Novinky
keců jaká je to degradace 😄 už se na to těším...
Jak může Německá firma spolupracovat s nějakými Žabožrouty a raději nespolupracuje s Německou firmou vyrábějící ty nejlepší a nejzázračnější TDI motory!? >😁 :no:
CLA je akesi CLS pre chudobnych.
Auto pre vodica, ktory sa chce ukazat a nema na to.
Nic proti motorom s 80 kw ale tu sa bavime o aute za nejakych 35000.+-
Za tie peniaze a nahanat sa s daciou Lodgy?
Auto pre vodica, ktory sa chce ukazat a nema na to.
Nic proti motorom s 80 kw ale tu sa bavime o aute za nejakych 35000.+-
Za tie peniaze a nahanat sa s daciou Lodgy?
Zdravím nadšence automobilismu! Přátelé, zopakujme si krátce, prosím, rozdíl mezi pohonem a náhonem. Pohon znamená, že daná věc je hnaná tj. poháněná nějakou silou. Motor tedy kola pohání - POHON předních nebo zadních kol. Náhon znamená, že daná věc honěna nějakou silou, tedy naháněna. Náhon vodního kola.
To je smutné !!!!!!!!!
Připadá mi podle krouťáku, že tento motor není lepší než 90 hp, má sice variabilní lopatky turba, to je pro mě spíš důvod nekupovat. Jezdil jsem s dci 60, 75 a 90 hp, z těch mi připadá 90 nejlepší.. i spotřebou. Máte někdo sjeté 90\107 hp? Dík
zlate audi A3 sedan 😉 :yes😒br />
a to som fanda mercedesu ... ale CLA mi fakt nesedi ... nemozem si pomoct.... hruza a des uz na pohlad ..
odporucam tento test [odkaz] a davam testerovi 100 bodov ... ma pravdu a kritika je na mieste, je dobre ze sa to neboji povedat a skritizovat tuto hruzu z ktorej kazdy robi krasne auto len preto ze je to mercedes ... :yes: dobre to nandal CLA-cku :yes:
a pozri si proporcie.. CLA zboku vyzera ako keby narazilo do steny ... je vysoke tucne ma maly razvor.... zadok je stihly ale predok je mohutny.... je to aj zvonku spredu klasicke Acko a aj interier.... akurat nalepili tomu kufor a robia z toho 4dverove kupe... ze vraj CLA... obycajne Acko je to akurat nepodarene lebo s tym kufrom vyzera hrozne nevyvazene ..... audi A3 je stihle elegantne vyvazene proste dokonale.... CLA s nim nemozem velmi porovnavat na estetickej urovni
pozri si ten test CLA v odkaze co som dal vyssie v prispevku...
ja s testerom na 100% suhlasim... takze asi na tom nieeco bude ze to auto nie je az take dokonale ked to vravi aj odbornik
Už si s CLA/A jel, nebo v něm aspoň seděl?
Někteří jezdit evidentně nepotřebují, aby v tom měli naprosto jasno a je jich tu určitě víc. Bohužel, my konzervativní amatéři, musíme ztrácet čas a s auty se aspoň krátce svézt... 😉
MB poznám, sám ho mám. mne sa CLA pre zmenu páči. aj na úkor toho, že je to prednokolka a má tuhý podvozok.
nemám rád "neviditeľné autá" (klasický príklad - strieborná fábia či octavia), teda ani nevieš, že prešlo po ulici (lebo ich je na milióny). najskôr si ale počkám rok na jeho SB verziu.