Ekonomika
Daducha
4
Oktavka se pochlapila 😄
Berenika ANTIDIESEL
1
Hyundai jede !! a dotahuje VW ŠKODA DAS AUTO to jsou věci u zaprodanců v český kotlině. Proto vyhodili toho ředitele?? Nj Možná by to chtělo konečně vytáhnout něco novýho, něco moderního, něco lepšího než 100 LET STARÝ [odkaz] SPALOVACÍ JEDOVATÝ KRAKSNY NA SHNILÝ DINOSAURY >😁 >😁 >😁 Něco jako elektromobil TESLA MODEL S [odkaz] FREMONT CALIFORNIA USA a to mě napadá jen jediné 😒br />
VW ŠKODA OCTAVIA GREEN ELECTRIC LINE 2012 [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] NA DOMÁCÍ ČESKOU ELEKTŘINU !!
pitrys
4
Tak na tohle jsem se speciálně přihlásil, ať můžu dát :no:
white label
7
Když pro O3 pilně pracuje i marketing Hjondééé, není se čemu divit... 😉
Nešlo by ty tabulky rozšířit? Docela mě zajímá jaké auto je na 5,6,7...20 místě a ne skončit na prvních pěti... takhle se musím dívat jinde... :no:
Že jo !! taky by mě zajílalo kde skončila třeba TESLA MODEL S [odkaz] 😉
Gilgit
Bravo Hyundai, bravo Skoda, rust prodeje je vzdy príjemná zpráva, hlavne v dnesní dobe.
Hanba AutoBlesk.cz. Tento spickový server s objektivním zpravodajstvím, na které jsou jeho pracovníci vcetne jeho séfa tak pysní, si samozrejme neopomnel trochu rýpnout do Hyundaie. Hned v mezititulku se dovídáme, ze "Hyundai si pomohl dodávkami aut pro Českou poštu". Coz bude zrejme pravda. Ale to, jak si Skoda neustále "pomáhá" (abychom mluvili jazykem AutoBlesk.cz) prodejem firmám, tady zvýrazneno není. Ne, ze by na prodeji firmám bylo neco spatného, ale pokud to takto zvýraznujete u Hyundaie, museli byste to delat v prípade Skody porád.
Pane Buresi, dostal jste zakomponování této zmínky do textu jako stranický úkol nebo to má z vlastní hlavy?
Hanba AutoBlesk.cz. Tento spickový server s objektivním zpravodajstvím, na které jsou jeho pracovníci vcetne jeho séfa tak pysní, si samozrejme neopomnel trochu rýpnout do Hyundaie. Hned v mezititulku se dovídáme, ze "Hyundai si pomohl dodávkami aut pro Českou poštu". Coz bude zrejme pravda. Ale to, jak si Skoda neustále "pomáhá" (abychom mluvili jazykem AutoBlesk.cz) prodejem firmám, tady zvýrazneno není. Ne, ze by na prodeji firmám bylo neco spatného, ale pokud to takto zvýraznujete u Hyundaie, museli byste to delat v prípade Skody porád.
Pane Buresi, dostal jste zakomponování této zmínky do textu jako stranický úkol nebo to má z vlastní hlavy?
Náhodou je to docela zajímavá informace. Jinak bych nepochopil, proč se u nás prodalo tolik i20. Vždyť to auto kromě nás skoro nikdo v Evropě nechce.Ikdyž s tou Fábií je to podobné. Asi u nás máme trochu jiný vkus.
Gilgit
Informace je to samozrejme zajímavá, nic proti tomu. Co co mne vadí, je její zámerné pouzití k tomu, aby se oslabil dojem z vyssích prodeju Hyundai, aniz by se to stejné delalo u znacky Skoda.
Prodeje i20 nejsou překvapením. Jen nahradilo předchozí nejlevnější a zároveň po Fabii nejprodávanější model ve třídě Fusion.
Jinak se "těš" na výsledek prodeje v Evropě za září. Clio dostalo od Fiesty těžký KO 😄
Jinak se "těš" na výsledek prodeje v Evropě za září. Clio dostalo od Fiesty těžký KO 😄
No jo. Ale ta Fiesta se prodáva snad jen v Británii. 20 000 prodaných Fiest v UK nedožene ani Clio. 😄
No jak je vidět, Fiestě stačí aby se prodávala jen v UK a stala se tak nejprodávanější auto ve třídě, tak dobré je to auto 😄
Ještě není konec roku, tak neslav. Ještě v srpnu Clio o pár kousků vedlo, tak ten náskok Fiesty za září snad nebude tak strašný. ale je asi celkem jasné, že pokud se Cliu nezačne dařit v Británii, tak nepomůže ani případné započítání prodejů z Turecka.
Asi britské petrolheady Renault naštval tím, že nové Clio s motorem 1.2 TSI i RS nabízí jen s automatickou převodovkou. To se v GB prostě neodpouští! :-! P.S. Dobře ti tak, Renaulte!
Však já neslavím😄 Jak to sleduji a vše napovídá, že Fiesta letos zase vyhraje. Clio mělo na některých větších trzích (např. Itálie) raketový nástup, ale v září se karta obrátila ve prospěch Fiesty.
Turecko do Evropy nepatří >😒]
Turecko do Evropy nepatří >😒]
Tož proč hned po ránu v pondělí na začátku nového týdne viděti svět černě? Já v té informaci že pošťáci budou jezdit Hyundai spatřuji pozitivum, tedy pro Hyundai, jak se s tím popasují pošťáci je na nich 😉 Škoda je fleetová trvalka, důvody ponechme stranou, tak se to už ani tak nějak nezmiňuje, neb výčet firem by asi byl poměrně dlouhý. Kdežto u Hyundai je to jedna z prvních fleetových vlašťovek, tedy informace hodná zdůraznění. Tak to vidí don Pedro. Tož tak :-! Slunce v duši 😄
Gilgit
donPedro to vidí zcela správne. To, co mne na tom vadí, jsem napsal v komentári výse.
Však áno, co člověk to názor. Mně třeba jsou poměry privátů vs. fleetů tak nějak gans egal, hlavně že se prodává, tedy vyrábí a je práce pro "vobyčejný lidi". No a když se pak ešče navíc prodává se ziskem, to je pak takový ten parádní základ kapitalismu, však víme >😁
Gilgit
:yes: :yes: :yes:
Bravo ceske znacky, dulezitejsi bude ale jak se bude darit obema znackam na evropskem trhu, tudiz ceskemu prumyslu.
Hanba Vošickému a jeho poskokům, viz každý tvůj tendenční/jednostranný příspěvek v této diskusi.
Gilgit
Bravo Hyundai a Skoda, at se jim darí prodej automobilu vyrábených v Ceské Republice jak u nás, tak v zahranicí.
Pryc s temi, co jiným neprejí úspech, pryc s temi, co lzou a prekrucují informace, pryc s rasisty a xenofoby.
Pryc s temi, co jiným neprejí úspech, pryc s temi, co lzou a prekrucují informace, pryc s rasisty a xenofoby.
"pryc s temi, co lzou a prekrucují informace, pryc s rasisty a xenofoby", takže pryč s těmi co si dovolili zmínit, že Hjondééé dodalo větší množství vozů státní firmě, ale nejmenovali přitom každého Pepu/Frantu, který si vzal Škodovku na firmu.
P.S. Na překrucování jsi tady mistr světa hlavně ty.
P.S. Na překrucování jsi tady mistr světa hlavně ty.
Gilgit
No, ty ses teda tezký intelektuální kalibr, na takové príznivce muze být Skoda hrdá. >😁
Já nemám nic proti tomu, ze zmínili dodávky Ceské poste, to není zádné tajemství a byla o tom jiz pred nekolika týdny vydána tisková zpráva.
Tady jde o to, kolik procent fleetových prodeju má Hyundai a kolik Skoda a jak se to zminuje nebo nezminuje ve zdejsích cláncích. Ale chápu, ze moznost pochopení techto jednoduchých souvislostí rádove presahuje tvé intelektuální schopnosti.
Nu coz, i spodina musí ve spolecnosti existovat.
Já nemám nic proti tomu, ze zmínili dodávky Ceské poste, to není zádné tajemství a byla o tom jiz pred nekolika týdny vydána tisková zpráva.
Tady jde o to, kolik procent fleetových prodeju má Hyundai a kolik Skoda a jak se to zminuje nebo nezminuje ve zdejsích cláncích. Ale chápu, ze moznost pochopení techto jednoduchých souvislostí rádove presahuje tvé intelektuální schopnosti.
Nu coz, i spodina musí ve spolecnosti existovat.
Hjondé podle mě žádnou podstatnou změnu nepřinesla. Teda až na to, že se dobře bavím :yes: Škodovce rostou prodeje tradičně a Hjondé logicky vzhledem k nabídce.
Tak pořád nevidím to šlapání na paty. Téměř všude násobná převaha Škody. Těžko říct, čím to pořád je?! Možná opravdu pomáhá prezentace na salonech u konkurenčí značky. Buď jsou češi blbouni, nebo naopak vědí, co je lepší..
Gilgit
To myslís vázne? Pokud ano, tak rozumís vývoji na trhu jako koza petrzeli. I pokud si Hyundai zlepsí pozice, tak nikdo samozrejme reálne neocekává, ze by se na ceském trhu dostal do tesné blízkosti znacky Skoda. Protoze pro Skodu by to byla tragédie. Zatímco pro Hyundai je ceský trh jedním z mnoha na svete, pro Skodu je to porád jeste jeden z nejvetsích trhu na svete a trh na kterém má nejvyssí trzní podíl.
[odkaz]
Nevím, kdo snídá petržel. Já si právě dle propagace (srovnávací reklama, "české vozy" atd.) a všech těch komentářů myslím, že se do těsné blízkosti dostat chtějí (jinak by to přeci nedělali). Jen pochybuji o tom jejich způsobu. No a pro Škodu sice je náš trh důležitý, ale už dávno ne největší.
Nevím, kdo snídá petržel. Já si právě dle propagace (srovnávací reklama, "české vozy" atd.) a všech těch komentářů myslím, že se do těsné blízkosti dostat chtějí (jinak by to přeci nedělali). Jen pochybuji o tom jejich způsobu. No a pro Škodu sice je náš trh důležitý, ale už dávno ne největší.
Gilgit
Delají to samozrejme proto, aby zvýsili prodej, Otázka ale je, zda pri speciální pozici, kterou má Skoda na ceském trhu, se nejaká znacka, at uz Hyundai nebo nekdo jiný, má sanci v blízké budoucnosti dostat do tesné blízkostui Skody. Co se týce Skody, napsal jsem, ze ceský trh je jeden z nejvetsích, ne nejvetsí. Hlavní trhy Skody samozrejme znám. Presto by to bylo pro Skodu bolestné, kdyby zásadne upadl její trzní podíl v CR.
Český trh a jeden z největších trhů Škody na světě? Nezaspal jsi posledních pár desítek let?
Gilgit
Predstav si, ze nezaspal. Takze prosím o trochu uctivejsí reakce. Namátkou jsem se podíval na prodeje Skody v cervenci 2013. Poradí peti nejvetsích trhu: Cína, Nemecko, Rusko, Velká Británie, Ceská Republika.
Já, na rozdíl od nekterých jiných diskuteru, sem nepísu bludy.
Já, na rozdíl od nekterých jiných diskuteru, sem nepísu bludy.
Jeden z nich vyrábí nejlepší české auta a druhý rozděluje třídy podle velikosti kufru. Vlastně prémie je už D4, D3 jezdí na vzduchu a čtvrtý do party se vzduchem. >😒]
Přestože hnůjdaj prodal xx kusů české poště, tak pořád byste vy nesoudní obdivovači této značky měli především psát brawo škoda, VW /golf, passat/, ford /monde👋, seat, o vyšší střední ani nemluvě, a teprve až potom bravo korejci. >😁
Gilgit
Výrazy typu "hnůjdaj" nebo "nesoudní obdivovači" si nech pro své kamarády. Pokud umís císt a pocítat, tak snad vidís, ze Hyundai je na druhém míste ceského trhu. Takze bravo Hyundai, bravo Skoda. Tá se to ale napsat i obrácene, bravo Skoda, bravo Hyundai, bravo dalsí znacky, které si výrazne polepsily. Já s férovým ocenením úspechu vsech hrácu na trhu nemám problém, na rozdíl od tebe.
nemusíš se hned hlásit, nejsi kamarád, a s tou férovostí bych u zn. Hyundai právě brzdil :-!
Ja bych zvolal spise bravo Seat, bravo Dacia 😉
Jinak kdybch se mel rozhodovat mezi Sanderem a Fabii, asi bych si duvody pro Fabii nenasel.
Jinak kdybch se mel rozhodovat mezi Sanderem a Fabii, asi bych si duvody pro Fabii nenasel.
Ale i dnes si dáme jejich okřídlené eu heslo "Pořád se zlepšujou a jsou to důstojní hráčí na trhu" >😁 :-!
/což bych i bral, kdyby se uměli důstojně chovat/ 😉
/což bych i bral, kdyby se uměli důstojně chovat/ 😉
Gilgit
Zdá se, ze más nejaký závaznejsí psychický problém. A důstojné chování u tebe postrádám.
Neboj, nemusíš se tak čertit, můj názor není zase tak podstatný, chce to klid, když má někdo jiný názor než ty.
Gilgit
Jiný názor je absolutne OK, ovsem pokud je podlozen fakty.
Tak si prohlídni jednotlivé tabulky a připusti si, že nakupovala česká pošta.
Gilgit
Já si to nemusím pripoustet, já to vím. Ceský importér Hyundai o tom ostatne nedávno zverejnil tiskovou zprávu, takze to není zádné tajemství. Mne jde o to, ze Skoda má v procentech o hodne vetsí fleetové prodeje nez Hyundai, ale AutoBlesk.cz o tom moc nepíse.
Jinými slovy. Kdyby se sestavila jen tabulka soukromých prodeju a tech fleetových prodeju, pri kterých se konkrétní clovek mohl rozhodnout pro vuz urcité znacky, tak by pomery na ceském trhu vypadaly trochu jinak.
Jinými slovy. Kdyby se sestavila jen tabulka soukromých prodeju a tech fleetových prodeju, pri kterých se konkrétní clovek mohl rozhodnout pro vuz urcité znacky, tak by pomery na ceském trhu vypadaly trochu jinak.
Bez zbytečných rečí, o úspěchu se dá mluvit v případě některých suv, přechodně teď i20 /když nebudu počítat poštu/, víc ani ťuk.
A když nakupuje policie ČR , poslanecká sněmovna a většina firem v ČR Škodovky . Taky to tady chodíš resit?
Tobě a Gilgitovi uniká jedna podstatná věc. U Škodovky tvoří fleetové prodeje podstatnou část svých prodejů každý měsíc narozdíl od Hyundaie, kde je to nárazově a proto to ovlivní měsíční % růst...
Gilgit
Mne to neuniká. Samozrejme, ze v prípade znacky Hnyudai velká fleetová zakázka víc ovlivní mesícní rust.
Mne jde o tom, ze fleetové prodeje ovlivnují ukazatel popularity jednotlivých znacek. Skutecnou popularity znacky ukazují soukromé prodeje a ta cást fleetových prodeju, kde si konecný uzivatel/ridic muze vozidlo vybrat podle libosti. Tam, kde tento konecný uzivatel dostane od firmy predepsán model nebo alespon znacku nebo si muze vybrat jen mezi nekolika modely je tomu samozrejme jinak. Takze kdyby se vzala jen ta první cást vsech prodeju, kde si konecný uzivatel muze vozidlo vybrat, vypadaly by preference logicky jinak. A protoze Skoda má nejvíc fleetových prodeju, mohl by se práve u této znacky výsledek dost lisit. Samozrejme netvrdím, ze by si vsichni tito zákazníci koupli Hyundai.
Mne jde o tom, ze fleetové prodeje ovlivnují ukazatel popularity jednotlivých znacek. Skutecnou popularity znacky ukazují soukromé prodeje a ta cást fleetových prodeju, kde si konecný uzivatel/ridic muze vozidlo vybrat podle libosti. Tam, kde tento konecný uzivatel dostane od firmy predepsán model nebo alespon znacku nebo si muze vybrat jen mezi nekolika modely je tomu samozrejme jinak. Takze kdyby se vzala jen ta první cást vsech prodeju, kde si konecný uzivatel muze vozidlo vybrat, vypadaly by preference logicky jinak. A protoze Skoda má nejvíc fleetových prodeju, mohl by se práve u této znacky výsledek dost lisit. Samozrejme netvrdím, ze by si vsichni tito zákazníci koupli Hyundai.
