Novinky
z 0 na 200 km/h za 8.1 tak toto sa mi fest nezda skor to moze byt na 160 za taky cas...
Takto si predstavujem upútavku na supersport :yes: :yes:
Inak ked som prvýkrát stretol R8 (zastavilo na krizovatke vedla mna), skoro som zmeskal zelenú, aký som bol unesený. Je to nádherné auto. A ukrizujte ma: daleko krajsie ako 911 :yes:
Inak ked som prvýkrát stretol R8 (zastavilo na krizovatke vedla mna), skoro som zmeskal zelenú, aký som bol unesený. Je to nádherné auto. A ukrizujte ma: daleko krajsie ako 911 :yes:
Souhlasím, krásné a zrověň agresivní křivky, meziplanetární výkony...Ale 911 Turbo je ikona, má styl a tradici a to Audi chybí.
Audi nema tradici?
V tomto smyslu NE. Na úroveň Mercedes, BMW se "dotahlo" teprve na přelomu 80/90tých let minulého století!
Porsche je v tomto směru ZCELA jinde a co se týče SPORTNOVNí cupky typu 911, tam je audi ÚPLNÉ "batole" 😉
Porsche je v tomto směru ZCELA jinde a co se týče SPORTNOVNí cupky typu 911, tam je audi ÚPLNÉ "batole" 😉
Batole ano, ale na svůj věk neuvěřitelně povedené
a schopné...
Na "první" pokus, hned mezi špičku... :-!
a schopné...
Na "první" pokus, hned mezi špičku... :-!
Ono ale pravdou je, ze vo viacerych zahranicnych testoch nazvali Audi R8 citujem: ZABIJAK PORSCHE!!!!
Samozrejme PORSCHE ma svoju obrovsku tradiciu a svoje charizma a to sa neda spochybnovat. 😉
Samozrejme PORSCHE ma svoju obrovsku tradiciu a svoje charizma a to sa neda spochybnovat. 😉
Vzhledove je vuz ale velice osklivy. Z pohledu zpredu az kycovity. :no: