Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW 2: Technické údaje verzí M235i, 220i a 220d odhaleny

32 komentářů

jirin
Ve větach chybí pár slov a v tabulce jsou nepřesný udaje. Stačí si to po sobě jednou přečíst...
stealth01
Jojo, například😒br />
"S automatem toto rychlé kupé zrychlí z 0-100 km/h za pouhé 4,8 sekundy, což je o sekundy rychleji než M135i."

To zní, jako by M135i bylo fakt příšerně pomalé ve zrychlení na stovku 😄

Jinak k samotnému vozu, z bočního profilu se mi moc nelíbí. Můžu se zeptat zdejěích diskutujících, proti komu je postaveno a jaká je cílová skupina zákazníků?
Xawier
Boční profil je úchvatný! BMW jak má být! :yes😒br />
Jinak odpověď na tvoji první otázku zní: Proti nikomu! BMW nemá konkurenci...
A na druhou: Pro ty, kdo mají a vědí co chtějí...
iudex
Presne tak! BMW existuje vo vákuu a ľudia, ktorí chcú kúpiť nové auto, žiadne iné do úvahy neberú!
Blahoslavení chudobní duchom... >😁
woody-alien
>😁 ....neboť jejich je Království Nebeské. Taky jsem do nejčka netušil, že BMW je kategorie sama pro sebe. Nejspíš to ale někdo zapomněl sdělit SKUTEČNÝM majitelům vozů této značky, protože s nimi je většinou rozumnější řeč. 😉
webpaja
Co je rozumná řeč? >😒]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
stealth01
A důvody takového jednání?
Klaudius
A sú ešte svojprávni? >😒]
Ji/Ri
...amen 😉
stealth01
Na mě musíš jako na hlupáka, moc jsem se dnes nevyspal.

"Pro ty, kdo mají a vědí co chtějí..." je jako co? Unikl mi jen smysl, tak jestli mohu poprosit o vysvětlení...
Xawier
Já zase neumím moc komunikovat s hlupákama (respektive na to nemám nervy)-za což se omlouvám... Naštěstí ty jsi se jen špatně vyspal.

Pro ty, kdo mají... na prémii musíš vyzrát! Nejen finančně, ale i duševně, silničníma zkušenostma atd.

...a vědí, co chtějí... opravdu si myslíš, že jsem jedinej, kdo by měl zájem o auto s tímto vzhledem, skvělejma motorama, řazením, řízením, podvozkem s poháněnejma zadníma kolama a s rostočenou vrtulí na kapotě??? 😄 😉
stealth01
Aha, tak jo. Já tedy zkusím na prémii vyzrát finančně, duševně a silničíma zkušenostma.
No, asi nebudeš jedinej, to je trochu pitomá věta... jinak by to nezačali vyrábět. Jen aby to nebylo odfláknuté a lacině vypadající. Opravdu přeji BMW úspěch, takže zapracovat na zpracování a bude se jednat o výborného výrobce, ostatní (motory, převodovky, podvozky) už mají podchycené.
Ji/Ri
...myslíš roztočenou vrtulí? ...no, očividně jsi nedozrál nejen na prémii 8-s 😉
stealth01
Děkuji , nechtělo se mi psát o "pravopisném dozrávání". BMW fanatyci to nemají prý rádi 😉 :yes:
Ji/Ri
...jak nemáš tu pravou vrtuli.... 😉 😄
JaMM
Presne tak. Keby takuto karoseriu vyprodukovali Cinania, tak by ju tu kde-kdo opluval.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
webpaja
Hlavně takhle doslovně vypadat nebude... 😉

Tady je: [odkaz]
EauRouge
Proč koukáte na zahalené auto, když je už dávno známo jak bude reálně vypadat?

[odkaz]
_MT_
Tohle vypadá jak nepovedený render z konfigurátoru. 😄 Nesoudil bych tedy podle toho.
Mig_35
Stejně je to prča jak se 35i resp. turbo třílitr dá pořídit v sedmičce i v jedničce. A ještě větší sranda je, že čím je to auto levnější, tím víc jede. To je přece úžasné. Už v sedmě
ten třílitr nabízí svižné svezení se slušnou spotřebou, ale z jedničky nebo dvojky to
dělá přemotorovanou bestii a přitom za "pár kaček".
Podle mně je ten motor to nejlepší, co se dá u BMW aktuálně pořídit. Ideální kompromis.
stealth01
No teď si ho pořídil jeden můj kamarád. V BMW se moc nevyznám (teda ani nechci), ale myslím že to byla 335i Coupe.
Svezl mě s tím večer od OC Plaza v Plzni směrem k ZOO a zátah to má hodně slušný. Zvuk mohl být výraznější, ale prý se to řeší nějakými speciálními výfuky 😉
boost.
Jo, anebo se to řeší přes ASS aka Active Sound System. 8-s

Nikdy jsem naživo N54/55 neslyšel, ale z videí mi přijde, že starší pětatřicítky generace E měly výraznější zvuk. Např. (M) Performance výfuky u E9x a F3x, ty novější mi zní tiššeji, zatímco toho "bublání" při klesání otáček je daleko více.
stealth01
Skutečně mi tam něco chybělo (chtělo by to výraznější zvukový projev). Bylo to moc hezké svezení, nejvíce se mi líbilo, že auto měl na 19" a nebylo to na chiropraktika.
3_diamanty
zacina byt v BMW dost bordel.... ;-\ , kedysi mal s tym problem mercedes kedy kazdy model mal specialny nazov CL CLK CLC a tam sa uz poucili a nazvy zjednocuju C - C kupe, E - E kupe a podobne.... no a v BMW zase prichadzaju s novymi oznaceniami... podla mna to nie je dobre riesenie a vsadim sa ze za 10 rokov sa vratia naspat k povodnym oznaceniam ktore posobia jednoznacnejsie a prehladnejsie
šmoula nešika
Mně ta sudá označení pro kupé (v šestky lze objednat čtyřdveřové) docela vyhovují.

P.S. A předponu M mají modely s motory dostupnými pouze v M-Paketu, ne?
bigsoul
To je bordel len pre Huinday fans >😁
KANKUNEN
hnusné.
Pepa_007
Do takových aut nafta nesmí. :yes: :yes: :yes:
Vrcholné M235i je super.
stealth01
Hm, 235i musí být docela dobrá bestie. S tím bych měl na silnici (na okruhu) asi problém
šmoula nešika
M135i je špička, jediný zadokolkový hot-hatch na trhu. A dvojka bude mít hezčí předek. Podle nějakých spy photos bude zase z boku víc připomínat čtyřku než současnou... jak to nazvat, ale k dvojnožkovým zrcátkům a emkovým nárazníkům to docela sedí. AMG od Mercedesu je dražší, nabušenější, ale čtyřkolka a čtyřhrnek. Akorát co mě mrzí, základní cena je pěkná, ale stačí 5 dveří, příplatková barva a pár nutných příplatkových prvků do interiéru a člověk je na 1,3 miliónu jako nic... za to už radši 4C.