:yes: presne tak, ak by sa odpočítali fleety tak by ten rozdiel v celkových číslach nebol tak priepastný a možno (podľa mňa určite) by sme v niektorých kategóriach videli úplne iné značky na prvých miestach... To by ešte len v Škodovke začali padať hlavy >😁
Gilgit
ale to tady rada místních "e😜ertu" není schopna pochopit.
Ještě k tomu dej nějaký opravdu racionální důvod , proč by se měly zrovna fleety odpočítávat, navíc bez ohledu na to, zda jsou pořizovány z peněz daňových poplatníků/státu, nebo soukromých osob/firem?
Tak napríklad preto, aby si sa dozvedel, pre aké značky a modely sa rozhodujú osoby ktorým nikto nediktuje z čoho si majú vyberať resp. to za nich nevyberie niekto iný.
Pokud nakoupil větší počet Škodovek stát (např. Policie), bylo to tu také zmíněno, někdy tomu byl i věnován i samostatný článek. Je zásadní rozdíl pokud nakupuje stát za peníze daňových poplatníků, nebo jde o peníze "soukromé", ať od jednotlivců (včetně těch co kupují na své firmy), nebo větších soukromých firem.
- dobrý nášup má Seat. Aj pri Ibizi aj pri Leone
- v SUV triede sa dobre doťahuje Duster
- ČR je jedna z mála krajín, kde sa dobre predáva B-MAX
- na rozdiel od SVK trhu, v ČR sa do top 5 nedostal ani jeden francúzsky voz
- v SUV triede sa dobre doťahuje Duster
- ČR je jedna z mála krajín, kde sa dobre predáva B-MAX
- na rozdiel od SVK trhu, v ČR sa do top 5 nedostal ani jeden francúzsky voz
Kdybych si měl vybírat mezi korejci, tak mi se svými modely přijde o dost sympatičtější Kia, je taková svěžejší a působí na mě hodnotnějším dojmem, tento rozdíl spatřuji nejvíc ve dvojici i30/Ceed....no prostě bych radši viděl místo Hjundé v titulku Kiu...
Je to jako VW a Seat, s tím rozdílem, že Hyundai Kiu nijak neomezuje(nápravy, motory, výbava) a někdy ji dává i přednost jako např.Pro Ceed GT.
Nakoľko sú obe z jedného cesta, bude im jedno v ktorom skončíš, hlavné bude, že kúpiš ich produkt... 😉
Možná jim, ale mně ne.... 😄
Škoda i Hyundai mají obměněné primární modelové řady a po prázdninách se vždy zlepšují prodeje, to je normální. Takže žádné překvapení.
Konkurenia pre Hyundai je úplne inde, Škodu ani za konkurenciu nepovažuje. V celosvetových predajoch sú modely Hyundai na 3., 16., 29. a 31. mieste. Žiadna škodovka sa do prvej päťdesiatky nedostala. Hyundai je globálna automobilka a Škoda sa špecializuje na východnú Europu, Rusko, Indiu a Čínu.
[odkaz]
[odkaz]
No jo no... a je to tady. V absolutních číslech je sice nárůst prodeje Hyundaie směšný, ovšem vyjádřeno v %, poměrně výrazný. Čím to bude? No čím...jen a pouze cena.
Východní zákazník je obecně ve velké míře zaměřen jen na cenu. Kvalita a image je daleko vzadu. Vždyť se nemusíme dívat na automobily, stačí si prohlédnout nákupní košíky v supermarketu.
Je to ovšem škoda. Nicméně mi tento fakt připadá poměrně logický. Ať se nám to líbí nebo ne, ČR je ve srovnání se západní Evropu stále "banánová republika". Málo peněz v kombinaci s životními postoji mnoha zaostalejších jedinců přímo nahrávají takovým Hjůndajů a spol.
Podívejme se k našim západním sousedům. Ve ˇšvýcarsku nebo Německu Hjůndaj jen paběrkuje, zatímco tady zažívá úspěchy.
Je mi z toho všeho velice smutno :no:
Východní zákazník je obecně ve velké míře zaměřen jen na cenu. Kvalita a image je daleko vzadu. Vždyť se nemusíme dívat na automobily, stačí si prohlédnout nákupní košíky v supermarketu.
Je to ovšem škoda. Nicméně mi tento fakt připadá poměrně logický. Ať se nám to líbí nebo ne, ČR je ve srovnání se západní Evropu stále "banánová republika". Málo peněz v kombinaci s životními postoji mnoha zaostalejších jedinců přímo nahrávají takovým Hjůndajů a spol.
Podívejme se k našim západním sousedům. Ve ˇšvýcarsku nebo Německu Hjůndaj jen paběrkuje, zatímco tady zažívá úspěchy.
Je mi z toho všeho velice smutno :no:
Kvalitu a image hledas ve Skode? To je mi Te lito 😉
Osobne bych si korejce (zatim) nekoupil, ale v dalsi generaci uz budou pravdepodobne mnohem dal.
Osobne bych si korejce (zatim) nekoupil, ale v dalsi generaci uz budou pravdepodobne mnohem dal.
Gilgit
Ve Škodě? A to jsi vyčetl kde? Přečti si ještě jednou co jsem napsal a tentokrát použij mozek.
Jinak ano, budou dál. To ale ostatní také. Zaostávat budou stále, technologicky jsou 10 let za Evropou. Vždyť ještě dnes neumí ani bixenony (VW od roku 2002, Opel od roku 2003) >😁
Jinak ano, budou dál. To ale ostatní také. Zaostávat budou stále, technologicky jsou 10 let za Evropou. Vždyť ještě dnes neumí ani bixenony (VW od roku 2002, Opel od roku 2003) >😁
V kazdem (skoro) Tvem prispevku 😉
Aby za par let nebyla Skoda ta, co zaostava za korejci.
Aby za par let nebyla Skoda ta, co zaostava za korejci.
zatím tomu ovšem nic nenasvědčuje 😉
Gilgit
Neco podobného ("zatím tomu ovsem nic nenasvedcuje") jiz prohlasovalo v minulosti mnoho manazeru ruzných spickových firem v nejruznejsích hospodárských oborech pred tím, nez jejich firmy byly preválcovány konkurencí, kterou predtím pohrdali.
Vedení koncernu Volkswagen ovsem takové hlouposti neríká. Na rozdíl od nekterých zdejsích neinformovaných fanatiku spickoví manazeri koncernu Volkswagen dobre vedí, ze Korejci jsou nebezpecní, a neberou je na lehkou váhu.
Vedení koncernu Volkswagen ovsem takové hlouposti neríká. Na rozdíl od nekterých zdejsích neinformovaných fanatiku spickoví manazeri koncernu Volkswagen dobre vedí, ze Korejci jsou nebezpecní, a neberou je na lehkou váhu.
Taky škodovka a hyunday míří na stejné zákazníky, kteří hledají praktické auto s konzervativním designem za nízkou cenu. Nikdo si dne v Evropě není bližší než tyto dvě značky. I proto se jim daří/nedaří na stejných trzích.
Gilgit
Hlavne ze tak presne vís, ze zaostávat budou stále.
Velice úsmevná je tvá poznámka o tom ze "neumí" bixenony. Pokud nevís, tak svetlomety vyrábejí externí dodavatelé a jestli je firma "umí" nebo "neumí" zálezí od toho, jestli se je rozhodne u techto dodavatelu objednat nebo ne.
Velice úsmevná je tvá poznámka o tom ze "neumí" bixenony. Pokud nevís, tak svetlomety vyrábejí externí dodavatelé a jestli je firma "umí" nebo "neumí" zálezí od toho, jestli se je rozhodne u techto dodavatelu objednat nebo ne.
Hele Gilgite, já jsem zákazník a slovíčkaření mě nezajímá. Já chci v autě bixenony a tlachání o tom, kdo vyrábí nebo nevyrábí světlomety mě nezajímá. Z mého pohledu, tedy pohledu zákazníka H/K bixenony neumí a tečka. Důvody mě nezajímají. Všichni ostatní je mají a to je pro mě důležité.
Napřed tady kýveš hlavou, že H/K brzy dohoní Evropu, ovšem jedním dechem schvaluješ technologický krok vzad. To mi nějak neštimuje, Gilgite. Buď drží krok nebo zaostávají. Nic mezi tím
Napřed tady kýveš hlavou, že H/K brzy dohoní Evropu, ovšem jedním dechem schvaluješ technologický krok vzad. To mi nějak neštimuje, Gilgite. Buď drží krok nebo zaostávají. Nic mezi tím
Gilgit
Z urcitých duvodu, které neznám, zrejme momentálne bixenony nepovazují za dulezité. Netvrdím ze je to dobre nebo zle. Tvrdím jenom, ze je nesmysl napsat "neumejí".
Krome toho píses "bud drzí krok nebo zaostávají. Nic mezi tím"? Vázne? A treba jsou v necem o krok dopredu, v necem drzí krok a v necem zaostávají.
Snad se tady nechces zesmesnit tvrzneím, ze kazdý výrobce automobilu je ve vsech technických oblastech na stejné úrovni, ve vsech drzí krok nebo zaostává. To je ovsem kompletní nesmysl. Kazdá firma má své silné a slabé stránky.
Krome toho píses "bud drzí krok nebo zaostávají. Nic mezi tím"? Vázne? A treba jsou v necem o krok dopredu, v necem drzí krok a v necem zaostávají.
Snad se tady nechces zesmesnit tvrzneím, ze kazdý výrobce automobilu je ve vsech technických oblastech na stejné úrovni, ve vsech drzí krok nebo zaostává. To je ovsem kompletní nesmysl. Kazdá firma má své silné a slabé stránky.
v čem jsou vepředu? To by mě docela zajímalo. Dej mi sem pár příkladů, já o ničem nevím. Ovšem mohu se plést...
"momentálne bixenony nepovazují za dulezité" - i40, auto za 3/4 mega, vlajková loď a oni nepovažují za důležité to, co je u všech ostatních již 10 let standard? To si snad děláš srandu. To fakt nemůžeš myslet vážně. A co třeba, kdyby nepovažovali za nutné elektriku ve dveřích. Kličky také fungují spolehlivě.
Tak takhle, Gilgite teda fakt ne. Za 3/4 mega prostě auto musí minimálně držet krok s konkurencí. A třeba na tomhle detailu se jasně ukazuje, že krok prostě držet nezvládají
"momentálne bixenony nepovazují za dulezité" - i40, auto za 3/4 mega, vlajková loď a oni nepovažují za důležité to, co je u všech ostatních již 10 let standard? To si snad děláš srandu. To fakt nemůžeš myslet vážně. A co třeba, kdyby nepovažovali za nutné elektriku ve dveřích. Kličky také fungují spolehlivě.
Tak takhle, Gilgite teda fakt ne. Za 3/4 mega prostě auto musí minimálně držet krok s konkurencí. A třeba na tomhle detailu se jasně ukazuje, že krok prostě držet nezvládají
Gilgit
Jiste, nezvládají, a jsou odsouzeni k záhube. Jak jiz jsem tady napsal, ve vedení koncernu mají trochu jiný názor. On to cas ukáze. V mezicase by jsi mohl navstívit psychiatra.
nějak jsi zapomněl na ty příklady, kde je H/K vpřed. Jako odborník bys to měl vysypat z rukávu. Nebo to nemůžeš na Wiki najít? >😒]
Gilgit
Sice nemá smysl ti odpovídat, protoze je to ztráta casu, ale budiz: Já se vyznám v ekonomice a v organizaci automobilového prumyslu, ne v technických reseních, takze to, která firma je v kterých technologiích vpredu nebo pozadu, ani nevysypu z rukávu, ani to nebudu hledat.
Ale, jak jsem ti uz napsal, práve prípad bixenonu je takový, ze tady nejde o to, jestli to firma umí nebo neumí. Nevím, proc to Hyundai v sirsí míre nepouzívá, ale fakt je, ze auta dobre prodává i bez toho, takze zrejme ví, co delá.
Ale, jak jsem ti uz napsal, práve prípad bixenonu je takový, ze tady nejde o to, jestli to firma umí nebo neumí. Nevím, proc to Hyundai v sirsí míre nepouzívá, ale fakt je, ze auta dobre prodává i bez toho, takze zrejme ví, co delá.
no a jsme doma... Takže zase takový odborník nejsi. Ekonomika mě nezajímá, řeším techniku.
Tvoje konstatování, že v něčem jsou vepředu je tedy zase jen vycucané z prstu. Argumentuješ s vymyšlenými fakty. A pak se divíš, že si z tebe lidi dělají (_l_)
Tvoje konstatování, že v něčem jsou vepředu je tedy zase jen vycucané z prstu. Argumentuješ s vymyšlenými fakty. A pak se divíš, že si z tebe lidi dělají (_l_)
Gilgit
Doma jsme uz dávno. Nikdy jsem netvrdil, ze jsem odborník na techniku, a proto tady taky ode mne nenajdes zádná vyjádrení o technických reseních. Ekonomika te nezajímá, to je OK, mne a jiné lidi zase ano. Bez ekonomiky, organizace výroby a prodeje atd. by si vsechny firmy mohly strcit svá technická resení za kloubouk. Ty auta je totiz treba taky vyrobit a prodat.
A moje konstatování, ze v necem jsou vepredu, není vycucané z prstu. Pripomenu alespon ix35 na vodík. O tom se hodne psalo v médiích, takze jsem si toho i jako netechnik vsimnul. Ale je toho urcite víc.
A moje konstatování, ze v necem jsou vepredu, není vycucané z prstu. Pripomenu alespon ix35 na vodík. O tom se hodne psalo v médiích, takze jsem si toho i jako netechnik vsimnul. Ale je toho urcite víc.
Nejsi odborník na techniku, protože jsi zaměstnanec obchodního oddělení Hjoundé.
Neriskuj, dyť tohle je taky vyloženě na žalobu! >😁 >😒]
Gilgit
Je príjemné videt, jak málo nekterým jednoduchým jedincum stací aby meli radost.
Gilgit
Clovek, který hrde a vedome zverejnuje na internetu lzivá tvrzení, tak jako ty, má zrejme zajímavou psychiku.
Logicky myslet taky neumís, protoze kdybych skutecne byl zamestnancem firmy Hyundai tak mne ten vodíkový ix35 napadne okamzite a jiste bych vyjmenoval i jiná zajímavá technická resení, která Hyundai urcite má.
No, doufám, ze jsi na sebe a na svuj intelektuální výkon hrdý.
Logicky myslet taky neumís, protoze kdybych skutecne byl zamestnancem firmy Hyundai tak mne ten vodíkový ix35 napadne okamzite a jiste bych vyjmenoval i jiná zajímavá technická resení, která Hyundai urcite má.
No, doufám, ze jsi na sebe a na svuj intelektuální výkon hrdý.
Tohle tvrzení lze klidně brát jako nepřímé přiznání k blafování. Ale dobře, nebudu dráždit. 😐
P.S. Věřili byste, že když napíši 😐 slovy, označí mi to jako spam?
P.S. Věřili byste, že když napíši 😐 slovy, označí mi to jako spam?
Gilgit
Jak to myslís s tím blafováním.
Jen taková hypotéza. Mohl by sis jako zaměstnanec Hjondé říct, že budeš dělat, že tomu nerozumíš, abys nebyl odhalen, a pak se vytasil s něčím takovým a na svou obranu řekl, že jako zaměstnanec automobilky bys o tom mluvil dřív.
Koneckonců, kde pracoval nejslavnější český pokerový hráč, než začal sázet a vyhrávat? 😉
Koneckonců, kde pracoval nejslavnější český pokerový hráč, než začal sázet a vyhrávat? 😉
Gilgit
Teoreticky by to tak mohlo být. A ten pokerový hrác mel viditelne dobrou prupravu.
Ale, jen pron tvoji informaci, ti prozradím jak to je doopravdy: Nejsem zamestnanec firmy Hyundai, dokonce ani Hyundai nemám a nikdy jsem nemel. Osobne se zajímám o celý automobilový prumysl a nemám zádné preference, ani pro Hyundai, ani pro Skodu nebo jinou znacku. Pokud se nekomu zdá, ze se tady nekdy vyslovuji proti Skode nebo koncernu Volkswagen, tak to není pravda, já se vyslovuji proti fanatickým príznivcum techto firem, ne proti tem firmám samotným. Hyundai sleduji od 70tých let a je zajímavé, jak se vyvíjí, ddriv samostatne, dnes jako Hyundai Kia. Výrobu v CR povazuji za dulezitou pro ceské hospodárství, at je to Skoda, Hyundai nebo TPCA. Ty poslední promocní akce Hyundai v CR jsou podle mne sice na hrane, ale OK a nevidím duvod pro velké vzrusení, V diskusích jako tato, kterou jsi správne oznacil jako komedii, se stavím na stranu Hyundai, protoze vím, jaký masivní je útok protistrany. V podstate to beru jako legraci, protoze se jiz dopredu dá cekat, jaké nicky prednesou jaké argumenty. Legracní je pozorovat, kdyz zacnou prskat. Zajímavé, a podle mne ne tak legracní je ale, kdyz te lidi bez jakéhokoliv dukazu oznací za placeného diskutéra, coz je podle mne závazné obvinení. Zajímavé je, jak nekterí alergicky reagují na to, kdyz prokázes nejaké znalosti, které oni nemají. A pro tyto diskutéry typické je treba to, ze kdyz napíses, ze první Hyundai Pony byl predstaven na autosalonu v Turíne v roce 1974 a ze design navrhla firma Italdesign, tak hned zacnou vykrikovat zes to hledal na Wikipedii, protoze si vubec nedovedou predstavit, ze to clovek proste ví. To jen tak shrnutí pro informaci.
