Novinky
0
zbranicka by bola priatelka. >😁
Přejít do diskuze
... od přítelkyně půjčit "punčošku", tu "na hlavičku" a tak vyrazit "na pumpičku" ... 😄
No BRUMLA Sound opravu NEní "špatný" 😉
Zvlášť někde mezi 5ti - 6000 ot :yes:
Já tedy NIKDY E63 AMG NEřídila, ale "tipuji" že zvuk to NEmusí být špatný (alespoň v SL je ... přímo BOŽíííííííí :yes: 😄 :yes: )
Pěkný den 😄
Zvlášť někde mezi 5ti - 6000 ot :yes:
Já tedy NIKDY E63 AMG NEřídila, ale "tipuji" že zvuk to NEmusí být špatný (alespoň v SL je ... přímo BOŽíííííííí :yes: 😄 :yes: )
Pěkný den 😄
Zvuk hodně dobrý, jen nevím kde byl mikrofon, jestli venku, nebo uvnitř...Podobný zvuk měla i R32, ale spíš jen zvenku...
Jako Ford? No to už vypadá, jako tuning... Mě se líbí právě STi, že má teď 4 laufy, ale i když mělo "jen" jeden, tak ten zvuk, ten zvuk, na ten zvuk nikdo nemá!!! To pětiválcový Volvo má asi OK zvuk, ale podle mě hlavně v "tahu", to STi mělo baryton v koulích i na volnoběh.
No, ale třeba u civoše, 600lh, nebo X50i se mi ty laufy v nárazníku líbí. Naopak třeba u tý X6 35i a spol mě připadaj, jako dodělávaný? U esklády nejsou v "*" verzích vidět, tak to nevadí. Mám je rád přiznaný a kulatý. 76.
Za tmavý něco jo, ne zas tak moc, ale za provedení stropu
v alcantaře už je to docela pálka...
v alcantaře už je to docela pálka...
drevo nemusim ani ja, ja mam cierne lestene listy v interieri a po kraji maju leskly strieborny lem, ktory mi inak lezie na nervy, lebo sa mi odraza v spetakoch a v celnom skle.
Vždycky beru černý (tmavý) vnitřek a stříbrné (kovové) doplňky, "dřevo" absolutně nemusím a když už tak masív, ale třeba do RR... :-!
no a to si este nespomenul Audi, aku ma krasnu zakladnu cenu, ale uplne nic v nej, este horsie ako Bavos.
teraz mam sedy vnutrajsok a podstatne menej sa spini ako bezovy.Ja mam rad taky presvetleny interier, posobi potom aj vzdusnejsie.Ale tento cierny interier s tymi striebor.doplnkami sa mi velmi paci. :yes:
No a? Vem si X6, vem si ML, vem si, co chceš u prémie... Min. 75% se dá nagrabovat k základní ceně, takže bych se nad tim nepozastavoval. V M3000 stojí A-class za 1,2 mega. I to lze... >😁
Nie si naň zaťažený...? Zase chceš drhnout...? Černý interiér je best, v tom se s Navtechem shodnem...Hlavně strop musí být tmavý, jsem alergický na světle šedý strop... :no:
Je to prostě základ... Podívej se na C63 a i když je tam relativně cool v základu, tak se zarazíš někde před 3 megama. To je všude stejný...
Výfuk může být buď kulatý, nebo oválný, vše ostatní je úchylka...nejhorší je hranatý, nebo falešný, nebo dokonce obojí najednou...jako třeba teď u Civicu...
no predosla verzia mala krajsie vyfuky.
Ale ta malicka radicka je bozska aj ten stredovy tunel a celkovo ten cierny interier je krasny, bral by som ho aj ked nie som na cierny vnutrajsok zatazeny.
Ale ta malicka radicka je bozska aj ten stredovy tunel a celkovo ten cierny interier je krasny, bral by som ho aj ked nie som na cierny vnutrajsok zatazeny.
Volant taky nechápu...a ty laufy jsou jak od místního klempíře, co dělá "ručně" stylové hranaté okapy... 8-s ;-\ :no:
Tady se platí i vzduch, to mě nepřekvapuje... Jak vyjedou specifikace, tak to začne lítat a dostaneš volant i ve tvaru kindrvejce ;-\
no nie su bohvie co, ale mne skor vadi ten stvorramenny volant, ved do AMG paketu davaju trojramenny a ten sa mi teda paci viac.