouho ještě... >😒]
Prostě příznivci zbytku -> marketingově řečeno - pr je zatím ve prospěch vlkohradu...
PS:Jdu ven "pálit",oponence jindy a príma večer sokolíci...
V podstatě máš pravdu, až dopálíš, mrkni třeba do posledního AutoTipu na srovnávaču: Polo, Fiesta, Corsa... 😉
Do Autotipu neni potreba koukat. V Autotipu je vysledek vzdy jasny predem... :no:
Už jsem ve stavu,kdy je okolo spousta lidí a já se nudím,což pro mne znamená vyklizení prostoru 😉 ...Takže pálení pokračuje bez M 31...
O té porovnávačce vím - nečetl,pouze jsem časák prolétl...Nicméně beru zatím s reservou,ony ty testíky se kolikráte značně(a ne jednou)liší->důvody si dosadí každý sám...Např.první statické setkání s ikonou fans VW Golfem VI pro něho dopadlo děsivě a přesto jsem svoje dojmy netloukl hlava nehlava do každé diskuze,kde se lidově řečeno "musely měnit pampersky" z designu golfa...Ač napodruhé došlo díky jiné barvě a trochu lepší výbavě ke korekci náhledu,neustále to není ono(hlavně opticky těžkej zadek),přičemž musím já např. překonat svůj někdy až neústupný chlad k "přísné účelovosti a kalkulu" vlkohradských...
Pokud chci být alespoň trochu objektivní,nezbývá než pokud možno spravedlivě poměřovat vlastní emoce a vlastní zkušenost...
Přitom jsem pár tisícovek km s jejich produktem namotal a nemohu si nějak stěžovat...
Na začátek vyčerpávající...nečekej ode mne jásot a souhlas s jednou srovnávačkou v magazínu,jenž ještě nedávno "ejakuloval" i z faceliftu ventilku vw a spol...
O té porovnávačce vím - nečetl,pouze jsem časák prolétl...Nicméně beru zatím s reservou,ony ty testíky se kolikráte značně(a ne jednou)liší->důvody si dosadí každý sám...Např.první statické setkání s ikonou fans VW Golfem VI pro něho dopadlo děsivě a přesto jsem svoje dojmy netloukl hlava nehlava do každé diskuze,kde se lidově řečeno "musely měnit pampersky" z designu golfa...Ač napodruhé došlo díky jiné barvě a trochu lepší výbavě ke korekci náhledu,neustále to není ono(hlavně opticky těžkej zadek),přičemž musím já např. překonat svůj někdy až neústupný chlad k "přísné účelovosti a kalkulu" vlkohradských...
Pokud chci být alespoň trochu objektivní,nezbývá než pokud možno spravedlivě poměřovat vlastní emoce a vlastní zkušenost...
Přitom jsem pár tisícovek km s jejich produktem namotal a nemohu si nějak stěžovat...
Na začátek vyčerpávající...nečekej ode mne jásot a souhlas s jednou srovnávačkou v magazínu,jenž ještě nedávno "ejakuloval" i z faceliftu ventilku vw a spol...
"Prolétnout" je málo... nemyslel jsem celkový výsledek, ale hlavně text...
Proto jsem psal "prolétnul"...pojmy a jejich význam-popis versus výsledek zvládám,bez obav...článek si samozřejmě přečtu celý...
Som si isty, ze nove POLO bude vacsinu testov vyhravat a uz tomu nasvadcuju niektore testy. :yes:
Kral s vynikajicimi prodeji a někteři vwanatici to nemužou zkousnout a tahaji tady nějake poloauto. To je hnus.
Ano gratulace! Ano tahaji, protoze maji z uspechu Fiesty strach. 😉
Henry Ford o uspechu: "Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, když odvrátíme pohled od svého cíle." :yes:
Henry Ford o uspechu: "Překážky jsou ony obávané věci, které spatříme, když odvrátíme pohled od svého cíle." :yes:
Ale proč ten strach.....neuznat , nepřiznat = zastřelit >😒] . To motto se mi libi :yes:
Ten "strach" z Fiesty je pouze vaše zbožné přání! :😉 >😁
Ano gratulace!... "jednookému" březnovému králi evropských prodejů... 😉
P.S. VW o úspěchu: "Měsíc je vyhraný souboj...rok je vyhraná bitva...a 35 let je "věčně" vyhraná válka...!"
Golf, stále nejprodávanější v Evropě, jak za celý rok 2008, tak za první čtvrtletí tohoto roku... :-!
Ano gratulace!... "jednookému" březnovému králi evropských prodejů... 😉
P.S. VW o úspěchu: "Měsíc je vyhraný souboj...rok je vyhraná bitva...a 35 let je "věčně" vyhraná válka...!"
Golf, stále nejprodávanější v Evropě, jak za celý rok 2008, tak za první čtvrtletí tohoto roku... :-!
BRAVWO POLO :yes:
Fiestu bych viděl jako dobrej dámskej subkompakt.
Podle pohlaví bych to nedělil. Navíc v dosluhujícím Polu je vidět více žen než ve starší Fiestě 😉
Ovšem s odkazem na tvé voči se tě musím zeptat, proč si kupovat zmenšeného focuse?
Nedavno za ale objavil Poloboh, ako ho niktori nazyvaju a priniesol chlapske linky do tohoto segmentu ALE bohuzial pri druhom pohlade si clovek uvedomi, ze je to iba zmenseny Golf! Ano je. Ta podobnost je neoskriepitelna a hrozi az segmentovy kanibalizmus ako to je pri 207 a 307, ked su si velmi podobne pre bezneho cloveka a su skoro rovnako velke, tak si ludia radsej kupia ten lacnejsi.
Fiesta dřív bývala taky taková, ale současná generace je zacílená vysloveně na mladé, design karoserie i interiéru je dynamický, skoro až agresivní. Tomu odpovídá i špičkový podvozek, podle Autocaru srovnatelný s Mini (!).
Tipuji, že jen málo lidí se bude rozhodovat mezi Polem a Fiestou.
Na okraj: V mých očích je nejkrásnějším subkompaktem pořád Fiat Grande Punto. A se současnými cenami v ČR je to vynikající volba.