Ale, jen pron tvoji informaci, ti prozradím jak to je doopravdy: Nejsem zamestnanec firmy Hyundai, dokonce ani Hyundai nemám a nikdy jsem nemel. Osobne se zajímám o celý automobilový prumysl a nemám zádné preference, ani pro Hyundai, ani pro Skodu nebo jinou znacku. Pokud se nekomu zdá, ze se tady nekdy vyslovuji proti Skode nebo koncernu Volkswagen, tak to není pravda, já se vyslovuji proti fanatickým príznivcum techto firem, ne proti tem firmám samotným. Hyundai sleduji od 70tých let a je zajímavé, jak se vyvíjí, ddriv samostatne, dnes jako Hyundai Kia. Výrobu v CR povazuji za dulezitou pro ceské hospodárství, at je to Skoda, Hyundai nebo TPCA. Ty poslední promocní akce Hyundai v CR jsou podle mne sice na hrane, ale OK a nevidím duvod pro velké vzrusení, V diskusích jako tato, kterou jsi správne oznacil jako komedii, se stavím na stranu Hyundai, protoze vím, jaký masivní je útok protistrany. V podstate to beru jako legraci, protoze se jiz dopredu dá cekat, jaké nicky prednesou jaké argumenty. Legracní je pozorovat, kdyz zacnou prskat. Zajímavé, a podle mne ne tak legracní je ale, kdyz te lidi bez jakéhokoliv dukazu oznací za placeného diskutéra, coz je podle mne závazné obvinení. Zajímavé je, jak nekterí alergicky reagují na to, kdyz prokázes nejaké znalosti, které oni nemají. A pro tyto diskutéry typické je treba to, ze kdyz napíses, ze první Hyundai Pony byl predstaven na autosalonu v Turíne v roce 1974 a ze design navrhla firma Italdesign, tak hned zacnou vykrikovat zes to hledal na Wikipedii, protoze si vubec nedovedou predstavit, ze to clovek proste ví. To jen tak shrnutí pro informaci.
Nevím, snažím se být nestranný, ale zdá se mi, že tu většina diskutérů stojí spíš na straně hjondé. Pak tu mně názorově blízcí uživatelé jako white label nebo Ronault přijdou jako největší škodovkáři. Být tu GTI, byla by to teprve mela...
Ale k placeným diskutérům - bylo by docela zajímavé zveřejnit IP adresy. Nikdo by si pak nelajskl diskutovat za víc profilů, ale, pravda, kdyby se jako najatý tvářil jeden člověk, hned by všichni špiclovali. A to není dobře. Každopádně tohle je zajímavé: [odkaz]
Ale k placeným diskutérům - bylo by docela zajímavé zveřejnit IP adresy. Nikdo by si pak nelajskl diskutovat za víc profilů, ale, pravda, kdyby se jako najatý tvářil jeden člověk, hned by všichni špiclovali. A to není dobře. Každopádně tohle je zajímavé: [odkaz]
Gilgit
Já mám pocit ze zde je dost silná báze Skody, i kdyz ne tak silná jako v první diskuzi o srovnávací akci Hyundaie pred nekolika týdny. Ale mozná se mi to jen zdá.
Mne by treba zajímalo, zda by si nekdo jako ronault dovolil své tvrzení, ze jsem zamestnancem obchodního oddelení Hyundai, zverejnit v nejakém tisteném médiu pod svým jménem.
Jinak samozrejme kdyby tady byl GTI, tak by to porádne roztocil.
Taky by mne zajímalo, jestli tady jsou placení diskutéri. Tezko ríct. Aby placený diskutér mel nejaký úcinek, mel by se vyjadrovat moudre a diplomaticky, takze by to nemel být nejaký fanatik.
Proti zverejnení IP adresy bych nic nemel. V zivote jsem nikde nemel víc nez jeden profil, ani mne to nenapadlo.
Mne by treba zajímalo, zda by si nekdo jako ronault dovolil své tvrzení, ze jsem zamestnancem obchodního oddelení Hyundai, zverejnit v nejakém tisteném médiu pod svým jménem.
Jinak samozrejme kdyby tady byl GTI, tak by to porádne roztocil.
Taky by mne zajímalo, jestli tady jsou placení diskutéri. Tezko ríct. Aby placený diskutér mel nejaký úcinek, mel by se vyjadrovat moudre a diplomaticky, takze by to nemel být nejaký fanatik.
Proti zverejnení IP adresy bych nic nemel. V zivote jsem nikde nemel víc nez jeden profil, ani mne to nenapadlo.
Mě by stejně nebavilo se furt odhlašovat a přihlašovat, různá hesla... Ale Ron je v poho. On tu dokonce drží ochrannou ruku nad GTIm, ač si je vědom, že je to případ, je to legenda a podle toho, co jsem tu zahlédl, svým způsobem zachránil ACZ před krachem, že si sem lidi chodili číst diskuse či co. Že se těžko smiřuje s nesouhlasnými reakcemi, je věc druhá... jeho praktiky jsem si také nechtěně vyzkoušel. V blogu. Kde máš u něj IP a mail. Ron jen narážel na tvou palcovou přehlídku a některé tvoje tvrdší reakce, tak si trochu ulevil. To je normální, kolik si takový topper, pověstný prazvláštními komentáři, podobných narážek vyslechl... Proto je lepší z toho nedělat komedii.
Gilgit
Promin, ale co se týce "Rona": Jak muze být nekdo v poho a zároven se tezko smirovat s nesouhlasnými reakcemi, to nechápu. Jiste je to tady vsechno jenom komedie, ale podle mne napsat o nekom, ze je zamestnancem nejaké firmy, a tím naznacit, ze tady diskutuje na objednávku té firmy, podle mne prekracuje hranice. Je to lez a podlost, i v rámci této komedie.
Ono jim u Hyundaye moc auta nejde. je jim jedno co prodávají. Hlavně, když to nese. A jestli je to auto, televize nebo telefon jim je jedno. Na poslední korejské F1 byla jen jedna doprovodná okruhová série, protože jich tam víc nemají. Přitom jenom Renault sám má 4 okruhové série. nechápu. Proto jsou korejská auta absolutně bezpohlavní a bez jakýchkoliv emocí. Vznikají bez emocí a je to na nich vidět. Korejský autopopík.
Gilgit
Tak já bych nerekl ze vsechna korejská auta jsou bezpohlavní, ale z velké cásti más pravdu. Ten pozdní nástup automobilového prumyslu v Koreji a jiná mentalita se zrejme porojevují. Uvidíme, jestli se to behem casu zmení.
Co se týce znacky Hyundai, tak si nejsem jist, jaké je nebo není financní propojení mezi firmou Hyundai která vyrábí automobily, mezi oblastí elektroniky nebo jinými firmami vyrábejícími výrobky pod znackou Hyundai. Takze bych nerekl ze je jim jedno co prodávají.
Co se týce znacky Hyundai, tak si nejsem jist, jaké je nebo není financní propojení mezi firmou Hyundai která vyrábí automobily, mezi oblastí elektroniky nebo jinými firmami vyrábejícími výrobky pod znackou Hyundai. Takze bych nerekl ze je jim jedno co prodávají.
Hyundai samozrejme bixenony "umi". "Umi" toho ovela viac ako skodovka, napriklad 5 litrovy V8 motor. Len v chudobnom Cesku svoje najlepsie modely nepredava. Proti spickovym Hyundaiom nema Skoda co postavit.
https😐/www.hyundaiusa.com/equus/
No ty jo...to je krááááása. Pěkná kopie S klasse. A teď mi naprosto uprímně řekni. Kdybys měl mega a půl, fakt bys koupil tohle místo BMW 5er nebo E klasse?
Stefič,tie bixenony máš na tej Fábii ? Alebo tam máš pakovaciu kameru či bezklúčové štartovanie ?Toto všetko dokáže aj i20.
myslíš na té služební před X lety? Ne, na té bixenony nebyly. Za to na mé Zafiře jsou. A kůže na volantu se mi neodlupuje a takovou pěknou diskotéku také nemám [odkaz]
Zcela jistě ale vím, že ty je na své i40 nemáš a mít nebudeš >😒]
Zcela jistě ale vím, že ty je na své i40 nemáš a mít nebudeš >😒]
Prodej německo za 1-9/2013. Škoda na 7. místě a Hyundai na 8. To má být to paběrkuje? Kde je Peugeot, Renault, Citroen? [odkaz]
Samozřejmě jsi nezapomněl zkomolit jméno automobilky + napsat vtipnou poznámku o zaostalých jedincích, aby měl tvůj příspěvek opravdu váhu :no:
Samozřejmě jsi nezapomněl zkomolit jméno automobilky + napsat vtipnou poznámku o zaostalých jedincích, aby měl tvůj příspěvek opravdu váhu :no:
I v tom Německu se najdou zákazníci pro které je nízká cena důležitá. Proto se tam celkem Hyundai daří. Stejně jako třeba Dacii ve Francii.
no, jestli ti tržní podíl 3,4% Hjůndaje v Německu připadá jako nějaká velká rána, tak to pardon😄 Proti 21,6% VW. Jenom "německá trojka" bere 25% trhu. Takže kdo si asi v Německu kupuje Hjůndáje. Stejně jako tady - ten, kdo na lepší nemá.
Nebo ty, kdyby jsi měl v kapse 500 tyček, šel bys koupit Hjůndáje? Fakt je to auto tvých mokrých snů? >😒]
Nebo ty, kdyby jsi měl v kapse 500 tyček, šel bys koupit Hjůndáje? Fakt je to auto tvých mokrých snů? >😒]
Není to velká rána- ale to jsem ani netvrdil, narozdíl od Tebe, který mluví o paběrkování a přitom ani nezná fakta že je H hned vedle Škodovky 😉
Jasné.. jen se poděl o další vtipnou/nechutnou průpovídku, ukaž nám co jsi za borce >😁
Jasné.. jen se poděl o další vtipnou/nechutnou průpovídku, ukaž nám co jsi za borce >😁
>😁
Proš musíš za každou cenu pošlapávat jednu konkrétní automobilku? Hyundai je normální automobilka, stejně jako X dalších. Celosvětově je na tom docela dobře a umí si své zákazníky najít.
No a co se týká německého trhu s auty, tak 8. místo z 33 značek rozhodně není špatná pozice. Nechala za sebou i některé známé automobilky, které mají u lidí jako ty větší image.
Proš musíš za každou cenu pošlapávat jednu konkrétní automobilku? Hyundai je normální automobilka, stejně jako X dalších. Celosvětově je na tom docela dobře a umí si své zákazníky najít.
No a co se týká německého trhu s auty, tak 8. místo z 33 značek rozhodně není špatná pozice. Nechala za sebou i některé známé automobilky, které mají u lidí jako ty větší image.
Už je to pár let zpátky (cca 5-10), ale když jsem se motal okolo Freiburgu (Bádensko, při hranicích se Švýcarskem a Francií), viděl jsem tam poměrně dost Hyundaiů - těch větších modelů - nějaké ty Santa Fé a Tucsony to byly... A ti v nich nevypadali zrovna na sociální případy.
Gilgit
Ona ti místní parta diskusních e😜ertu vysvetlí, ze se mýlís. Hyundaiem jezdí socky, Skodovkami smetánka. To je názor místních ubozáku, tím si dodávají odvahu, a jestli to tak je doopravdy jim je úplne jedno.
Gilgit
Na tvém príklade je krásne videt, jak to nekterí fanatictí odpurci znacky Hyundai berou s pravdou. Hlavne urázet druhé, to tito pánové dovedou.
no já nevím, kdo tady za urážky druhých málem dostal BAN >😁
Hele Gilgite, nebyls to náhodou ty?
>😁
Hele Gilgite, nebyls to náhodou ty?
>😁
Gilgit
Ano, málem jsem dostal BAN za to, ze jsem jednomu soudruhovi, který mne v jedné diskusi nekolikrát nazval dealerem Hyundai (nikdy pred tím jsem se s tím nickem nesetkal), napsal co si o nem myslím. To co jsem mu napsal bylo absolutne OK a dostat BAN za pravdu by bylo v podstate OK.
Naopak byl jsi to ty, který, aniz bychom pred tím meli jakoukoliv výmenu názoru, mne zacal urázet za to ze jsem napsal ze jsou dulezité regiony sveta kde se výrobky koncernu Volkswagen velice slabe prodávají (to je fakt super duvod pro urázky).
Jak dobre vís, prubeh tehdejsí diskuse mám jednak ulozen v pocítaci, jednak se dá dohledat tady na AutoBlesk.cz, a kdyz vznikne potreba, rád to pouziju odpovídajícím zpusobem.
Ono je totiz rozdíl, zda reaguji agresívne na konkrétní urázku od nekoho jiného, nebo jestli nekdo zacne bezduvodne urázet mne (jako ty v tehdejsí diskusi), nebo proste pausálne lidi co mají jiný názor (jako ty v dnesní diskusi).
Naopak byl jsi to ty, který, aniz bychom pred tím meli jakoukoliv výmenu názoru, mne zacal urázet za to ze jsem napsal ze jsou dulezité regiony sveta kde se výrobky koncernu Volkswagen velice slabe prodávají (to je fakt super duvod pro urázky).
Jak dobre vís, prubeh tehdejsí diskuse mám jednak ulozen v pocítaci, jednak se dá dohledat tady na AutoBlesk.cz, a kdyz vznikne potreba, rád to pouziju odpovídajícím zpusobem.
Ono je totiz rozdíl, zda reaguji agresívne na konkrétní urázku od nekoho jiného, nebo jestli nekdo zacne bezduvodne urázet mne (jako ty v tehdejsí diskusi), nebo proste pausálne lidi co mají jiný názor (jako ty v dnesní diskusi).
To je dobře, že to máš uložené. Hlavně si to omylem nesmaž. To by byl teda fakt průser. Kolik ti je? 14?
Gilgit
Neboj, v nejhorsím je to k nalezení i tady. Samozrejme ze mi není 14, ale pouzití takového prihlouplého argumentu v odpovedi na to, kdy ti clovek pripomene tvé nicím nepodlozené urázky, krásne dokresluje tvuj profil. Automobilovému prumyslu nerozumís, a lidsky to asi taky nebude nic moc.
Takže jsi málem dostal ban za to, že se tady chováš jako dealer Hyundaie? No, fanouškovství si mnohdy vybírá krutou daň >😁
Gilgit
Jako dealer Hyundaie se chovám mozná z pozorovací pozice primitivních fanatiku, pro které kdokoliv, kdo se nejak pozitivne vysloví pro nejakou znacku, s ní nejak musí být spojen (majitel, dealer, zamestnanec).
Tyto polomozky vubec nenapadne, ze mne zajímá objektivní informace o vsech znackách a výrobcích, aniz bych mel nejaké preference, a ze proste reaguji na nekvalifikované ataky, v tomto prípade vuci Hyundai, v jiném prípade to muze být vuci jiné znacce.
Jestli jsi si vsiml, nahore jsem napsal bravo Hyundai, bravo Skoda (to odpovídá poradí procentuálního nárustu prodeju poopsaných v tomto clánku).
Dokázes pochopit, co jsem tady napsal, nebo taky patrís k tem polomozkum?
Tyto polomozky vubec nenapadne, ze mne zajímá objektivní informace o vsech znackách a výrobcích, aniz bych mel nejaké preference, a ze proste reaguji na nekvalifikované ataky, v tomto prípade vuci Hyundai, v jiném prípade to muze být vuci jiné znacce.
Jestli jsi si vsiml, nahore jsem napsal bravo Hyundai, bravo Skoda (to odpovídá poradí procentuálního nárustu prodeju poopsaných v tomto clánku).
Dokázes pochopit, co jsem tady napsal, nebo taky patrís k tem polomozkum?
