Novinky
mam pocit ze to je bezpredmetne... resp. i kdyz v aute telefonuji tak stejnak koukam pred sebe, takze chapu ze to neni spravne ale precenuje se to.. jsou veci co zakazane nejsou a jsou podle me horsi (liceni, svacenu, prevlekani atd) ale co by me vazne zajimalo je telefonovaniba listovami v palubnim pocitaci (typicky idrive atd.) ..
Ženská za volantom a prevalená dopredu. Nič jej nebolo, a ani nebola opitá. To len za jazdy SMS-kovala a zároveň čosi študovala na GPS displeji.
P.S. To čo vystrájajú s mobilmi za volantom ženské, tak muži sú oproti im amatéri. Vyvetlila mi to však jedna z nich. "Však vieš, keď mi volajú kamošky, tak to musím okamžite zdvihnúť. Ešte by si mysleli, že ich ignorujem a to by bol prúser!"
P.S. To čo vystrájajú s mobilmi za volantom ženské, tak muži sú oproti im amatéri. Vyvetlila mi to však jedna z nich. "Však vieš, keď mi volajú kamošky, tak to musím okamžite zdvihnúť. Ešte by si mysleli, že ich ignorujem a to by bol prúser!"
z těchto článků mám vždycky pocit že spousta volajících má smrt v přímém přenosu... A přitom se moc nemluví o tom že matka telefonovala se synem a on při tom měl autonehodu, nebo tak něco v tom smylu.. :no:
Tato studie prisla o par let pozdeji, nez mela. Beru to tak, ze si s tim dal nekdo praci a ven jit musela, aby bylo na chleba.
Dneska si muzete sms nadiktovat hlasem, mate v aute modrej zub a levny tarify na volani. Muzete si to take nechat pro sebe a vykvakat se po rizeni.
Jasně to je právě to věčina lidí si zařídí jen to nejnutnější, málo kdo bude kvákat půl hodiny do telefonu během řízení a když tak mnohem pohodlněji než s telefonem u ucha..