Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz CLA 180 CDI: Nový naftový základ pochází od Renaultu

34 komentářů

3_diamanty
motor z renaultu, predny nahon, dizajn smahnuty cinanmi, proporcie hrozne nevyvazene a syndrom malych kolies, tucny predok... a tak dalej a tak dalej..... premia jak bejk

zlate audi A3 sedan 😉 :yes😒br />
a to som fanda mercedesu ... ale CLA mi fakt nesedi ... nemozem si pomoct.... hruza a des uz na pohlad ..

odporucam tento test [odkaz] a davam testerovi 100 bodov ... ma pravdu a kritika je na mieste, je dobre ze sa to neboji povedat a skritizovat tuto hruzu z ktorej kazdy robi krasne auto len preto ze je to mercedes ... :yes: dobre to nandal CLA-cku :yes:
pogo26
A v čem je ta A3 jiná? Náhon má taky na předek, motor z VW,......
3_diamanty
1,8TFSI alebo 2.0TDi moze byt aj 4kolka , navyse u audi je predny nahon bezny ale u medaku nie... medak je medak prave aj kvoli pohonu zadnych kolies.... takze predny nahon kazi image mercedesu

a pozri si proporcie.. CLA zboku vyzera ako keby narazilo do steny ... je vysoke tucne ma maly razvor.... zadok je stihly ale predok je mohutny.... je to aj zvonku spredu klasicke Acko a aj interier.... akurat nalepili tomu kufor a robia z toho 4dverove kupe... ze vraj CLA... obycajne Acko je to akurat nepodarene lebo s tym kufrom vyzera hrozne nevyvazene ..... audi A3 je stihle elegantne vyvazene proste dokonale.... CLA s nim nemozem velmi porovnavat na estetickej urovni

pozri si ten test CLA v odkaze co som dal vyssie v prispevku...

ja s testerom na 100% suhlasim... takze asi na tom nieeco bude ze to auto nie je az take dokonale ked to vravi aj odbornik
dal
CLA je stylové auto na které nemá Audi odvahu. Celý koncern VW včetně audi je jen studený kalkul bojící se jakékoliv náhlé změny. Vážím si mercedesu za to, že se nebojí jít nevyšlapanými cestami a snaží se být značkou pro všechny věkové skupiny a nejen pro 50 a výš.
CHerokee
Souhlas.
janjezbera
:yes: :yes: :yes:
white label
Na tohle jsou přece tři palce hrozně málo, přitlač!!! >😒] 😉
white label
No jistě, a ta neuvěřitelná odvaha má obdobný charakter jako např. design i30, že?
Už si s CLA/A jel, nebo v něm aspoň seděl?
jazva
Ty si jazdil v(s) CLA, keď s testérom na 100% súhlasíš? 8-s
white label
:yes:
Někteří jezdit evidentně nepotřebují, aby v tom měli naprosto jasno a je jich tu určitě víc. Bohužel, my konzervativní amatéři, musíme ztrácet čas a s auty se aspoň krátce svézt... 😉
Ada je zase tady
...motor z VW... - no právě! Motor z VW není motor od rendlíku! :no:
nalimer
nechcem ti do toho nejak zasahovať (pre takzvané ovplyvňovanie más), ale na tom istom serveri máš aj tento videotest [odkaz]
MB poznám, sám ho mám. mne sa CLA pre zmenu páči. aj na úkor toho, že je to prednokolka a má tuhý podvozok.
nemám rád "neviditeľné autá" (klasický príklad - strieborná fábia či octavia), teda ani nevieš, že prešlo po ulici (lebo ich je na milióny). najskôr si ale počkám rok na jeho SB verziu.
CHerokee
Souhlas, mi se CLA taky líbí. To auto má šmrnc...
white label
Fabie a CLA to jsou (nejen zaměřením na trhu) opravdu vyloženě "srovnatelná" auta... 😉
_MT_
Ty si snad takového auta všimneš? Nevnímám ani CLS a to mi přijde povedenější. Ano, prvních pár kusů mou pozornost přitáhne, ale to platí i pro takovou obludu jako ix35. Navíc je to další z aut, které by měli zakázat prodávat bez xenonů. Se základními světlomety vypadá prostě uboze. Bohužel to není jev ojedinělý.
white label
Souhlas...
Belo13
dizajn je velmi subjektivna vec a ak sa niekomu nepaci, neznamena to, ze je auto skarede alebo zle. Ten dizajn nerobili ziadni cinania. [odkaz]
MarTin1
keců jaká je to degradace 😄 už se na to těším...
nalimer
však? aj ty to tak cítiš, že mercedes degraduje renault? 😉
Ada je zase tady
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
white label
>😒]
Julča
Jak může Německá firma spolupracovat s nějakými Žabožrouty a raději nespolupracuje s Německou firmou vyrábějící ty nejlepší a nejzázračnější TDI motory!? >😁 :no:
dal
Protože spolupráce není omezena hranicemi států ani příslušností k nějakému národu.
mecha2020
asi to nejzázračnější je v tvém vymitém mozku, ale tvůj idol je již dávno a dávno pod drnem, ale myšlenka stále živá, viz reklama na mercedes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
palo77
CLA je akesi CLS pre chudobnych.
Auto pre vodica, ktory sa chce ukazat a nema na to.
Nic proti motorom s 80 kw ale tu sa bavime o aute za nejakych 35000.+-
Za tie peniaze a nahanat sa s daciou Lodgy?
CHerokee
Nejlepší volbou je CLA 220 CDI - biturbo s 125 kW. Má ho brácha a pohoda...a jezdí pod 6 litrů.
mecha2020
To se nechává tahat na provaze >😁 mám rád ty kecy o spotřebách
hipisko
nechcem ti brat iluzie, ale dacia lodgy s jej 1200kg sa vie nahanat s dvojlitrami
pláša35
Zdravím nadšence automobilismu! Přátelé, zopakujme si krátce, prosím, rozdíl mezi pohonem a náhonem. Pohon znamená, že daná věc je hnaná tj. poháněná nějakou silou. Motor tedy kola pohání - POHON předních nebo zadních kol. Náhon znamená, že daná věc honěna nějakou silou, tedy naháněna. Náhon vodního kola.
Kjirka
dík, úžasný školení
mecha2020
To je smutné !!!!!!!!!
DawQa
Tady jde o malý naftový motor a s tím se nebudou zahazovat... >😁
A potřebujou jsi u Frantíků šplhnout >😒]
Freddka
Pokud si dobře pamatuju, stejně na tom motoru vymění ledacos, aby to mohl být Mercedes. Ovšem že by majiteli mělo vyjít aspoň na 200, ne-li 220 cdi, o tom žádná 😄
bez_prislusnosti
Připadá mi podle krouťáku, že tento motor není lepší než 90 hp, má sice variabilní lopatky turba, to je pro mě spíš důvod nekupovat. Jezdil jsem s dci 60, 75 a 90 hp, z těch mi připadá 90 nejlepší.. i spotřebou. Máte někdo sjeté 90\107 hp? Dík