Možná by to znělo rozumně, kdyby ses tady stejně bil i proti nekvalifikovaným atakům vůči jiným značkám, ale zatím tady hájíš jen Hyundai a nějaký "Bravo Škoda" na tom nic nezmění. Když se tady kritizuje Alfa, Ford apod. značky s velkou tradicí, tak o tobě není ani vidu ani slechu 😉
Gilgit
Já nectu kazdý clánek a nevyjadruji se v kazdé diskusi. Ale pokud vím, tak ani Alfa Romeo ani Ford tady nebyli tak vehementne atakováni jako hyundai. U Alfy slo spís o to, jestli má patrit Fiatu nebo být (eventuálne) prevzeta Volkswagenem.
Ale nedávno tady byla diskuse o vozech Jeep, ve které nick Barichello, ostatne ne porpvé, atakoval Fiat, a já jsem ten Fiat nekolikrát hájil. Dá se dohledat. Takze jsem zrejme nejen majitel/dealer/zamestnanec Hyundaie, ale taky majitel/dealer/zamestnanec Fiatu.
Jinak ale tady nikomu nejsem povinen skládat úcty. Kdyz neverís tomu, co jsem napsal, je to tvuj problém.
Ale nedávno tady byla diskuse o vozech Jeep, ve které nick Barichello, ostatne ne porpvé, atakoval Fiat, a já jsem ten Fiat nekolikrát hájil. Dá se dohledat. Takze jsem zrejme nejen majitel/dealer/zamestnanec Hyundaie, ale taky majitel/dealer/zamestnanec Fiatu.
Jinak ale tady nikomu nejsem povinen skládat úcty. Kdyz neverís tomu, co jsem napsal, je to tvuj problém.
To jsi tady chlapečku ještě holt krátkou dobu.
Gilgit
AutoBlesk.cz ctu pravidelne 6 nebo 7 let, ale na takového "senior e😜erta" jako ty samozrejme nemám, to s pokorou priznávám.
Gilite, Gilite, ještě nedávno si mi psal jak si se rozhodl být nejslušnější, ted tady po dlouhý době otevřu diskusi a vidím že se nic nezměnilo, už tady zase někoho posíláš na psichiatrii, ze sebe děláš odborníka na automobilový průmysl, jen samý hádky, hlavně že máš všechno uložený, porát dokola to samý, chjo ty snad opravdu musíš mít nějakou duševní poruchu
:yes😒br />
P.S. topper nám (relativně) zmoudřel, tak sem musel Vošický (pokud to není rovnou on) šoupnout naprogramovaného Gilgita, který se tu "špiní" s námi - (jak sám píše) se "spodinou". >😒] 😉
P.S. topper nám (relativně) zmoudřel, tak sem musel Vošický (pokud to není rovnou on) šoupnout naprogramovaného Gilgita, který se tu "špiní" s námi - (jak sám píše) se "spodinou". >😒] 😉
Gilgit
Za nepodlozené tvrzení, ze jsem na nejaké diskuzi nasazen nejakou firmou, bych te mohl v podstate zazalovat. Bylo by zajímavé, jak by to dopadlo.
Ale más pravdu, skoda ztrácet cas se spodinou.
Jinak nevím, proc pouzívás slovního spojení "s námi". Já jsem za spodinu neoznacil místní diskutéry, ale konkrétne tebe.
Ale más pravdu, skoda ztrácet cas se spodinou.
Jinak nevím, proc pouzívás slovního spojení "s námi". Já jsem za spodinu neoznacil místní diskutéry, ale konkrétne tebe.
Gilgite, jako bys to neznal...
Žalobníček žaluje,
pod nosem si maluje.
Namaloval husu,
potom jí dal pusu...
Podle řečí mi připomínáš mého syna. Jsou mu 3 roky
Žalobníček žaluje,
pod nosem si maluje.
Namaloval husu,
potom jí dal pusu...
Podle řečí mi připomínáš mého syna. Jsou mu 3 roky
Gilgit
Pokud skutecnost, ze nekdo podá trestní oznámení za rozsirování nepravdivé urázlivé informace o své osobe povazujes za zalování, tak tvoje úroven myslení je zrejme pod úrovní tvého 3letého syna.
Zajímavé, jaký lidský materiál se tady na fóru pohybuje.
>😁
Zajímavé, jaký lidský materiál se tady na fóru pohybuje.
>😁
máš recht. A já tě žádám, abys na mě to trestní oznámení podal. Když mi policie pošle SZ, ochotně jim dám své kontaktní údaje. Respektive na mém autě je vidět i dovozová značka z DE. Tak podle ní si mě ohledají.
Tak šup, šup. Honem na policii. Jenom si dej bacha, abys nakonec neskončil ve svěrací kazajce, páč něco takového asi ani policajti nikdy neviděli
Tak šup, šup. Honem na policii. Jenom si dej bacha, abys nakonec neskončil ve svěrací kazajce, páč něco takového asi ani policajti nikdy neviděli
Gilgit
Já jsem nenapsal, ze chci nekoho zazalovat, ale ze bych mohl. Byl by to rozhodne zajímavý e😜eriment. Mozná by ta zaloba byla z nejakého duvodu zamítnuta, nevím, nejsem právník. Ale ve sverací kazajce bych rozhodne neskoncil. ty si zrejme neuvedomujes, co se tady dá najít materiálu jenom tvého autorství a kolik urázek a lzí to obsahuje.
Jsi Rychtář, nebo Macura. >😒]
Gilgit
Uprímne receno, jména Rychtár a Macura mi nic neríkala, ale hodil jsem to do googlu a vidím ze musís být peclivým konzumentem médií typu Blesk a AHA, kdyz se tak vyznás >😁
Ano, to jsem čekal, že řekneš. Ne, nečtu, ale jak ty říkáš tomuhle webu... AutoBlesk.cz, vážně se divím, že jsi o tom ani nezaslechl... >😒]
Gilgit
Já normální ceská média sleduji jen okrajove, takze jsem sice zaregistroval, ze Bartosová má nejaké problémy a ze jsou v tom nejací dva muzi, ale jak se jmenují a o co presne jde jsem fakt nevedel.
Pokud jsem te tím "obvinením" ze ctení bulváru urazil, tak se omlouvám.
Pokud jsem te tím "obvinením" ze ctení bulváru urazil, tak se omlouvám.
Já jen slyšel, že se ti dva spolu neustále soudí a perou... o Ivetku. >😁
... čímž chci říct, že tyto diskusní přestřelky, jak z divokého západu, jsou podobná komedie jako bulvárně-investigativní pořad TV Nova denně od 19😁0...
Tím pádem pak nemáme některé novácké perly auto.cz moc co závidět...
Tím pádem pak nemáme některé novácké perly auto.cz moc co závidět...
Gilgit
To más samozrejme pravdu. ale nekdy je legracní pozorovat reakce nekterých nicku.
Ať jsi cokoliv, tak jsi neskutečně nudný suchar 😉
Gilgit
Tvoje dobrá informovanost mne zaskakuje, ty jsi takový vseználek. Vís nejenom, ze pracuji v obchodním oddelení firmy Hundai, ale dokonce i to ze jsem suchar. Uvid´´ime, co se vsechno od moudrého Ronaulta jeste dovíme.
No, pokud povazujes diskusi s místními "supere😜erty" za muj typický projev, je to tvuj problém. Já se za suchara nepovazuju, a mojí známí mne tak pokud vím taky nevidí. Spís naopak.
Ale i kdybych byl suchar, je to porád lepsí nez být lhár a zbabelec jako ty.
No, pokud povazujes diskusi s místními "supere😜erty" za muj typický projev, je to tvuj problém. Já se za suchara nepovazuju, a mojí známí mne tak pokud vím taky nevidí. Spís naopak.
Ale i kdybych byl suchar, je to porád lepsí nez být lhár a zbabelec jako ty.
Gilgit
Podívej, já nejsem povinen pred tebou skládat úcty a ani ti odpovídat, ale jeste jednou to udelám, i kdyz to je zbytecné.
Já jsem se skutecne zacal chovat jako velký slusnák, ale co je moc, to je moc, na nekteré urázky a lzi je treba zareagovat. Pokud nekomu napísu, ze by mel jít na psychiatrii, tak je to velice mírná forma reakce. Kdyz nekomu napísu, ze mám jeho urázky ulozeny, tak v tom není vubec nic neslusného.
Ale ty tvou vetou "ze sebe děláš odborníka na automobilový průmysl" uz v podstate splnujes skutkovou podstatu trestného cinu lhaní (ono se to právne jmenuje trochu jinak, ale to je jedno). Vís kdo jsem, ze muzes napsat "ze sebe děláš"? Nevís. To znamená typicky Jirka.12345, opet atakujes, opet pri tom pouzívás lez, aniz bych k tomu já v kontaktu s tebou zavdal prícinu.
A pokud ti vadí, ze nekoho posílám na psychiatrii, tak je zajímavé ze ti nevadí tvrdit ze mám dusevní poruchu.
Proste jsi nejen agresívne útocný, ale jeste i neuveritelne hloupý
Já jsem se skutecne zacal chovat jako velký slusnák, ale co je moc, to je moc, na nekteré urázky a lzi je treba zareagovat. Pokud nekomu napísu, ze by mel jít na psychiatrii, tak je to velice mírná forma reakce. Kdyz nekomu napísu, ze mám jeho urázky ulozeny, tak v tom není vubec nic neslusného.
Ale ty tvou vetou "ze sebe děláš odborníka na automobilový průmysl" uz v podstate splnujes skutkovou podstatu trestného cinu lhaní (ono se to právne jmenuje trochu jinak, ale to je jedno). Vís kdo jsem, ze muzes napsat "ze sebe děláš"? Nevís. To znamená typicky Jirka.12345, opet atakujes, opet pri tom pouzívás lez, aniz bych k tomu já v kontaktu s tebou zavdal prícinu.
A pokud ti vadí, ze nekoho posílám na psychiatrii, tak je zajímavé ze ti nevadí tvrdit ze mám dusevní poruchu.
Proste jsi nejen agresívne útocný, ale jeste i neuveritelne hloupý
Tak to že se mylně pokládáš za odborníka je vidět z tvých příspěvků kdy ostatním píšeš jak jsou hloupí a ty víš vše nejlépe a podobně, nebudu ti psát že si dement, jen se zamysli nad svými příspěvky kolik jich tady je k věci a kolik jich je jenom nějaké stupidní atakování ostatních kteří s tebou nesouhlasí. A ano že máš duševní poruchu se dá pochopit jako urážka, což ty tak chápeš, ale to že někoho pošleš na psichiatrii podle tebe urážka není >😁
A ano máš pravdu, že konkrétně mě si v kontaktu s tebou nezadal příčinu, ale spíš mě místo normální diskuse štve číst tady ty tvoje hlášky které jsou vesměs pořád dokola jako kolovrátek.
Jinak se připojuji k Stefičovi, klidně na mě podej trestní oznámení, slibuji že s orgány činnými v trestním řízení budu plně spolupracovat, nemám s tím problém.
A ano máš pravdu, že konkrétně mě si v kontaktu s tebou nezadal příčinu, ale spíš mě místo normální diskuse štve číst tady ty tvoje hlášky které jsou vesměs pořád dokola jako kolovrátek.
Jinak se připojuji k Stefičovi, klidně na mě podej trestní oznámení, slibuji že s orgány činnými v trestním řízení budu plně spolupracovat, nemám s tím problém.
Odborníku na cokoli, psychiatrie je s tvrdým po s, opakovaně to bije ( nééé byje ) do očí ... Sakra, když už plácám, a používám cizí slova, tak si třeba na této adrese [odkaz] ověř, co ono slovo znamená, a jak se píše ... Je to jedna ze základních věcí, pokud si hraješ na rádoby nestranného deus ex machinu ...
Přesně, zajímala by mně ke každému modelu průměrná prodejní (ne ceníková) cena.
To bychom asi čuměli...
To bychom asi čuměli...
Je to smutné, ale máš bohužel pravdu. Tyto korejské značky jsou jen levné výrobky z Asie, i když mají některé montovny v Evropě. Jenže ta levnost, na kterou nejvíce reaguje český zákazník, je velice často jen zdánlivá. Ten, kdo někdy kupoval nové auto ví, že usmlouvat slevu na korejské auto je takřka nemožné, na rozdíl od evropských značek.
na sto procent. Díky kampani Hyundai dynamicky roste a paradoxně tato kampaň zviditelnila i Škodovku a Octavia vystřelila nahoru.
Naopak řada konkurentů zažila drtivý propad viz třeba Kia nebo Renault, holt nejsou to české vozy a nebyly vybrány do superligy české srovnávačky. >😒]
Naopak řada konkurentů zažila drtivý propad viz třeba Kia nebo Renault, holt nejsou to české vozy a nebyly vybrány do superligy české srovnávačky. >😒]
Existuje nějaký důkaz, že Octavia vystřelila díky Hyundai? Například čísla o prodejích koncovým zákazníkům v porovnání s firemními? V článku nic takového nevidím.
Gilgit
Neexistuje, ale to místním e😜ertum nevadí, psát to tady klidne muzou.
A máš ty nějaký důkaz, že Octavia vystřelila jen tak sama od sebe? Jinak jestli Hyundai nebo Škoda prodává firemním nebo soukromým zákazníkům je celkem jedno, podstatné je, že prodávají.
Gilgit
Mne osobne by dost zajímalo jak se ta porovnávací akce firmy Hyundai projevila jak na prodejích znacky Hyundai tak prípadne znacky Skoda. Ale pokud k tomu tématu nemám konkrétní císla, tak jsou to jenom spekulace.
Krome toho, vzhledem k tomu ze ne vzdy je nové auto okamzite u dealera k dispozici, se výsledky té akce neprojeví jen v prvních registracích za zárí.
Krome toho, vzhledem k tomu ze ne vzdy je nové auto okamzite u dealera k dispozici, se výsledky té akce neprojeví jen v prvních registracích za zárí.
Slovy klasika, ani u CK soudů se nepožaduje důkaz, že něco není. Ty něco tvrdíš, tak bys to měl dokázat. S druhou větou lze souhlasit jen obecně. Sice nevím přesně, ale dejme tomu, že 70% oktávek se prodá firmám, a určitě můžeme předpokládat, že na jejich prodeje nemá akce Hyundai vůbec žádný vliv. Takže těch 30% prodeje soukromníkům by muselo vzrůst o 100%, aby celkové prodeje vzrostly o 30% za předpokladu, že firemní prodeje se nezměnily. Nevěřím, že to je reálné. Navíc nevím, jaká je aktuální dodácí lhůta oktávek a jestli by ty davy kupujících díky akci Hyundai už svoje nové auto vůbec měly. A v neposlední řadě bychom se museli podívat na září 2012, jestli tam nebyl nějaký pokles, díky čemuž letošek vypadá opticky lépe.
Nepleť si diskuzi na auto.cz se soudem. 😄
Září je obecně silnější než srpen, přes prázdniny/dovolené se kupují auta méně, ale tady je uvedeno porovnání letošního září a loňským zářím, což je vypovídající.
Září je obecně silnější než srpen, přes prázdniny/dovolené se kupují auta méně, ale tady je uvedeno porovnání letošního září a loňským zářím, což je vypovídající.
Podle mě Octavia "vystřelila" přirozeně tím, že se nový model rozjel... pokud někdo viděl Octavii u Hyundaie, asi mu ji moc nevychválili.
Nevychválili, ale ta kampaň má jasně polarizující účinky, které často vedou k černobílému rozhodnutí buď "s" nebo "proti" a už samotný fakt, že za srovnávací etalon zvolil Hyundai Škodovku podle mě znamená, že Škodovce ta kampaň u řady lidí prospívá. 😉
Velku Britaniu tiez povazujes za divoky vychod? Hyundai tam v predajoch nad Skodou vysoko vedie.V auguste predal 4000 kusov aut viac. Ako by si to nazval, ked o naskoku 200 aut v Svajciarku tvrdis ze "Hjůndaj jen paběrkuje, zatímco Skoda zažívá úspěchy".
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
ano, ale třeba o 65.000 kusů méně než Ford nebo o 2.000 méně než Citroen. Takže asi tak. Hyundai s Škoda jsou v GB okrajovky. Rozíl 4.000 kusů je směšný. Zvlášť v porovnání s prodejem Fordů - 84.000 kusů za rok 2013
Prepac, ja som trosku menej chapavy. Mozes mi prosim este raz vysvetlit preco je rozdiel 4000 kusov smiesny a rozdiel 200 kusov znamena ze "Hjůndaj jen paběrkuje, zatímco Skoda zažívá úspěchy"?
no....asi jsi, no. Ale s tím ti nepomůžu
Skoda. Ale mozno mi pomozes v niecom inom. Preco tvrdis, ze Hyundai "neumi" bixenony a ze jeho vlajkova lod je i40, ked proti skutocnej vlajkovej lodi Hyundai je Superb len nieco ako trosku vylepseny trabant?
