Novinky
Gilgit
Osobní automobily Mercedes-Benz se jiz v Brazílii vyrábely v letech 1999 az 2010, takze se jedná o návrat do Brazílie jako výrobce osobních vozu.
Přejít do diskuze
nieco mi hovori ze brazilia bude taka mensia druha "zapadna" Cina
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
zrazu sa kazdy hrnie do brazilie ... zrejme ma tamojsi trh velke predajne a vyrobne rezervy a velku buducnost a lacnu pracovnu silu... a nie je tak uz vytazeny ako Cina ktora vecne uz rast nebude .. kazdy hlada stale nove a nove utocisko kde moze prerazit a prekvapit .. zda sa ze nanblizsie roky bude brazilia v kurze
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
zrazu sa kazdy hrnie do brazilie ... zrejme ma tamojsi trh velke predajne a vyrobne rezervy a velku buducnost a lacnu pracovnu silu... a nie je tak uz vytazeny ako Cina ktora vecne uz rast nebude .. kazdy hlada stale nove a nove utocisko kde moze prerazit a prekvapit .. zda sa ze nanblizsie roky bude brazilia v kurze
Gilgit
Tak jiste, ne nadarmo se pro rostoucí velké trhy pouzívá zkratka BRIC (Brazílie, Rusko, Indie a Cína). Ovsem pokud se podívás do mladé historie Brazílie, tak jiz se tam takhle hrnuli jednou. Výsledkem bylo, ze Audi a Daimler se zase odhrnuli (a ted se vracejí), a jiní zustali ale zdaleka nesplnili svá tehdejsí ocekávání. Tentokrát k takovému obrácení vývoje snad nedojde.