V jedné věci ale musím před Hjondé hóóódně smeknout. Která jiná automobilka vlezla na český před trh 20ti lety, zaplalvila jej šrotem stárnoucím rychleji, než 17ti letá cigánka z Perlovky, pak přišla s druhou a třetí generací již průměrných modelů a zákazníci se za ni bijí jako lev v aréně, na život a na smrt. Takto na rychlo vytovřený vztah - to je sen každé prémiové značky. :-! :yes:
Gilgit
Jestli myslís mne, tak já nejsem zákazníkem Hyundai.
Jinak v tom procesu stárnutí cigánek se nejak vyznás, zrejme s tím más intenzívní skusenosti. >😁
Jinak v tom procesu stárnutí cigánek se nejak vyznás, zrejme s tím más intenzívní skusenosti. >😁
Ďalšia perla z tvojej dielne ! Hoď ešte niečo,nech tu ludí trochu pobavíš. >😁
Gilgit
On ted nemá cas, protoze zrovna behá za 17ti letými cigánkami. Takze ho v tom nerusme, nebo sem muset neco psát, a ta cigánka mu mezitím chudákovi zestárne. >😁
Čéče klííd, jestli jsem tě rozhodil, tak to mě mrzí. Jestli tě to uklidní, tak Hjůndaj poník >😁 >😁 :-! bylo moc krásný auto.
Gilgit
Mne jsi vubec nerozhodil, spís se bavím tím, jak nekdo muze plácat nesmysly jako ty. Budes se mozná divit, ale Hyundai není automobilka, kterou mám rád. Mne zajímají vsichni výrobci stejne. Ale v situaci, kdy se tady objeví tolik nepodlozených útoku proti této znacce, vcetne tebe, tak mi to nedá a musím se proste zamíchat do diskuze.
Jinak Hyundai Pony je dnes jiz klasika, hlavne ta první generace predstavená v roce 1974, coz byl první Hyundai který nebyl vyráben na základe zahranicní licence. Kvalita samozrejme tehdy byla spatná, ale ty casy jsou dávno pryc, a je pozoruhodné, co Korejci od té doby dokázali.
Design toho prvního modelu Pony delala firma Italdesign. Byl sice klasicky konzervativní, ale zase ne tak spatný. Ale na krásu tvé 17ti leté cigánky samozrejme nemá. Mimochodem, mám pocit, ze jsi tu v jiné diskuzi v posledních dnech zminoval 14ti letou cigánku. To ti za tech pár dní tak zestárkla nebo uz zase más jinou?
Jinak Hyundai Pony je dnes jiz klasika, hlavne ta první generace predstavená v roce 1974, coz byl první Hyundai který nebyl vyráben na základe zahranicní licence. Kvalita samozrejme tehdy byla spatná, ale ty casy jsou dávno pryc, a je pozoruhodné, co Korejci od té doby dokázali.
Design toho prvního modelu Pony delala firma Italdesign. Byl sice klasicky konzervativní, ale zase ne tak spatný. Ale na krásu tvé 17ti leté cigánky samozrejme nemá. Mimochodem, mám pocit, ze jsi tu v jiné diskuzi v posledních dnech zminoval 14ti letou cigánku. To ti za tech pár dní tak zestárkla nebo uz zase más jinou?
jo, jo, wiki
Gilgit
Tak poslys, jestli más svojí poznámkou wiki na mysli, ze jsem musel googlovat Wikipedii, abych napsal tech pár slov o Hyundai Pony, tak jsi jeste vetsí hlupák a primitiv nez jsem si myslel. Ty toho mozná vís tak málo, ze musís kvuli kazdé drobnosti na Wikipedii.
To, ze byl Hyundai Pony predstaven v roce 1974 na salone v Turínu a ze design pochází od firmy Italdesign, to vím z hlavy jako mnoho jiných vecí o historii automobilového prumyslu, protoze automobilový prumysl je zároven mým zamestnáním i koníckem.
O predstavení Hyundaie Pony v Turíne v roce 1974 dokonce psal i tehdejsí ceský casopis Automobil v clánku o turínském autosalónu.
Mám doma tisíce materiálu z nekolika desetiletí (fotografií, tiskových zpráv, prospektu) o automobilech z celého sveta jak v papírové tak v elektronické forme, a to i o znackách, o kterých jsi zrejme ani neslysel. Jenom pro zajímavost, mám napríklad prospekt vozu Hyundai jeste z doby, kdy tato firma vyrábela v licenci automobily Ford.
To, ze ty a tobe podobní bez Wikipedie a googlu snad pomalu neví kolik je hodin, neznamená ze neexistují lidi co mají znalosti a odpovídající historické podklady.
Takze bez se zase venovat svým cigánkám, to asi tak bude odpovídat tvé úrovni.
To, ze byl Hyundai Pony predstaven v roce 1974 na salone v Turínu a ze design pochází od firmy Italdesign, to vím z hlavy jako mnoho jiných vecí o historii automobilového prumyslu, protoze automobilový prumysl je zároven mým zamestnáním i koníckem.
O predstavení Hyundaie Pony v Turíne v roce 1974 dokonce psal i tehdejsí ceský casopis Automobil v clánku o turínském autosalónu.
Mám doma tisíce materiálu z nekolika desetiletí (fotografií, tiskových zpráv, prospektu) o automobilech z celého sveta jak v papírové tak v elektronické forme, a to i o znackách, o kterých jsi zrejme ani neslysel. Jenom pro zajímavost, mám napríklad prospekt vozu Hyundai jeste z doby, kdy tato firma vyrábela v licenci automobily Ford.
To, ze ty a tobe podobní bez Wikipedie a googlu snad pomalu neví kolik je hodin, neznamená ze neexistují lidi co mají znalosti a odpovídající historické podklady.
Takze bez se zase venovat svým cigánkám, to asi tak bude odpovídat tvé úrovni.
Myslím, že se dost přeceňuje co korejci dokázali za dejme tomu 20 let. Rozdíl mezi tím poníkem a i30 je zhruba stejný jako mezi GolfemI a VII. Hyundai dělá uplně normální kroky jako všichni co jsou dnes na špici, ostatní jako např.FIAT prostě usli na vavřínech
Gilgit
Mozná más pravdu technicky. Co se týce e😜ortu, etablování továren v ruzných cástech sveta, získání pozic na ruzných trzích, atd udelali rozhodne o hodne vetsí krok, protoze v 70tých letech zacínali na nule.
Víš jak to je, už jsem vyrostl z dob, kdy jsem se čertil, když měl někdo jiný názor než já na automobilku, kterou mám rád, v životě je vždycky něco, za něco, jen tak na ulici nikdy nic neleží. Každý ať si koupí co chce, ale sranda může být, ne?
A to este nie je vsetko. Ta automobilka nevlezla iba na cesky trh. So svojim rychlo stranucim srotom je dokonca 6. na trhu USA, kde sa Skodovka svoje skvele modely ani neodvazi ponukat.
To že mám H neznamená,že vidím všetko kórejsky. >😁 Nič nemám proti srande,len sa my zdalo,že si bol chvílami agresívnejší než reklamná kampań Hyundai v Čechách. >😁 A to už je čo povedať. 😉
V pohodě, není důvod to brát osobně, ani jsem nikdy netvrdil, že se korejci nemůžou mezi stabilní výrobce vklínit, asi jsou na nejlepší cestě. Jen prostě tvrdím, že v čr to nebyl moc gentlemanský vstup na trh. Nabízí se srovnání s japonci, kteří už v době kdy měli celkem neprůstřelnou kvalitu se pořád drželi zpátky. A nikdy jsem neslyšel, že by se lexus třeba někdy navážel do audi, nebo MB.
No jo, tys toho jeste neslysel... :-!
[odkaz]
[odkaz]
ok, může být, obecně ale japonci měli gentlemanštější přístup a doufám, že nechceš padnout na úroveň diskutéra vedle, to už fakt není hezky.
Pošťáci resp. ich ekonóm :yes: , ak by sa do všetkých výberových konaní dávali inkognito ponuky bez udania značky, len by sa uviedli parametre vozidla, cena, servisné náklady a nevstupovali by do toho emócie či národná príslušnosť resp. náklonnosť k určitej značke tak by si Škoda pri fleetoch neškrtla. Sedliacky rozum a kalkulačka v ruke by hovorili jasnou rečou. Päť rokov záruky bez obmedzenia km vs. dva roky s obmedzeným nábehom, (hlavne keď vezmeme v úvahu, že firmy odpisujú auto 4 roky, takže by počas celej doby platili iba servisné prehliadky!!!). A to sú tu ešte Japonci s 3. ročnou zárukou a Frantíci ktorí začali ponúkať tiež 5 rokov... :-!
Jestli chceš posuzovat kvalitu hjondé podle toho že nakupovala čp, tak mám obavy, že korupce a kontakty v tom můžou mít taky svoji důležitou roli.
Nerieš teraz poštu, rieš výberové konania... Ak by sa odbúrala nejaká korupcia či iné "dohody" a všetko by sa vyberalo chladnou hlavou s kalkulačkou v ruke tak... :-!
to je zase názor roku... Takže ty, když si jdeš koupit modrý kalhoty, řekneš prodavačce, že teda chceš modrý kalhoty v ceně od 800-1000Kč a ostatní už neřešíš. Bereš co ti podá, jo?
Vzhled, značka, všechno jedno. Prostě modrý kalhoty za danou cenu. To je zase blbost
Vzhled, značka, všechno jedno. Prostě modrý kalhoty za danou cenu. To je zase blbost
Bavíme sa tu o nákupe vozidiel pre firmy, takže neviem prečo by mala (napr. štátna správa) riešiť napr. vzhľad... Na prvom mieste by mali byť (ušetrené) financie ktoré platíš aj ty. 😉
A odkdy jsou fleetové prodeje jen o státních penězích, jiné firmy, než státní, neexistují?
Znovu tedy opakuji, že mnohem podstatnější (než to jestli se jedná o fleetové prodeje), je fakt, jestli jde o investici z peněz daňových poplatníků, kde reálně hrozí, že osobní výhody z toho bude mít ten, kdo kupuje, nikoli ten, kdo to platí.
Pokud si soukromý majitel/majitelé vybírá/jí vozový park pro svou firmu, jde v principu o stejně svobodnou volbu, jako v případě běžného nákupu jednotlivce. Stejně tak přihlíží ke kategorii, značce, typu, designu, velikosti, ceně, provozním/servisním nákladům. To, že kupuje/í více aut najednou je v tomto ohledu věc podružná, Nevidím důvod, proč by neměl vybrat auta jejich majitel? Jen proto, že jich kupuje víc a nebude je všechny řídit? To si musí auto, které kupuje soukromá firma na dobu několika let, vybrat zaměstnanec, obvykle se standardní 3 měsíční výpovědní lhůtou, jen proto, že jej bude častěji/převážně řídit/převážně užívat pro služební účely?
Zpochybnit se dají jakákoli čísla. Taky nezpochybňuji prodejní čísla tvrzením, že kdyby se korejci nepodbízeli cenou a extrémně dlouhou zárukou, nikdy by se pro jejich produkty tolik lidí "svobodně" nerozhodlo. A ani maloobchodní prodeje nemusí být vždy o čistě svobodné volbě majitele/uživatele/řidiče. Co když se třeba otec/dědeček rozhodne překvapit dceru/vnučku a koupí ji auto dle vlastního výběru? To by se taky mělo u statistik "svobodných" nákupů jasně oddělit?
Znovu tedy opakuji, že mnohem podstatnější (než to jestli se jedná o fleetové prodeje), je fakt, jestli jde o investici z peněz daňových poplatníků, kde reálně hrozí, že osobní výhody z toho bude mít ten, kdo kupuje, nikoli ten, kdo to platí.
Pokud si soukromý majitel/majitelé vybírá/jí vozový park pro svou firmu, jde v principu o stejně svobodnou volbu, jako v případě běžného nákupu jednotlivce. Stejně tak přihlíží ke kategorii, značce, typu, designu, velikosti, ceně, provozním/servisním nákladům. To, že kupuje/í více aut najednou je v tomto ohledu věc podružná, Nevidím důvod, proč by neměl vybrat auta jejich majitel? Jen proto, že jich kupuje víc a nebude je všechny řídit? To si musí auto, které kupuje soukromá firma na dobu několika let, vybrat zaměstnanec, obvykle se standardní 3 měsíční výpovědní lhůtou, jen proto, že jej bude častěji/převážně řídit/převážně užívat pro služební účely?
Zpochybnit se dají jakákoli čísla. Taky nezpochybňuji prodejní čísla tvrzením, že kdyby se korejci nepodbízeli cenou a extrémně dlouhou zárukou, nikdy by se pro jejich produkty tolik lidí "svobodně" nerozhodlo. A ani maloobchodní prodeje nemusí být vždy o čistě svobodné volbě majitele/uživatele/řidiče. Co když se třeba otec/dědeček rozhodne překvapit dceru/vnučku a koupí ji auto dle vlastního výběru? To by se taky mělo u statistik "svobodných" nákupů jasně oddělit?
Gilgit
Opet nerozumís psanému textu. Tady nikdo nepíse, ze by auto, které kupuje soukromá firma. mel vybírat zamestnanec. (Pokud to tady nekde vidís, tak ukaz kde.) Tady jde o teoretickou otázku, jak by statistika vypadala, kdyby to vozidlo ten zamestnanec vybíral.
Ale vidím, ze i tak jednoduché téma te intelektuálne zcela vysiluje a vsechno se ti musí vysvetlovat jako malému díteti.
Legracní je videt, jak hodne si o sobe, soude podle zdejsích príspevku, myslís, a jaké más zároven problémy pochopit jednoduché téma a logicky na ne zareagovat.
Ale vidím, ze i tak jednoduché téma te intelektuálne zcela vysiluje a vsechno se ti musí vysvetlovat jako malému díteti.
Legracní je videt, jak hodne si o sobe, soude podle zdejsích príspevku, myslís, a jaké más zároven problémy pochopit jednoduché téma a logicky na ne zareagovat.
Kdyby byly v ...., podobných kdyby, kterými se dá zpochybnit interpretace jakékoli statistiky jsou tisíce. Co kdyby ti tvoje auto vybrala třeba tchýně, nebo soused??? 8-s
O nákupu zboží logicky rozhoduje především ten, kdo ho platí, jestli jsi to ještě nestihl zaregistrovat, máš nejvyšší čas, "intelektuále". >😁
O nákupu zboží logicky rozhoduje především ten, kdo ho platí, jestli jsi to ještě nestihl zaregistrovat, máš nejvyšší čas, "intelektuále". >😁
Gilgit
Jestli porád jeste nerozumís, o co mi jde, tak uz to nic nepomuze, "spodino".
Srovnáváš hruška a jabka, tedy podmínky pro běžnéh👋jednotlivého zákazníka a podmínky pro fleetové prodeje, od pořizovací ceny až po podmínky/náklady na servis...
I koncern nabízí prodloužené záruky za které se u fleetu případně nemusí taky platit nic navíc, primárně záleží na konkrétní dohodě.
I koncern nabízí prodloužené záruky za které se u fleetu případně nemusí taky platit nic navíc, primárně záleží na konkrétní dohodě.
Ale o kousek výše přece tvrdíš, že to nehraje roli, že fleety jsou mají v prodeji stejnou váhu jako rezidenti , atd... To je mi komedie >😒] ...
Že by přece jenom mezi nimi "menší" rozdíl byl, že by pravidelně zveřejňované poměry prodejů byly docela fajn, neb by to přinášelo reálnější pohled na automobilový trh, respektive jeho segmenty ???
A když už se tento požadavek tady účelově marginalizuje, proč se proboha automobilky fleetům tolik věnují ( jak výše vyplývá auto jako auto ...) , a vypracovávají pečlivé analýzy ???
To tady je to ale jinak ...
Že by přece jenom mezi nimi "menší" rozdíl byl, že by pravidelně zveřejňované poměry prodejů byly docela fajn, neb by to přinášelo reálnější pohled na automobilový trh, respektive jeho segmenty ???
A když už se tento požadavek tady účelově marginalizuje, proč se proboha automobilky fleetům tolik věnují ( jak výše vyplývá auto jako auto ...) , a vypracovávají pečlivé analýzy ???
To tady je to ale jinak ...
Jediná komedie na tom může být tvé nepochopení. Kde konkrétně (v předchozí reakci) naopak tvrdím, že prodejní čísla fleetů nemají takovou prodejní váhu jako běžné prodeje?
Nehledě na to, že většina zdejších diskusních stěžovatelů tradičně žádá rozdělení prodejů na firemní a na nefiremní zákazníky, takže se dále ptám jaký je rozdíl, prodat auto na firmu/podnikající fyzickou osobu, nebo na soukromou osobu, když se v obou případech může jednat o tutéž osobu a prodej může být za úplně stejných podmínek?
Lepší fleetové podmínky nejsou v podstatě ničím jiným, než určitou formou množstevní slevy, která je v různých formách na trzích s jakýmkoli zbožím poměrně běžnou záležitostí.
Potom logicky podbně požaduj u statistik jakýchkoli prodejů zboží i informaci o tom, kolik % z celkového objemu se prodalo s množstevními slevami, což např. u prodejů potravinového zboží zahrnuje i akce typu 1+1 maloobchodních řetězců.
Nehledě na to, že většina zdejších diskusních stěžovatelů tradičně žádá rozdělení prodejů na firemní a na nefiremní zákazníky, takže se dále ptám jaký je rozdíl, prodat auto na firmu/podnikající fyzickou osobu, nebo na soukromou osobu, když se v obou případech může jednat o tutéž osobu a prodej může být za úplně stejných podmínek?
Lepší fleetové podmínky nejsou v podstatě ničím jiným, než určitou formou množstevní slevy, která je v různých formách na trzích s jakýmkoli zbožím poměrně běžnou záležitostí.
Potom logicky podbně požaduj u statistik jakýchkoli prodejů zboží i informaci o tom, kolik % z celkového objemu se prodalo s množstevními slevami, což např. u prodejů potravinového zboží zahrnuje i akce typu 1+1 maloobchodních řetězců.
Gilgit
Pokusím se ti to vysvetlit, i kdyz to asi je zbytecné.
Fleetové prodeje - a myslím tím ty, kdy jedna firma zakupuje vetsí pocet vozidel, ne kdyz si firma/podnikající fyzická osoba zakoupí jeden automobil pro konkrétního cloveka, který o tom nákupu rozhodoval - se mohou lisit v nekolika aspektech. Jsou to jednak slevy, jednak mozná korupce, ale mne slo predevsím o znackové preference.
Vysvetlím na príkladu: Pokud nejaká firma zakoupí 100 vozu Skoda Rapid jako referentská vozidla, tak se ve statistice prodeju (resp. prvních registrací) objeví 100 nových Rapidu. Neznamená to ovsem, ze se 100 zákazníku rozhodlo pro Rapid, protoze to byl zákazník jeden. Kdyby si tech 100 referentu mohlo samo vybrat svuj referentský vuz, a to samozrejme v urcitých cenových mantinelech, tak by si rozhodne nevybrali vsichni Rapid. A o to jde.
Kdyby existovala statistika prodeju vozu jen v tech prípadech, kdy si clovek, který tím vozem bude jezdit, ten vuz (znacka/model) mohl svobodne vybrat (to znamená soukromé prodeje plus cást fleetových prodeju kde si konecný uzivatel vozu má moznost/právo vybrat), tak by ta statistika vypadala trochu jinak a Skoda by zdaleka nemela tak vysoký podíl jako má dnes.
Fleetové prodeje - a myslím tím ty, kdy jedna firma zakupuje vetsí pocet vozidel, ne kdyz si firma/podnikající fyzická osoba zakoupí jeden automobil pro konkrétního cloveka, který o tom nákupu rozhodoval - se mohou lisit v nekolika aspektech. Jsou to jednak slevy, jednak mozná korupce, ale mne slo predevsím o znackové preference.
Vysvetlím na príkladu: Pokud nejaká firma zakoupí 100 vozu Skoda Rapid jako referentská vozidla, tak se ve statistice prodeju (resp. prvních registrací) objeví 100 nových Rapidu. Neznamená to ovsem, ze se 100 zákazníku rozhodlo pro Rapid, protoze to byl zákazník jeden. Kdyby si tech 100 referentu mohlo samo vybrat svuj referentský vuz, a to samozrejme v urcitých cenových mantinelech, tak by si rozhodne nevybrali vsichni Rapid. A o to jde.
Kdyby existovala statistika prodeju vozu jen v tech prípadech, kdy si clovek, který tím vozem bude jezdit, ten vuz (znacka/model) mohl svobodne vybrat (to znamená soukromé prodeje plus cást fleetových prodeju kde si konecný uzivatel vozu má moznost/právo vybrat), tak by ta statistika vypadala trochu jinak a Skoda by zdaleka nemela tak vysoký podíl jako má dnes.
:yes: Primitívnejšie to už vysvetliť asi nešlo... >😁 keď už niekto nepochopí ani toto tak škoda reagovať. 😉
Gilgit
Obávám se, ze nekterí z místních "e😜ertu" to ani v tomto podání nepochopí.
Tak on to ani jinak (než "primitivně") zřejmě ani neumí, problém je v tom, že vysvětlit spoustu jiných věcí by naopak potřeboval hlavně on. To, že (jako údajný odborník přes automobilový průmysl) pomalu přiznává, že spoustě věcí ohledně aut nerozumí, je jen polehčující okolnost.
Gilgit
Já to umím vysvetlit ruzne. Problém je v tom, ze ty to nechápes, ani kdyz se ti to podá jako díteti (viz tvoje reakce nahore).
O automobilovém prumyslu toho urcite vím víc nez ty, a pokud se tomu budes prihlouple smát, házet sem smajlíky nebo urázet, tak to na tom nic nezmení.
Nikdy jsem netvrdil, ze jsem technik a ze se vyznám v nových technických reseních nebo ve vývoji aut. Nejsem, a ani mne to nezajímá.
To, ze ty si s tvou úrovní inteligence vubec nekomu dovolujes napsat neco o "polehčující okolnosti" je nebetycná drzost, kterou lze vysvetlit jen tvým mdlým rozumem.
Tím ti nijak nenadávám ani te neurázím, úroven tvé inteligence muze posoudit kazdý, kdo si procte tvoje príspevky v této diskusi.
Jeste ze más prítelícka Ronaulta. Muzete se vzájemne ujistovat o vlastní inteligenci a vysmívat z druhých, protoze moc v´c toho asi neumíte.
O automobilovém prumyslu toho urcite vím víc nez ty, a pokud se tomu budes prihlouple smát, házet sem smajlíky nebo urázet, tak to na tom nic nezmení.
Nikdy jsem netvrdil, ze jsem technik a ze se vyznám v nových technických reseních nebo ve vývoji aut. Nejsem, a ani mne to nezajímá.
To, ze ty si s tvou úrovní inteligence vubec nekomu dovolujes napsat neco o "polehčující okolnosti" je nebetycná drzost, kterou lze vysvetlit jen tvým mdlým rozumem.
Tím ti nijak nenadávám ani te neurázím, úroven tvé inteligence muze posoudit kazdý, kdo si procte tvoje príspevky v této diskusi.
Jeste ze más prítelícka Ronaulta. Muzete se vzájemne ujistovat o vlastní inteligenci a vysmívat z druhých, protoze moc v´c toho asi neumíte.
Cituji ze tvé reakce: "O automobilovém prumyslu toho urcite vím víc nez ty..."
Tímto ti děkuji za potvrzení toho, co jsem napsal a další komentář k tomu není třeba...
Tímto ti děkuji za potvrzení toho, co jsem napsal a další komentář k tomu není třeba...
Gilgit
Myslís, ze toho vís víc?
Já si myslím, že white toho ví víc. Když tak občas zabloudím do fotosoutěže, vidím, jak levou zadní ovládá spoustu oborů od zimních pneumatik až po automobilové reklamy. Což jsou věci, které se z wikipedie za pět minut nenaučíš. K tomu čtyři roky uživatelství na ACZ, 34 tisíc příspěvků... to ti dá hodně, pokud nejsi josajelito, nebo jak si to říká.
Gilgit
Já jsem myslel jestli ví víc o automobilovém prumyslu. Pod tím já rozumím vedet co se kde a proc na svete vyrábí, vedet neco o ekonomice výroby automobilu a organizaci výroby, vztazích s dodavateli, logistice atd., a samozrejme o automobilovém trhu. Z jeho reakcí se to moc nezdá. Ale v podstate je to jedno. Já mám rád kreativní diskusi, kde se já neco dovím a ten druhý taky. To co tady v posledních týdnech probíhá kdykoliv se zmíní jméno Hyundai není normální. Napríklad tito lidé/nicky nejsou schopni/y normálne komunikovat o tom, co by bylo, kdyby byla k dispozici statistika prodeje automobilu pouze té cásti zákazníku, kterí si automobil, se kterým budou sami jezdit, sami svobodne vybrali (samozrejme v rámci penez, které mají). Podle mne zajímavé, i kdyz jen teoretické téma, a vubec v nem nejde o Hyundai, ale s místní partou fanatických Antihyundaistu se o tom nedá komunikovat. Zdá se, ze je to tady jen ztráta casu. Vecné hádky o nápravách v Octavii, o to zda je lepsí Skoda nebo Hyundai, VW nebo neco jiného, jaká je kvalita motoru VW a jestli je pouzití motoru Renault ve vozech Mercedes-Benz degradací této znacky nebo ne mne pripadají trochu nudné. Ale asi nejsem typický ctenár AutoBlesku.cz.
Tobě ani nedochází, že daleko podstatnější je, že normální člověk by podobně primitivní narcistickou hlášku nikdy nenapsal... :😉 8-s
Gilgit
Muzes vysvetlit, co je na tom narcistického nebo primitivního. Kdyz budu treba sberatel postovník známek a reknu se se vyznám ve známkách (v porovnání s nesberatelskou vetsinou), co by na tom bylo narcistického nebo primitivního.
Já vím, ze si tady honís pocet príspevku, abys byl na konci roku opet mezi "spickou", ale mne by spís zajímalo, abys konkrétne objasnil o co ti jde, a ne vzdycky jen krátce stekl.
Já vím, ze si tady honís pocet príspevku, abys byl na konci roku opet mezi "spickou", ale mne by spís zajímalo, abys konkrétne objasnil o co ti jde, a ne vzdycky jen krátce stekl.
Co je na tom narcistického nebo primitivního...? Na to je velmi jednoduchá a obecně známá odpověď😒br />
Samochvála smrdí...!
Gilgit
Mozná, ze ta veta nebyla optimálne formulována. Jako samochvála rozhodne nebyla myslena. Ríct, ze necemu rozumím trochu víc nez vetsina jiných, protoze je to jak moje práce tak zároven moje hobby, podle mne není samochvála. Ale ty to holt vís líp.
Měl by sis sundat růžový brýle. Značná část soukromých prodejů není na základě svobodného výběru. Dám ti příklad, 100 lidí má rozpočet na nákup auta necelých 200 000 Kč. Svobně se mohou rozhodnout tak, že v B segmentu mohou vybírat jen mezi i20 a i20 😄
Gilgit
Ruzové brýle nemám, tak si je nemusím sundávat. Pokud písu "na základe svobodného výberu", tak je logické ze rada lidí má cenový limit.
Takze to napísu jeste jednou tak, aby to pochopil skutecne kazdý: Jde o svobodný výber libovolné znacky a modelu v rámci cenového limitu konkrétního zákazníka.
Pritom jsem v horním textu nilkde nenapsal, ze by se to buhvíjak muselo projevit u znacky Hyundai. Mne by proste taková statistika zajímala, protoze jenom taková statistika by skutecne ukazovala popularitu jednotlivých znacek - myslím reálnou popularitu, to znamená vzdy v rámci ceny, kterou si klient muze dovolit.
Takze to napísu jeste jednou tak, aby to pochopil skutecne kazdý: Jde o svobodný výber libovolné znacky a modelu v rámci cenového limitu konkrétního zákazníka.
Pritom jsem v horním textu nilkde nenapsal, ze by se to buhvíjak muselo projevit u znacky Hyundai. Mne by proste taková statistika zajímala, protoze jenom taková statistika by skutecne ukazovala popularitu jednotlivých znacek - myslím reálnou popularitu, to znamená vzdy v rámci ceny, kterou si klient muze dovolit.
Tvoje logika mi uniká, takže těžko se v tvých příspěvcích kolikrát vyznat.
Svobodný výběr je v případě, kdy můžu vybrat jakýkoliv auto v rámci třídy bez ohledu na svůj rozpočet. V příkladě, který jsem uvedl, žádný svobodný výběr nemáš, protože jsi cenově limitován a nucen vzít i20. Pokud by měl každý zákázník rozpočet alespoň 400 tis., tak už by soukromé prodeje výrazně mohly ukazovat na popularitu konkrétní značky nebo modelu. Ale drtvá většina ten omezenej rozpočet má, tudíž může vybírat jen z omezeného množství modelů (pokud vůbec na výběr má), ikdyž by si radši koupili nějakej dražší (pro sebe oblíbenější, hezčí model).
Svobodný výběr je v případě, kdy můžu vybrat jakýkoliv auto v rámci třídy bez ohledu na svůj rozpočet. V příkladě, který jsem uvedl, žádný svobodný výběr nemáš, protože jsi cenově limitován a nucen vzít i20. Pokud by měl každý zákázník rozpočet alespoň 400 tis., tak už by soukromé prodeje výrazně mohly ukazovat na popularitu konkrétní značky nebo modelu. Ale drtvá většina ten omezenej rozpočet má, tudíž může vybírat jen z omezeného množství modelů (pokud vůbec na výběr má), ikdyž by si radši koupili nějakej dražší (pro sebe oblíbenější, hezčí model).
Gilgit
Opakuji svou logiku: Svobodný výber v rámci svých financních mozností. Je to tak tezké pochopit? To je reálný trh, a ne to ze by si ti zákazníci radsi koupili drazsí model. Reálná popularita znacky v rámci reálného trhu. Nikdo není nucen kupovat si i20.
Máš zvláštní logiku😄
Svobodný výběr v rámci svých finančních možností je sám o sobě dokonalej protimluv. Řekni mi, jakej mám "svobodnej výběr", pokud hledám nový auto B segmentu a mám limit 199 000,-Kč?
Svobodný výběr v rámci svých finančních možností je sám o sobě dokonalej protimluv. Řekni mi, jakej mám "svobodnej výběr", pokud hledám nový auto B segmentu a mám limit 199 000,-Kč?
Gilgit
Ty dnes perlís. Takze treba svoboda v mezích zákona je taky protimluv. Takze svoboda je jen tehdy, kdyz si kazdý muze delat co chce, jezdit, stavet jak a co chce, zastrlit koho chce? Bravo.
Podle tvé logiky nemá svobodu pri koupi nového automobily skoro nikdo, protoze jen malá skupona obyvatelstva si muze dovolit svobodne se rozhdnout pro jakýkoliv model nabízený ny trhu.
Ty tvé dnesní perly mají takovou hodnotu, ze by se mely ulozit do památníku ceského písemnictví, aby zustaly zachovány i pro nase potomky.
Podle tvé logiky nemá svobodu pri koupi nového automobily skoro nikdo, protoze jen malá skupona obyvatelstva si muze dovolit svobodne se rozhdnout pro jakýkoliv model nabízený ny trhu.
Ty tvé dnesní perly mají takovou hodnotu, ze by se mely ulozit do památníku ceského písemnictví, aby zustaly zachovány i pro nase potomky.
Radši jsi mi měl odpověď na moji otázku, jakej že má člověk svobodnej výběr, když má na nákup nového auta tak omezenej rozpočet, že může koupit jen jedno auto?
Místo toho napíšeš nesmyslné přirovnání ke svobodě jako takové.
Místo toho napíšeš nesmyslné přirovnání ke svobodě jako takové.
Gilgit
Pro tebe je to prirovnání nesmyslné, protoze ho svých mozkem kapitálního vola nedokázes pochopit.
Díky. Ale jakýkoliv zvířecí mozek je na tom pořád líp než ten Gilgitův...
Gilgit
Ty se v tech zvírecích mozcích nejak vyznás. Asi ti to bude téma dost blízké.
No, takze po této intezivní ale nesmyslné výmene názoru s hlavním volem této diskuse je na case, jako moudrejsí z nás dvou, ustoupit a prenechat pozitek z kontaktu s prominentním predstavitelem hovezího domácího zvírectva jiným nickum, at se taky pobaví tím, jak tady jeden vůl blbne na kvadrát.
No, takze po této intezivní ale nesmyslné výmene názoru s hlavním volem této diskuse je na case, jako moudrejsí z nás dvou, ustoupit a prenechat pozitek z kontaktu s prominentním predstavitelem hovezího domácího zvírectva jiným nickum, at se taky pobaví tím, jak tady jeden vůl blbne na kvadrát.
Koncern ponúka predlžené záruky? Hmm, samozrejme máš recht, ale za akých podmienok resp. čo tá predlžená záruka vlastne zahŕňa? Tak hneď pre poriadok: Škoda ponúka predlženie záruky na 4 roky no limit je 60.000km >😁 prípadne za väčší príplatok 120.000km, sorry, ale 120.000km nabehajú služobné autá za 2-3 roky takže je ti tá Škodovácka záruka úplne na hooovädziu polievku... >😒]
Býval jsi bystřejší diskutér a smajlíky to nezachrání....
Napíšu ti jasně (včera 14:47), že nemůžeš u fleetových prodejů argumentovat podmínkami pro maloobchodní nákup a ty to (jako kolovrátek) uděláš znovu. Ztráta času...
Napíšu ti jasně (včera 14:47), že nemůžeš u fleetových prodejů argumentovat podmínkami pro maloobchodní nákup a ty to (jako kolovrátek) uděláš znovu. Ztráta času...
Tak nás tu teda pouč aké "super" podmienky ponúka Škoda pre fleety. Asi pred 5-6. rokmi som predával vágeny a vedľa v salóne sa predávali Škodovky a Audiny... Ani pri VW ani pri ostatných koncernových značkách neboli žiadne extra podmienky pre fleet, akurát o niečo lepšia cena a možnosť uzavrieť servisnú zmluvu kde by si mal lepšie ceny na servis.... Ale to bolo pred pár rokmi, možno sa veci zmenili, tak ma pouč ako to chodí teraz, prípadne keď budem mať čas skočím za ex-kolegami a opýtam sa no ako poznám koncernovú politiku tak veľké prekvapenia nečakám. 8-s
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes😒br />
som poteseny a pocteny, krasne predaje u vas bratia :yes😒br />
len tak dalej... nech to slape 😉 :yes:
som poteseny a pocteny, krasne predaje u vas bratia :yes😒br />
len tak dalej... nech to slape 😉 :yes:
Gilgit
verim ze tento rok to uz vyjde a hyundai skonci celkovo druhy a bude na konci roka pred vw 😉 :yes: moc drzim palce... :yes😒br />
o rok je tu v predaji nove grand santa fecko, nova i20tka, zabehnuta uz bude nova i10tka ... pride novy maly crossover .... konkurencia tras sa >😁 :yes: hyundai slapol na plyn .... este sa udeju veci :yes: jak vravi legendarna helenka ruzickova vo filme slnce seno.... "to budete koukat" :yes:
o rok je tu v predaji nove grand santa fecko, nova i20tka, zabehnuta uz bude nova i10tka ... pride novy maly crossover .... konkurencia tras sa >😁 :yes: hyundai slapol na plyn .... este sa udeju veci :yes: jak vravi legendarna helenka ruzickova vo filme slnce seno.... "to budete koukat" :yes:
Vzhledem k tomu, jaký má H/K v DE vývoj a jaké tam "zkoupil" zkušené harcovníky, je jasné, že pár automobilek má problém a bude hůře.Můžete to rozporovat, kopat kolem sebe, výsledky, kvalitu, posun a počet prodejů to ale neovlivní.Brzo přijdou turba, krok bude srovnán a to se bavím o špičce segmentu.... a sám jsem zvědav kam se ještě s tou jejich zarputilostí posunou.Neskutečně silný soupeř pro EU automobilky....
Gilgit
Más pravdu, ale skupinu místních Anti-Hyundai-Fanatiku jsi rozhodne nepotesil.
Já bych řekl, že H/K do 5 let trhne D3 technikou, v prodejích ji následně převálcuje a u Astonu budou blednout závistí nad jejich designem.
Gilgit
Je úsmevné, jak se snazís být vtipný. Hlavne kdyz na mne nejdrív stekás, a po mé korektní reakci nejsi schopen ani odpovedet.
V prodejích H/K jiz D3 preválcoval, myslím tím jednotlivé firmy. Jinak cílem H/K není trhnout D3 technikou a preválcovat Aston Martin designem, ale pokracovat ve svém rozvoji na ceste mezi nejvetsí svetové výrobce, a to se jim darí. Není pochyb, ze se budou zlepsovat i technicky, a jednou zrejme proniknou úspesne i fo vyssích sfér jako Lexus nebo Infiniti, i kdyz to bude jeste trvat.
Jinak pro tebe a nekteré jiné diskutéry je D3 modla a bozstvo, tak to je vás problém. Zdaleka nejsou ve vsem nejlepsí.
V prodejích H/K jiz D3 preválcoval, myslím tím jednotlivé firmy. Jinak cílem H/K není trhnout D3 technikou a preválcovat Aston Martin designem, ale pokracovat ve svém rozvoji na ceste mezi nejvetsí svetové výrobce, a to se jim darí. Není pochyb, ze se budou zlepsovat i technicky, a jednou zrejme proniknou úspesne i fo vyssích sfér jako Lexus nebo Infiniti, i kdyz to bude jeste trvat.
Jinak pro tebe a nekteré jiné diskutéry je D3 modla a bozstvo, tak to je vás problém. Zdaleka nejsou ve vsem nejlepsí.
Vtipnej začal být King s tou jeho špičkou segmentu...
Nevím, kterej příspěvek myslíš. Ale vzhledem k tomu, jak tady házíš žalobama, tak jsem dostal strach a na nějakej příspěvek radši neodpověděl 😄
Píšu o prodejích v Evropě.
Jasně. Všichny, kteří si dovolí napsat něco proti H/K, tak jsou hned majitelé Škody anebo se modlí k D3. Máš zajímavý pochody...
Nevím, kterej příspěvek myslíš. Ale vzhledem k tomu, jak tady házíš žalobama, tak jsem dostal strach a na nějakej příspěvek radši neodpověděl 😄
Píšu o prodejích v Evropě.
Jasně. Všichny, kteří si dovolí napsat něco proti H/K, tak jsou hned majitelé Škody anebo se modlí k D3. Máš zajímavý pochody...
Gilgit
Já jsem psal o globálních prodejích, coz je to hlavní.
Ale mám pocit (nechce se mi to vyhledávat) ze i v Evrope H/K dnes jiz prodává víc nez kazdá znacka z D3.
Ale mám pocit (nechce se mi to vyhledávat) ze i v Evrope H/K dnes jiz prodává víc nez kazdá znacka z D3.
No jasně, já píšu (jako první) o prodejích v Evropě a ty pak argumentuješ, že píšeš o globálních, což je hlavní. Upadl jsi na hlavu?
Úplně zbytečná otázka. Jen samotná tato diskuse na ni dává zcela jasnou odpověď...
Gilgit
Na hlavu jsi upadl ty.
Ale treba mne ukázes, kde v této vete, na kterou jsem reagoval, píses o Evrope😒br />
"Já bych řekl, že H/K do 5 let trhne D3 technikou, v prodejích ji následně převálcuje a u Astonu budou blednout závistí nad jejich designem."
Já v tom tu Evropu nevidím. Pokud ty ano, más problém.
Ale treba mne ukázes, kde v této vete, na kterou jsem reagoval, píses o Evrope😒br />
"Já bych řekl, že H/K do 5 let trhne D3 technikou, v prodejích ji následně převálcuje a u Astonu budou blednout závistí nad jejich designem."
Já v tom tu Evropu nevidím. Pokud ty ano, más problém.
Jakožto odborník pohybující se v automobilovém průmyslu bys neměl mít tak špatný pocit, ale přehled bys rozhodně měl mít😒br />
Audi 717,898
BMW 655,457
Mercedes 610,262
Hyundai 474,021
Prodeje za rok 2012.
Audi 717,898
BMW 655,457
Mercedes 610,262
Hyundai 474,021
Prodeje za rok 2012.
Jenže on jako "odborník na automobilový průmysl" jistě srovnává celkové prodeje Hyundai Kia Automotive Group (tedy obou značek dohromady) s prodeji jednotlivých prémiových značek D3. >😁
Gilgit
Jiste, protoze o tom jsme se bavili.
Toto tady napsal tvuj prítelícek vcera v 23:15😒br />
A o H/K jsme se potom s tvým prítelíckem diskutovali. Nebo chces snad tvrdit ze H/K znamená Hyundai/Korea.
Hosi, kdyz jste tak blbí, ze neumíte ani normálne diskutovat a neudrzíte v mozku co jste napsali vcera, tak bezte radsi na pivo, tak ta vase nízká inteligence nebude tak videt (pokud ovsem neotevreta ústa). >😁 >😁
Toto tady napsal tvuj prítelícek vcera v 23:15😒br />
A o H/K jsme se potom s tvým prítelíckem diskutovali. Nebo chces snad tvrdit ze H/K znamená Hyundai/Korea.
Hosi, kdyz jste tak blbí, ze neumíte ani normálne diskutovat a neudrzíte v mozku co jste napsali vcera, tak bezte radsi na pivo, tak ta vase nízká inteligence nebude tak videt (pokud ovsem neotevreta ústa). >😁 >😁
Umíš počítat jen do dvou? Že je H/K o dvou značkách to víš i bez číslovky, ale že je D3 o třech značkách na to nepřijdeš ani s číslovkou 3.
No jo, intelektuál, matematik a odborník na automobilový průmyls v jedné osobě. >😒]
No jo, intelektuál, matematik a odborník na automobilový průmyls v jedné osobě. >😒]
Gilgit
Porovnávám to, o cem jsem se s Provocateurem bavil. Pokud umís císt, muzes si to overit.
Už to, že tě vůbec napadlo srovnávat celkové prodeje dvou (mainstreamových) značek s jednou (prémiovou) je na pováženou, nehledě na to, že se sám považuješ na odborníka na automobilový průmysl. Co by sis (v tomto ohledu) myslel o někom ty, kdyby tu podobně srovnával např. prodeje Hjondééé (bez Kia) s prodeji VW a Škody dohromady?
No tak to samé si teď já myslím o tobě. 😉
No tak to samé si teď já myslím o tobě. 😉
Gilgit
Zato srovnávat prodej dvou mainstreamových znacek jednoho koncernu s prodeji dvou prémiových znacek které tvorí bázi dvou koncernu plus jeste dalsí v podstate nejvetsí prémiovou znackou z dalsího koncernu je podle tebe normální?
Vís co si (v tomto ohledu) myslím o někom já, kdyz takové srovnání delá? Myslím ze uz to vís.
>😁
Vís co si (v tomto ohledu) myslím o někom já, kdyz takové srovnání delá? Myslím ze uz to vís.
>😁
Nejdřív napiš, kde zrovna já takové srovnání dělám, nejsem ty, "odborníku"... >😒]
Gilgit
Tak by se podle tebe mely srovnávat prodeje H/K a D3, sám to píses.
Podle mě určitě ne. S tím srovnáním přišel v záměrně nadsazené reakci Provocateur. Samozřejmě, že v tu chvíli nikoho rozumného nenapadlo sčítat jak H+K, tak D3 dohromady a hlavně už vůbec ne jen jednu skupinu z této dvojice, což si předvedl až ty.
Já jsem pouze reagoval v tom smyslu, že když už tě překvapivě napadlo sečíst H+K, jak je možné, že tě stejnou "logickou" nenapadlo sečíst i D3 dohromady, nebo aspoň dvě z těchto tří značek... 😉
Já jsem pouze reagoval v tom smyslu, že když už tě překvapivě napadlo sečíst H+K, jak je možné, že tě stejnou "logickou" nenapadlo sečíst i D3 dohromady, nebo aspoň dvě z těchto tří značek... 😉
Tohle mu nevysvětlíš, jeho kapacita na toto nestačí 😄
Gilgit
Vidím, ze tvoje kapacita stací jenom na psaní podobne prihlouplých vet. Vůl zustane volem, i kdyz si sám ríká Provocateur. >😁
No měl jsi pravdu, odborník bere dohromady H/K a zvlášť D3 >😁
Gilgit
Ty blboune, tak ted vázne😒br />
V reakci na tvuj vcerejsí príspevek jsem ti dnes v 10:07 napsal😒br /> "V prodejích H/K jiz D3 preválcoval, myslím tím jednotlivé firmy."
Tvoje odpoved z 11:06😒br /> "Píšu o prodejích v Evropě."
Takze ty jsi nerozporoval, ze porovnávám H/K s kazdou firmou z D3 zvlást, ale ze píses o prodejich v Evrope. I v dalsí mé a tvé reakci není v tomto ohledu zádný rozpor.
To znamená, ze ten argument o H/K dohromady a D3 zvlást jsi si vymyslel az ted, kdyz jsi uvidel, jakou hloupost jsi tady vypotil. Kecat muzes co chces, kazdý se tady muze presvedcit sám jak to bylo.
V reakci na tvuj vcerejsí príspevek jsem ti dnes v 10:07 napsal😒br /> "V prodejích H/K jiz D3 preválcoval, myslím tím jednotlivé firmy."
Tvoje odpoved z 11:06😒br /> "Píšu o prodejích v Evropě."
Takze ty jsi nerozporoval, ze porovnávám H/K s kazdou firmou z D3 zvlást, ale ze píses o prodejich v Evrope. I v dalsí mé a tvé reakci není v tomto ohledu zádný rozpor.
To znamená, ze ten argument o H/K dohromady a D3 zvlást jsi si vymyslel az ted, kdyz jsi uvidel, jakou hloupost jsi tady vypotil. Kecat muzes co chces, kazdý se tady muze presvedcit sám jak to bylo.
Ať se snažím jakkoliv snížit svoji intelektuální úroveň na tvoji, tak to nemá žádný význam 😄
Já píšu o Evropě, ty si to vztáhneš na svět...
Pak píšu o H/K jako o jednotlivých značkách a ty je bereš jako jednu firmu....
Je to marný, je to marný, je to marný... >😁
Nerozporoval, protože každého alespoň trochu chápajícího člověka by napadlo, že když srovnávám pod zkratkou D3, každou značku zvlášť, tak to samé budu dělat u H/K. Proto jsem jen podoknul, že píšu o prodejích v Evropě. Co ty si potom v následných svých reakcích plácáš a slučuješ účelově 2 značky dohromady, mi je už putna...
Já píšu o Evropě, ty si to vztáhneš na svět...
Pak píšu o H/K jako o jednotlivých značkách a ty je bereš jako jednu firmu....
Je to marný, je to marný, je to marný... >😁
Nerozporoval, protože každého alespoň trochu chápajícího člověka by napadlo, že když srovnávám pod zkratkou D3, každou značku zvlášť, tak to samé budu dělat u H/K. Proto jsem jen podoknul, že píšu o prodejích v Evropě. Co ty si potom v následných svých reakcích plácáš a slučuješ účelově 2 značky dohromady, mi je už putna...
Gilgit
Más pravdu, je to fakt marný.
Ted si to uz muzes argumentovat jak chces.
Udelals ze sebe vola a snazís se to hodit na mne.
Ted si to uz muzes argumentovat jak chces.
Udelals ze sebe vola a snazís se to hodit na mne.
Znáš to přísloví? Já o voze, ty o koze? To jsi tady celé toto vlákno předváděl...
Vola tady děláš akorát sám se sebe, když reaguješ na něco jinýho než já píšu 😉
Vola tady děláš akorát sám se sebe, když reaguješ na něco jinýho než já píšu 😉
Gilgit
Vůl pláce nad tím, ze ze sebe udelal vola.
To se holt obcas stane, ze i takový Provocateur nechtene odhalí, ze je jenom kus vola.
To se holt obcas stane, ze i takový Provocateur nechtene odhalí, ze je jenom kus vola.
Gilgit
Jsi vázne tak beznadejne hloupý, nebo to jen hrajes?
Muj pocit mne neklamal, a prehled rozhodne mám.
Nebavili jsme se totiz jen o znacce Hyundai, ale o H/K. Takze jak jsem psal, prodej H/K v Evrope je vetsí nez prodej kazdého clena D3. A to jeste to tvoje císlo neobsahuje celou Evropu. Kdyz se pridají chybející zeme, hlavne Rusko, kde H/K jsou mezi absolutne vedoucími zahranicními znackami, tak je rozdíl v oblasti Evropy jeste vetsí.
Pokud jsi fakt uz tak dementní, ze si nepamatujes co jsi tady psal vcera, tak ti není pomoci. Koukni se kousek nahoru, tam to uvidís.
Jinak jsem velice spokojený, jak krásne si sám odhalil, jakou úroven mají e😜erti, kterí tady se mnou diskutují o automobilovém prumyslu. Udelal jsi to úplne perfektne. Gratuluji. >😁 >😁 >😁
Muj pocit mne neklamal, a prehled rozhodne mám.
Nebavili jsme se totiz jen o znacce Hyundai, ale o H/K. Takze jak jsem psal, prodej H/K v Evrope je vetsí nez prodej kazdého clena D3. A to jeste to tvoje císlo neobsahuje celou Evropu. Kdyz se pridají chybející zeme, hlavne Rusko, kde H/K jsou mezi absolutne vedoucími zahranicními znackami, tak je rozdíl v oblasti Evropy jeste vetsí.
Pokud jsi fakt uz tak dementní, ze si nepamatujes co jsi tady psal vcera, tak ti není pomoci. Koukni se kousek nahoru, tam to uvidís.
Jinak jsem velice spokojený, jak krásne si sám odhalil, jakou úroven mají e😜erti, kterí tady se mnou diskutují o automobilovém prumyslu. Udelal jsi to úplne perfektne. Gratuluji. >😁 >😁 >😁
Opět děkuji za potvrzení tvé "odbornosti", kterou jsem předvídal již v reakci z 15:25. :yes: >😁
P.S. Není to "argumentačně" trochu málo, "jen" tři stejní smajlící v závěru reakce? Co třeba zkusit rovnou 6, 9, 12... 😉
P.S. Není to "argumentačně" trochu málo, "jen" tři stejní smajlící v závěru reakce? Co třeba zkusit rovnou 6, 9, 12... 😉
Gilgit
Jeste jednou: Jste oba tak blbí, nebo se jen pretvarujete? Tvuj kamárádícek diskutoval o H/K, ne o H. Dokázes alespon toto pochopit.
Místo predvídání se príste pokus myslet.
Místo predvídání se príste pokus myslet.
Jsi vážně vůl. Když jsem psal o prodejích H/K, tak jsem myslel každou značku zvlášť. Stejně jako jsem myslel každou značku zvlášť u D3. Je zajímavý, že u H/K jsi dal obě značky dohromady a u D3 každou zvlášť... >😁
Gilgit
To, co jsi myslel nebo ne, píses ted. Kdyz jsem ti predtím odpovídal, tak ti moje formulace nevadila.
V 11:23 jsem tady presne napsal😒br /> "Ale mám pocit (nechce se mi to vyhledávat) ze i v Evrope H/K dnes jiz prodává víc nez kazdá znacka z D3."
Ale chápu, ze udelat ze sebe tak verejne vola není dvakrát príjemné.
V 11:23 jsem tady presne napsal😒br /> "Ale mám pocit (nechce se mi to vyhledávat) ze i v Evrope H/K dnes jiz prodává víc nez kazdá znacka z D3."
Ale chápu, ze udelat ze sebe tak verejne vola není dvakrát príjemné.
Kdybych měl pořád opravovat tvoje formulace, tak bych tady byl do rána. Jinak jdu dělat něco smysluplnějšího, dneska jsi mě pobavil dost. Doufám, že za to dostaneš od H/K (speciálně pro tebe upřesňuji, že teď pod touto zkratkou myslím firmu) nějaký zajímavý zaměstnanecký benefit...
Gilgit
I kdybych pro H/K (ale, najednou to je firma, predtím nebyla) delal a od ní nejaké benefity dostával, tak benefit, který by vyvázil míru zábavy které mi poskytly tvé slinty a to jak jsi ze sebe ve finále udelal vola, mi tezko dokázou poskytnou. To byl od tebe fakt spickový výkon, gratuluji.
Musel jsem ti to, jakožto pomalejšímu jedinci vysvětlit, co tentokrát pod zkratkou myslím. Takže se nakonec alespoň shodnem, že jsme se všichni pobavili nad tvojí blbostí. Alespoň nějakej pozitivní závěr to má 😉
Gilgit
Ty jsi se mozná bavil nad necim, co se ti pri tvé intelektuální úrovni jeví jako moje blbost, to nemuzu vyloucit. Blbli a slintali jste tady vy dva, takze kabaret v prímém prenosu.
"Blbí"? Že si z tebe děláme pr.del je celkem logické, když na tom sám tak aktivně spolupracuješ. >😒]
Gilgit
Kdybyste si delali pr.del jenom ze mne, tak bych nic nerekl, ale ty se tak chovás i v kontaktu s jinými nicky. OK, je mozné, ze si delás pr.del i z nich, ale v tom uz smysl nevidím. Ovsem ono nemá cenu diskutovat s bláznem o logice.
"Blbí, blázen, spodina...", to jsou tvé diskusní prostředky, já si jen občas dělám srandu, co je lepší nechávám na ostatních.
Gilgit
Ale já se taky bavím. Dneska jste zároven s Provocateurem predvedli perfketní show. Blázen si delá srandu, blázen se smeje sám sobe, to sedí. Uprímne receno: Inteligentní clovek by sotva dokázal tak blbnout jako dneska vy dva. To se nedá nastudovat, to se musí prozívat, to musí být echt. Takze nechápu, proc by ti slova jako "blbí, blázen, spodina ..." mela vadit. A pokud ano, tak se podívej co ty jsi tady napsal na mou adresu.
Co jsem napsal, cituj mé výrazy (typu "spodina"), které se tě tak dotkly?
Gilgit
Kdyz to ches vedet presne, tak jsi nejdrív na mne reagoval slovy "Hanba Vošickému a jeho poskokům, viz každý tvůj tendenční/jednostranný příspěvek v této diskusi" a na mou odpoved, která byla sice formulována provokacne ale ne osobne, jsi mimo jiné odepsal "Na překrucování jsi tady mistr světa hlavně ty". Potom jsem ti napsal ze jsi spodina a byla to podle mne zcela adekvátní reakce. Uz jenom nekoho bezduvodne oznacit za poskoka Vosického je silná káva. Jenom pro tvou informaci: Kdyz se vyjádrím pozitivne o firme Hyundai, nevyjadruji se tím zároven pozitivne o Vosickém, to jenom aby mezi námi bylo jasno.
Ale uprímne receno, toto nemá smysl. Já bych rád s nekým zajímave diskutoval o autech, a ne o tom, ze Provocateur prisel s necím "v zámerné nadsazené reakci", a kdo co rekl a kdo co jak myslel nebo nemyslel. To je jak hádky malých detí. V automobilovém svete se kazdý den deje tolik zajímavého, ale ty zrejme o zajímavou diskusi nemás zájem.
Takze, jak se ríká, moudrejsí ustoupí. Coz tímto ciním a povazuji nasi neplodnou nesmyslnou debatu za ukoncenou.
Ale fakt je, ze legrace byla. Tolik blbostí a slintu, co jste tady dnes s Provocateurem vypotili, se hned tak nevidí. Ale ani v kabaretu clovek nesedí celý den, jsou dulezitejsí veci.
Ale uprímne receno, toto nemá smysl. Já bych rád s nekým zajímave diskutoval o autech, a ne o tom, ze Provocateur prisel s necím "v zámerné nadsazené reakci", a kdo co rekl a kdo co jak myslel nebo nemyslel. To je jak hádky malých detí. V automobilovém svete se kazdý den deje tolik zajímavého, ale ty zrejme o zajímavou diskusi nemás zájem.
Takze, jak se ríká, moudrejsí ustoupí. Coz tímto ciním a povazuji nasi neplodnou nesmyslnou debatu za ukoncenou.
Ale fakt je, ze legrace byla. Tolik blbostí a slintu, co jste tady dnes s Provocateurem vypotili, se hned tak nevidí. Ale ani v kabaretu clovek nesedí celý den, jsou dulezitejsí veci.
Takže, nejdřív napíšeš "moudřejší ustoupí" a pak to hned zabiješ větou😒br />
"Tolik blbostí a slintu, co jste tady dnes s Provocateurem vypotili, se hned tak nevidí..."
Podívej se nejdřív na svoje "slinty a blbosti" v této diskusi (a že jich tu je!), dokud ty své naopak nevidíš (nebo vidět nechceš) nemá to vůbec smysl.
Naštěstí je tady poměrně dost jiných nicků, se kterými se dá diskutovat na velmi solidní úrovni (jak obsahem tak formou) a bývá s nimi občas sranda (nikoli nechtěná sranda z toho, co píšou), aniž by se sami prohlašovali za odborníky na cokoli.
P.S. Dám ti jednu dobře míněnou radu, přestaň o sobě psát jako o odborníkovi a začni naopak jako skutečný odborník psát..., jinak ti to nelze věřit a budeš dál spíš pro smích, než pro obdiv svých údajných znalostí.
Podívej se nejdřív na svoje "slinty a blbosti" v této diskusi (a že jich tu je!), dokud ty své naopak nevidíš (nebo vidět nechceš) nemá to vůbec smysl.
Naštěstí je tady poměrně dost jiných nicků, se kterými se dá diskutovat na velmi solidní úrovni (jak obsahem tak formou) a bývá s nimi občas sranda (nikoli nechtěná sranda z toho, co píšou), aniž by se sami prohlašovali za odborníky na cokoli.
P.S. Dám ti jednu dobře míněnou radu, přestaň o sobě psát jako o odborníkovi a začni naopak jako skutečný odborník psát..., jinak ti to nelze věřit a budeš dál spíš pro smích, než pro obdiv svých údajných znalostí.
Jak chceš diskutovat o autech, když jsi sám o sobě přiznal, že toho o technice aut moc nevíš? To se máme s tebou bavit, kde se vyrobil jakej šroubek anebo jaký má vztah Automotive L. s BMW, jak jsi nahoře zmínil? Tak to jsi tady na špatný adrese 😄
Takže na sobě makej, abys to na toho odborníka automobilového průmyslu jednou dotáhl. Dle toho co, tady předvádíš, budeš v firmě zatím leda tak nějakej podržtaška...
Takže na sobě makej, abys to na toho odborníka automobilového průmyslu jednou dotáhl. Dle toho co, tady předvádíš, budeš v firmě zatím leda tak nějakej podržtaška...
Gilgit
Blbecku, tato tvoje reakce je stejne prihlouplá jako ty predchozí. Ty nedokázes diskutovat ani o prodeji automobilu, natoz o necem slozitejsím. Makat bys na sobe mel hlavne ty. O tom, co zajímá mne, tak bych s tebou nebo tvým prítelíckem white label tezko mohl diskutovat, protoze o tom nemáte ani sajna. Ale to slovo "podržtaška" je výstizné, ty jsi totiz takový intelektuální podržtaška.
A tvému kamarádovi white label, který rád zacíná urázet jako první, viz jeho chování na zacátku této diskuze, muzes vyrídit, ze formulace "moudrejsí ustoupí" a upozornení na vase "blbosti a slinty" se nevylucují, naopak, jenom on to nevidí. Moudrejsí ustoupí, abyste vy dva kaspari tady dál mohli sírit vase blbosti a slinty, to snad pochopí i díte. Legracní je i jak pouzívá slovo "obdiv". O obdiv takových namyslených kasparu jako jste vy dva normální clovek nemuze stát, i kdyby k nemu byl duvod. Dva komici, kterí si myslí, ze mají právo nekomu radit (viz "Dám ti jednu dobře míněnou radu", "Takže na sobě makej"). Vase rady si muzete nekam strcit, vsak vy víte kam. >😁
A tvému kamarádovi white label, který rád zacíná urázet jako první, viz jeho chování na zacátku této diskuze, muzes vyrídit, ze formulace "moudrejsí ustoupí" a upozornení na vase "blbosti a slinty" se nevylucují, naopak, jenom on to nevidí. Moudrejsí ustoupí, abyste vy dva kaspari tady dál mohli sírit vase blbosti a slinty, to snad pochopí i díte. Legracní je i jak pouzívá slovo "obdiv". O obdiv takových namyslených kasparu jako jste vy dva normální clovek nemuze stát, i kdyby k nemu byl duvod. Dva komici, kterí si myslí, ze mají právo nekomu radit (viz "Dám ti jednu dobře míněnou radu", "Takže na sobě makej"). Vase rady si muzete nekam strcit, vsak vy víte kam. >😁
Dobře tě to "trefilo" (viz nejen "blbečku"), tak ještě přidám další dobře míněnou radu: dej bacha, ať ti z toho zbytečně nepraskne nějaká cévka/žilka, fundovaný "odborníku"... 😲 :😉 😉
Koukám, že nemáš ani kapacitu vymyslet něco sám, ale papouškování ti jde dobře. Nadsázku taky nepochopíš (makej na sobě). Pro tebe je každá rada marná. Šéf si s tebou, jako podržtaškou, taky jistě "užije"...
Dodrž svoje slova a konečně už ustup nebo tady budeš ustupovat až do Vánoc >😁
Dodrž svoje slova a konečně už ustup nebo tady budeš ustupovat až do Vánoc >😁
Gilgit
Oni jsou lidi, kterí mají takovou práci, ze se nemusí kazdý den otrocky plazit pred séfem jako zrejme ty. Ovsem na to, aby jsi si to predstavil, ti nestací fantazie.
Ustoupím brzo, ale ne tehdy, kdy mi to prikáze hlabní vůl místních diskuzí.
Na tvého diskusního kamárádícka white label uz jsem prestal reagovat.
Ustoupím brzo, ale ne tehdy, kdy mi to prikáze hlabní vůl místních diskuzí.
Na tvého diskusního kamárádícka white label uz jsem prestal reagovat.
Gilgit
Ty smajlíci, to není argument, ten najdes v textu.
Ty smajlíci, to jen ukazuje, jak se bavím nad tím, kdyz se hlupák odkope a sám od sebe predvede naplno svou hloupost. Ale más pravdu, tech smajlíku by melo být alespon 24.
Ty smajlíci, to jen ukazuje, jak se bavím nad tím, kdyz se hlupák odkope a sám od sebe predvede naplno svou hloupost. Ale más pravdu, tech smajlíku by melo být alespon 24.
Tito budou hledat vždy svého nepřítele, pro svůj boj za svoji pravdu.To je nekonečný příběh..... >😁 Bez nepřítele to nejde.... >😒]
Gilgit
Mna by zaujimalo, ake brutalne peniaze mina Hyundai na tu masivnu reklamu. Trufam si povedat, ze su to desattisice Kc na kus predany v CR.
A chtěl bych vidět ty podmínky, které dal Hjondééé České poště hlavně proto, aby se mohl cítit zase o kousíček více český...
Začínáte mít chlapci doslova rudo před očima kvůli pár autům pro doručovatelky, a takovou větu číst od Tebe cosi signalizuje ... ;-\
"...rudo před očima..."??? Typické přání otcem myšlenky...
Někdo úplně jiný tady má od začátku rudo před očima a volá "hanba", a to jen proto, že si někdo dovolil pouze zmínit v článku fakt, že H. dodal České poště auta. Někdo jiný tu komicky píše o možnosti podání trestního oznámení, přitom tu ještě nedávno primitivně/vulgárně urážel ostatní diskutéry a ještě dnes se ohání slovy jako spodina, jen proto, že má někdo jiný názor.
Samozřejmě, že nestrannost už od tebe nečekám..., resp. čekám jí od tebe čím dál méně.
Někdo úplně jiný tady má od začátku rudo před očima a volá "hanba", a to jen proto, že si někdo dovolil pouze zmínit v článku fakt, že H. dodal České poště auta. Někdo jiný tu komicky píše o možnosti podání trestního oznámení, přitom tu ještě nedávno primitivně/vulgárně urážel ostatní diskutéry a ještě dnes se ohání slovy jako spodina, jen proto, že má někdo jiný názor.
Samozřejmě, že nestrannost už od tebe nečekám..., resp. čekám jí od tebe čím dál méně.
Gilgit
Ten nekdo jiný rudo pred ocima nemá a hodnocení toho, co je komické, prenechme jiným.
Ty zcela evidentne nejsi schopen pochopit jednoduchý psaný text. Jinak bys chápal, ze slovo spodina jsem nepouzil proto, ze más jiný názor, ale ze se chovás jako hulvát.
Legracní je, ze píses nicku Andromeda, ze od nej uz necekás nestrannost, jako kdyby ty jsi byl nestranný.
A není pravda, ze jsem jeste nedávno
"primitivně/vulgárně" urázel jiné diskutéry. Já jsem jenom tem, kterí mne atakovali jako první, napsal svuj názor na ne a stojím si za kazdým slovem které jsem napsal.
Ty zcela evidentne nejsi schopen pochopit jednoduchý psaný text. Jinak bys chápal, ze slovo spodina jsem nepouzil proto, ze más jiný názor, ale ze se chovás jako hulvát.
Legracní je, ze píses nicku Andromeda, ze od nej uz necekás nestrannost, jako kdyby ty jsi byl nestranný.
A není pravda, ze jsem jeste nedávno
"primitivně/vulgárně" urázel jiné diskutéry. Já jsem jenom tem, kterí mne atakovali jako první, napsal svuj názor na ne a stojím si za kazdým slovem které jsem napsal.
Poslední SM opět výhra OCT! Bohužel díky nadhodnocenému ohodnocení jízdních vlastností nové OCT! V případě bodového ohodnocení 3! by bylo vše naopak! Ale to si nemůžou soudruzi ve SM a ve Škodě auto připustit že začínají zaostávat za Korejci! >😁